Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Symbol: JR35Nazwa: NeonCena: 18,50 (za 6 rakiet)Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1498.jpgFilm: ???Miałem te rakiety nie raz z zestawu discovery, ale filmu nie nagrałem, wiem tylko z pamięci że są super jak na swoją wielkość.Temat również założony dla kolegi Darkossi który... zrobił temat nie zgodny z regulaminem i właśnie został usunięty Czekamy na czyjeś filmy Cytuj
PyrOlimpia 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Polecam sa super jak na taka wielkosc. niestety niemam filmu , zapomnialem wziasc aparat na odpalanie . :mrgreen: Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Jestem oczarowany ich efektami Podobało mi się w nich to że są inne niż wszystkieMają świetne efekty jedna nawet miała srebrne palmy a tak ogólnie to też z craclingiem ładnym i w ogóle rzadko spotykane efekty jak na takie rakietki Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Lutego 2012 Ma ktoś może wreszcie ten film ???Rakietę miałem jakieś chyba 2/3lata temu , pamiętam że jak rozprysła się na niebie to dla mnie był TOTAL SZOK ! xDPlanuję rakiety zakupić od tych 2/3Lat ale ciągle niestety zapominam Ogółem rakiety Polecam ! Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Od jakiegoś czasu staram się żeby te rakiety były obowiązkowym punktem w moim arsenale. Jestem oczarowany ich efektem i uważam że są to jedne z lepszych rakietek w tej klasie dostępnych na rynku. PIekne duże rozprysk i efektu brokatowego deszczu - mega :xmas_laugh: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi