Matex 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam, co to za rakiety zaznaczone na image, (oferta z biedronki oczywiście) oraz te obok nich bo już z tego wszystkiego nie wiem które to jumbo jety a które voo doo czy jupiter a musze sie jeszcze wybrac i cos dokupic
0 Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ten zaznaczony zestaw to jupiter a obok niego to rakiety jumbo jet
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ehh wielkie dzieki, nigdy nie kupowalem z biedronki to moj pierwszy raz ;]
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2008 W tym zaznaczonym zestawie będą rakietki wielkości voo doo. nie większe
0 mpiwowski 182 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja bym wziął te po lewo od zaznaczonego miejsca. Czyli JumboJety bo pierdółki dadzą ci mizerny efekt dlatego nie warto w nie inwestować i myślę, ze te 6 rakiet tylko będzie ok
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 ok dzięki, to chyba wybiore te po lewej czyli jumbo jety
0 Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moim zdaniem jupiter lepszy bo masz tam więcej pierdółek a jumbo jety miałem 2 lata temu i są to takie przeciętne rakiety według mnie. Sam wolał bym wziąć sfinxa ale jeżeli jest wybór między jumbo jetem a jupiterem to weź jupitera
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 No to już teraz sam nie wiem które lepsze Jedni piszą że te a drudzy że tamte ;DSfinxa to już mam ;P Chyba że zamiast tych wezme kung fu
0 velibrum 12 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Najlepiej to weź 3 x kung fu. Znacznie lepszy wybór, bo te większe rakiety z tego zestawu dorównują tym z jupitera. A wtedy będziesz miał aż 18 rakiet + pierdółki. Ja tak bym zrobił.
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Może i to rzeczywiście by był lepszy wybór tylko jest mały problem, rano byłem w biedrze to nie wiem ale były tylko te zestawy po 25.99 a tych za 8.99 wogóle nie było. Ekspedientka powiedziała że nie dostali, a może później będą więc nie wiem co teraz zrobić.
0 Dako 1 Opublikowano 22 Grudnia 2008 No właśnie 3x kung fu będziesz miał bardzo dużo rakiet ;d te największe nadają się nawet na północ więc chyba się opłaca. Może nie zdążyli dowieźć ich poczekaj do jutra może już będą albo skocz do innej biedronki
0 Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Weź ten zestaw stary Jupiter, skoro tam są rakiety coś jak VooDoo to o wiele ciekawsze niż ze z Jumbo-Jet.Coś o tym wiem bo miałem je 2 lata z rzędu, w tym roku już ich nie będe miał bo efekty są nudne
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Więc tak jeśli będa te małe zestawy to wezme Kung Fu a jak nie będzie to niestety ale będę zmuszony wziąść jupitera (skoro jumbo jet rzeczywiscie mają takie oklepane i nudne efekty) :twisted:
0 witus 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Więc tak jeśli będa te małe zestawy to wezme Kung Fu a jak nie będzie to niestety ale będę zmuszony wziąść jupitera (skoro jumbo jet rzeczywiscie mają takie oklepane i nudne efekty) Jumbo Jety są dobre tylko na jeden raz. Co prawda jest tam 6 rakiet, ale tylko trzy efekty. Biała fala, crackling i brokat - w sumie to nic ciekawego. Niby wrażenie po wielkości jest, ale sam efekt nie cieszy aż tak bardzo.Tak jak poprzednicy - tak i ja radzę Kung Fu. Sam go dzisiaj kupiłem, żeby było coś do zabawy :smile:
0 Matex 1 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wróciłem właśnie z biedronki i kupiłem jednak 2x Kung Fu i wyrzutnie Hot :razz:
Pytanie
Matex 1
Witam, co to za rakiety zaznaczone na image, (oferta z biedronki oczywiście) oraz te obok nich bo już z tego wszystkiego nie wiem które to jumbo jety a które voo doo czy jupiter a musze sie jeszcze wybrac i cos dokupic
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi