Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Tych map nie będziemy brać.! W ostateczności mogę dać skrócone DD2, ale zostaniemy chyba przy aimach! Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 only aim -.-usp rox bo awp grac nie umiem xd ale zawsze mozna sie pobawic Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jak zgłosi się 18 osób dam oficjalne info! Jeżeli chcecie lige z wygraną trzeba wpłacić od 6 zł - 10 ! Jeżeli przekroczymy sumę 150 zł na gracza czeka zestaw do gamingu.! Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Myślę , że takie będą zasady :Gramy systemem mr12 . Jeden gracz wybiera jedną swoją mapę .2 pkt - wygrana1pkt - remis0 pkt - przegrana Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Przewidywany regulamin to : Losujemy 4 grupy po 4 zawodników ! ZAPISY będą do 16 graczy!Każdy gracz gra 3 mecze! Wygrana - 3pktRemis - 1 pktPrzegrana - O pkt.!Z każdej grupy wychodzi 2 graczy!Potem są ćwierćfinały Półfinału a następnie Finał.!Jeżeli liga jest darmowa - Do wygrania konto steam.!Jeżeli każdy z grających da 10 zł przelewem ( nie jest to dużo! ) - Nagrodą będą słuchawki lub zestaw klawiatury a4tech + podkładka ( z tymi nagrodami jeszcze pomyśle!)Czekam dalej na zgłoszenia.! Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 jedny pytanie. co na tym steamie by było, bo chyba nie cs?? :shock: :shock: Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 to po co nam 2 konto steam z ta sama gra? juz lepiej wogole nie dawac nagród albo sie zlozyc na coś Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jak każdy z uczestników dał 10 zł to było by już o co grać Ale wątpię .. Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 O tym mówię .. jest pewne ryzyko, ale myślę że jakby każdy user dał 5 zł a ja bym dał 20 to już za 100 zł jakiś zestaw można kupić do grania;) Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Chłopie ja to 5 zł + 3zł za przelew musze zapłacić a za 8 zł to ja moge porządne fajki viceroye niebieski kupic ;p Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Chłopie, ale za te 8 zł możesz wygrać zestaw za 100 zł sprzedać a następnie kupić sobie 12 takich paczek ^^ Cytuj
OoOmen 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Może mapy tak jak na gb?- aim_map- aim_famas_x- ak-47_map- aim_map_combo- aim_aztecplace- aim_wallbang- aim_headshot- doh_deagle- aim_glocker- aim_map_usp- aim_map2- aim_map_hlo- fy_pool_day- scoutknivez2_2- aim_perfect Cytuj
Danio_G 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 mlody jak sie bedziemy zrzucac na sluchawki dla zwyciezcy to daje kadzy cos sie nie podoba wypad Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jakbym miał konto w banku to na luzaku moge sie składać ale to że moja stara mi nie da zapłacic nawet 5zł przez neta bo sie boi to nie moja wina. A byłem gdzisiaj w banku i przelew do innego konta kosztuje 20zł+ więc musialbym zaplacic 25zł.Jeżeli ma być wpisowe to ja się cofam Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 5 Grudnia 2009 przeciez idziesz na poczte i robisz przelew za 2,5 a w niektórych specjalnych pkt opłat 1,5zł wiec to zaden pieniadz a nie jakies 20zł Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja sie wycofuje poniewaz zbanowali mi konto steam,nie wiem wygole z jakiej racji,nigdy nie czitowalem,moze ktos mi ukradl konto kto wie.... Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Może byś pożyczył od kogoś? Bo jakbyś wygrał to może byś zdobył konto steam? : P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi