Brzoska11 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Mam do wydania ok 80 zł jeszcze i chcialbym cos kupic...W biedronce kupie raczej na pewno:-Sfinxa x1-Hot'a x1-Arctic'a x1-Kung Fu x1To cos ok 50 złA w lidlu co kupic mam do wydania ok 30 zł jeszcze??Dawajcie swoje propozycje moze cos zmienic ?? Cytuj
0 xSound 0 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Brzoska zależy co dokłądnie chcesz, wyrzutnie, rakiety, rzymskie ognie, petardy? Cytuj
0 Brzoska11 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 Petard niee mam juz pare paczek...rzymskich chyba nie ma zadnych ciekawych ani w lidlu ani w biedrze.A reszta czyli rakiety , wyrzutnie itp ... moga byc ;p Cytuj
0 fpshooter 12 Opublikowano 21 Grudnia 2008 W tej cenie co podałeś doradzałbym Ci:1. Moździerz za 24 zł + bateria Phoenix and Dragon 4.99lub2. Bateria Kobra 24.90 i bateria Phoenix and Dragon. Cytuj
0 Brzoska11 0 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2008 W tej cenie co podałeś doradzałbym Ci:1. Moździerz za 24 zł + bateria Phoenix and Dragon 4.99lub2. Bateria Kobra 24.90 i bateria Phoenix and Dragon. Chyba wezme opcje nr 2. Kobra bardzo dobra wyrzutnia ;] Cytuj
0 witus 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 W Lidlu kup moździerz 1,5" - w zeszłym roku sporo osób chwaliło go za bardzo dobre efekty. Chyba najbardziej opłacalna rzecz, którą będzie można nabyć w Lidlu. Do tego polecałbym zestaw rodzinny (cztery rakiety, trochę petard, a do tego rzadko spotykane słoneczko) - widziałem ostatnio film rakiet i robiły bardzo dobre wrażenie, a cena to tylko 14,99 zł :smile: Do zestawu dorzuć jeszcze jakieś petardy i będzie git. Cytuj
Pytanie
Brzoska11 0
Mam do wydania ok 80 zł jeszcze i chcialbym cos kupic...W biedronce kupie raczej na pewno:
-Sfinxa x1
-Hot'a x1
-Arctic'a x1
-Kung Fu x1
To cos ok 50 zł
A w lidlu co kupic mam do wydania ok 30 zł jeszcze??
Dawajcie swoje propozycje moze cos zmienic ??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi