Mlody 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Ja gram 3 lata .Steam mam . ESL i te sprawy . Słuchawki dobre mam , mikrofon też . Tak pomyślałem , że jak tamci mają turniej w fife10 to dlaczego my nie możemy zrobić turnieju 1on1 AWP/AIM ? Dobry pomysł z tym turniejem. [ Dodano: 2009-11-18, 11:30 ]ja tez gram w cs niecale 3 tygodnie moze podacie jakies spoko serwery? Bo chwilowo szukam ;p Serwery masz tutaj na www.cstrikegaming.fora.pl**Możecie się zarejestrować na tym forum o cs'ie co podałem bo tam nabór do klanu znowu rusza Moj nick steam to kraju19Jak ktoś wysyła zapro to niech też mowi swoj nick zebym wiedzial kto kim jest. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 18 Listopada 2009 Gram na steamie około roku,teraz esl,podawajcie mi jakies dobre servy steama mantis grywam czasem na yakuza FFA polecam .Zapraszam też na www.zbytownia.plMielismy 5 serwów niestaty były problemy z hit4u i niedługo zostaną ponownie uruchomione! Cytuj
Danio_G 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 tez gram 4 lata w cs steam jak cos to dodawajcie danio970moze byc tak zrobic klan ? fireworks team ? Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Nie lubię non steamów:( A mój klanik dzisiaj, a raczej wczoraj pierwszy mecz ligowy właśnie wygrał (ze mną włącznie ofc) Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 UlicaFrag.pl [TP] @ unixstorm.org » IP serwera: 77.79.241.201:27028» Ilość slotów: 16» Hasło: BRAK/ serwer publiczny» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: Venom - 7883527» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki:TeamPlay» Hoster: www.unixstorm.org UlicaFrag.pl [FFA+BF2] @ Hostvision.pl » IP serwera: 91.210.129.115:27054» Ilość slotów: 16» Hasło: cs» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: KoPyT - 7151088» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki: Free For All + BF2» Hoster: www.hostvision.plUlicaFrag.pl [AIM/AWP] @ Hostvision.pl » IP serwera: 91.203.133.221:27064» Ilość slotów: 7» Hasło: cs» Typ serwera: Steam + NonSteam» Forum: www.forum.UlicaFrag.pl» Kontakt z Head Adminem: KoPyT - 7151088» Godziny uptime: 24/7» Monitor serwera: » Tryb Rozgrywki: AIM AWP» Hoster: www.hostvision.plSerdecznie Zapraszamy! Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam chciałbym zorganizować mały turniej Counter Strike..Na chwilę obecną chciałbym się dowiedzieć kto tu gra (STEAM) i Kto w ogóle chciałby zagrać?Mam serwer, będzie HLTV, więc jest wszystko pod kontrolom..Ten turniej jest bez nagród, ale jeżeli ten się uda w następnym pomyśle, żeby coś się udało zorganizować ! Pozdrawiam i czekam na zgłoszenia w temacieChętni :-Orbit-Erlick-Danio_G-Krystianek-LandsberG-zibix89-Omen-Matek711-roberto5455-MlodyMAMY JUŻ 10 osób ..! GoGo to 18LISTĘ BĘDĘ AKTUALIZOWAŁ !EDIT INFO : Gramy na mapach typu Aim! Mr12 = 6 rund w ct , 6 rund w tt, każdy gracz ma prawo do jakiegoś swojego aima, oby był taki lekko znany!.Nie jest to oficjalne info może jeszcze się coś zmienić! Cytuj
Danio_G 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 oczywiscie ja sie zapisuje [steam]naucze was troche grac boTki xD Cytuj
Krystianek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Wyrażam chęć udziału w I Turnieju Counter Strike. Jak mówię od razu słabo gram, ale coś potrafię. Cytuj
zibix89 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Też mam steam i chciałbym wyrazić chęć wzięcia udziału w takim turnieju . Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ciesze się, że już jest paru chętnych! Jeżeli ten turniej dojdzie do skutku to następny będzie z nagrodą! Myślę nad kontem steam, no chyba że by było jakieś lekkie wpisowe w wysokości 5 zł to można by wtedy zorganizować już trochę droższą nagrodę.. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ciesze się, że już jest paru chętnych! Jeżeli ten turniej dojdzie do skutku to następny będzie z nagrodą! Myślę nad kontem steam, no chyba że by było jakieś lekkie wpisowe w wysokości 5 zł to można by wtedy zorganizować już trochę droższą nagrodę.. konto steam mowisz..a nie lepiej wyrzutnia jakas albo słuchawki (troche drozej)??? Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dobrze można zrobić nagrodę w postaci jakieś wyrzutni,albo słuchawek, ale mówię nie będę wszystkiego sponsorował jeżeli zgłosi się wystarczają ilość osób i każdy dał by wpisowe 5-X zł Mogła by być taka nagroda.!Panowie rozgłoszę to na różnych forach! Może zrobimy nagrodę o wyższej sumie to i nam doda popularności co wy na to? Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Proponuje Mapy Aim jak również AWP z tych bardziej znanych :awp_mapawp_indiaawp_ruins aim_mapaim_map2aim_map_uspTe są najbardziej znane , ja zrobiłbym losowania po 2 mapy dla każdego pojedynku Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Dobrze można zrobić nagrodę w postaci jakieś wyrzutni,albo słuchawek, ale mówię nie będę wszystkiego sponsorował jeżeli zgłosi się wystarczają ilość osób i każdy dał by wpisowe 5-X zł Mogła by być taka nagroda.!Panowie rozgłoszę to na różnych forach! Może zrobimy nagrodę o wyższej sumie to i nam doda popularności co wy na to? No na pewno ciekawe Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mamy już 8 osób! Myślę że trzeba dobić do 16 osób.. Myślę nad wysłaniem na różne fora..Mapy na których będziemy grali :aim_mapaim_map2aim_map_uspaim_crazyjump2aim_crazyjumpawp_mapawp_indiaawp_glass2 Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 z braku laku i nudów mnie zapiszcie po dzisiejszym cw widze ze nie jest ze mna najgorzej chociaz nie nawidze aimów i awp.nie myslales nad dodaniem do turnieju map fy?? Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 z braku laku i nudów mnie zapiszcie po dzisiejszym cw widze ze nie jest ze mna najgorzej chociaz nie nawidze aimów i awp.nie myslales nad dodaniem do turnieju map fy?? Moze jedna fy_poolday?? Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 ja raczej wolałbym fy_snow. chyba najlepszy fy do grania 1 on 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi