PeeJay 0 Opublikowano 8 Lutego 2015 Klasyfikacja w oparciu o wyrzutnie: 1. Jorge + Piromax 2. Triplex 3. Maxsem 4. Europyro/Śmieszek, Tropic, Hestia, Super Power itd. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 9 Lutego 2015 Nie będe wyjątkowy: Ttiplex, Kometa, Jorge. Dobre sprawdzone marki które oferują nam dobre efekty w stosunkowo małych cenach i dobrym wykonaniem, ewentyalnie piromax nie jest zły ale wolę te u góry. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 9 Lutego 2015 1 Jorge=Triplex 3 Kometa 4 Piromax 5 Maxem Według mnie tak się przedstawia najlepsza piątka. Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 2 Kwietnia Zazwyczaj jorge i triplex bo oni są najpewniejsi. Dobra jakość, i rzadko dają nerfa. Z innych to jak mi coś ciekawego w oko wpadnie. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Kwietnia Po latach trochę się zmieniło, więc postuję ponownie. Było kilka sylwków, gdzie Piromaxa było więcej od Jorge w ujęciu kwotowym, choć długoterminowo najczęściej wybierany był Jorge. Dlatego na koniec 2023 roku, biorąc pod uwagę kilka ostatnich sylwków, ranking najcześciej wybieranych kształtuje się następująco: 1. Piromax 2. Jorge 3. Triplex 4-tego i kolejnego miejsca nie jestem w stanie wybrać, bo tu już jest duża rozbieżność w zależności od roku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi