piter2599 5 Opublikowano 7 Września 2010 1)Jorge2)Triplex3)SP4)Maxsem 5)Hestia6)Tropic 7)Śmieszek Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 15 Września 2010 W tym roku jeżeli chodzi o wyrzutnie to przewagą mojego stuffu są wyrzutnie TRIPLEX'a czyli ok. 90% Hestia oraz SP są w tej klasyfikacje tylko ze względu na petardy.1)Triplex2)Jorge3)SuperPower4)Hestia5)Śmieszek Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 15 Września 2010 Ostatnio się "nawróciłem" i trochę zmieniłem zdanie, więc wymieniam w kolejności wg. mojego prywatnego rankingu:1. Triplex2. Śmieszek3. Jorge4. Tropic5. SP6. Hestia7. ArkaNa razie z innymi wyrobami <NWP> nie miałem do czynienia.fps Cytuj
Jango 0 Opublikowano 17 Października 2010 Ja Hestia i Jorge, ale teraz będzie raczej tylko Jorge. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 18 Października 2010 Ja stawiam na Triplexa , trochę mniej rzeczy mam z Jorge,Śmieszka,Komety. Cytuj
Filip 5 Opublikowano 19 Października 2010 1) Jorge2)Kometa3)Triplex,Super PowerWszystko oceniane według jakości i ceny. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 23 Października 2010 W tym roku stawiam na triplexa...wreszcie przejrzałem na oczy 2 lata temu była tylko hestia.. ceny wygórowane efekt różny 1 Triplex2 Jorge3 SP4 Hestia - ma parę ciekawych produktów pozdrawiam Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2010 W tym roku moje lista najlepszych firm uległa sporym zmianom.Głównym liderem dla mnie jest importer Triplex, świetna jakość produktów i gigantyczny wybór plasują ją z dużą pewnością na 1 pozycji. Tuż za nią na równi oceniam Jorge i Tropic a tuż po nich Maxsem i SP Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 23 Listopada 2010 1. Triplex (kupiłem w tamtym roku kilka ich produktów i były naprawdę świetne)2. Super Power, Śmieszek3. Hestia4. JorgeCo roku niemal wszystko maiłem z Hestii, więc czas to zmienić. Cytuj
Bandit123 4 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zazwyczaj większość z Jorge ale pojawiają się także produkty z Hestii, w tym roku pojawi się też coś ze Śmieszka Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 28 Listopada 2010 Jorge ogulnie a jak kupuje wulkany czy cos w tym stylu to Hestia Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Ja to wczesniej nie zwracalem na to uwagi,ale od pewnego czasu zauwazylem,ze Jorge,Triplex i Kometa maja najlepszej jakosci fajerwerki w bardzo niskich cenach,nie oplaca sie kupowac z Hestii juz 3 razy sie zawiodlem na ich fajerwerkach,kupilem kiedys zestaw XXXL od Hestii, szczerze powiem ze TAKIE SOBIE , pozniej kupilem duzy zestaw od Jorge o polowe tanszy i musze powiedziec,ze mnie zaskoczyly,w wyrzutniach to samo. Cytuj
kometa 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Nie koniecznie się z tobą zgodzę co do Hesti.Prawdą jest że nie opłaca się kupować zestawów typu XXXL ale ich większe wyrzutnie są naprawdę świetne.Jednak każdy ma swój gust Ja w tym roku nadal Stawiam na Jorge Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 3 Listopada 2012 Ja stawiam na:Jorge , Kometa , Triplex , ewentualnie Super Power Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 4 Listopada 2012 Z przyczyn losowych, czyli takie sprzedają : 1. Triplex2. Jorge3. Kometa4. Super Power5. Śmieszek A według siebie : 1. Kometa2. Jorge 3. Triplex4. Super Power5. Śmieszek, Arka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi