xHESTIABUMx 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Co byloby lepsze? Sfinxa mialem w tamtym roku a teraz bede mial malo rakiet i nie wiem co brac... sfinxa czy mozdzierzaPoradzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Bierz Sfinxa zawsze to ładniejszy efekt niż bieganie non stop z kulkami od moździerza. Według mnie z tej wyrzutni byłbyś bardziej zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MacieJ 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 moździerz oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 xHESTIABUMx a dużo masz wyrzutni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 chyba 7 sztuk moze jeszcze dojdzie hot+arctic albo jedna z nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 To zależy czy wolisz mieć więcej zabawy, czy jedną dobrą wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milan07 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Osobiście nie zapoznałem się z twoim stufem więc nie mogę podjąc klarownej decyzji. Jednak jesli masz stuff z wyrzutniami i nie chcesz sie bawic to bierz sfinxa ale jesli masz mieszany a sfinx ci sie znudzil i chcialbys sie pobawic to moździeż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja wybrał bym sfinxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 milan opcja szukaj nie boli... napisałem w temacie stuff 2008/2009 i do tego trzeba dodac pare malych wyrzutni + 19sh wyrzutnie z hestii 30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Polecałbym raczej Sfinxa.Z moździerzem jest troszkę dużo roboty - trzeba chodzić, ładować szelki, odpalać, a lonty na ogół są krótkie, przez co łatwo się można oparzyć. Widownia lubi większą intensywność i lepszy efekt - więc znacznie lepiej postawić na Sfinxa, wszyscy będą zadowoleni :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Co prawda masz już trochę mniejszych wyrzutni, ale jeszcze jedna nie zaszkodzi.Według mnie sfinx ma lepsze efekty od moździerza, bardziej różnorodne. No i jest 12 strzałów. Ta wyrzutnie wywrze niesamowite wrażenie, znacznie lepsze niż pojedyncze rozpryski z moździerza.Kup sfinxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zdecydowanie Sfinx , więcej strzałów , lepsze efekty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Sfinx wg. mnie - dobra wyrzutnia w doskonałej cenie do tego nizbyt szybka, tak, że publiczność zdąży oczy nacieszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moździeż ma fajne efekty i można sobie poodpalac i poczuc tą kulę wyrzucaną w powietrze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xHESTIABUMx 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kupiłem moździerz bo handlarze z bazarkow wykupili wszystkie sfinxy ale mam nadzieje że na moździerzu sie nie zawiode.Można zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darkossi 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ja wziął bym sfinxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pokepim 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ale się skończyły :roll: czytać nie umiesz?Co do tematu dobrze zrobiłeś ze wziąłeś mozdzierz, sam go wziąłem i edług mnie mozdzierz ma super efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xHESTIABUMx 0
Co byloby lepsze? Sfinxa mialem w tamtym roku a teraz bede mial malo rakiet i nie wiem co brac... sfinxa czy mozdzierza
Poradzcie
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi