Skocz do zawartości
  • 0

Biedronka 18 Zł

Co byś wybrał?  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• Hot+Kung-Fu
      27
    • Arctic+Kung Fu
      4
    • 2x Kung Fu
      3

Pytanie

Opublikowano

Porzdźcie co lepiej kupić w biedronce. Mam do wydania 18 zł. Chciałbym coś do zabawy ale z dość ładnymi efktami najbardziej lubie rakiety.

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Gość Felix1
Opublikowano

Hot i kung fu bo Hot jest znacznie kolorowszą wyrzutnią a nie tylko crackling

• 0
Opublikowano

Dla mnie to także Hot + Kung Fu ( jeśli chcesz mieć naprawde kolorowo) chyba zależnie od gustu jeśli wolisz crackling to Artic + Kung Fu i git :wink:

• 0
Opublikowano

A ja wybrałbym zestaw Arctic + Kung fu.
Rakiety z Kung Fu mają bardzo ładne kolorowe efekty, więc teraz przyda się coś z bardzo ładnym craclingiem ;)
A nie prawie cały czas to samo :)

• 0
Opublikowano

Ja wybrałbym Hot i kungfu. Będziesz miał wystarczająco dużo zabawy z kung-fu i dobrą wyrzutnie w postaci Hota. Arctic jest według mnie za monotonny. W hocie masz różne efekty :wink:

• 0
Opublikowano

Ja zagłosowałem na wyrzutnie arctic i zestaw kung fu ponieważ bardzo lubię crackling w tej wyrzutni

• 0
Opublikowano

Moim zdaniem Hot + Kung Fu

• 0
Opublikowano

Będąc dzisiaj w Biedronce wybrałem pierwszą opcję - zainwestowałem w Hota oraz Kung Fu. Na Twoim miejscu także radziłbym Ci tak zrobić, będzie to dobra decyzja. Nie ma sensu kupować dwóch Kung Fu, a spór pomiędzy Arctic - Hot będzie trwał, tak naprawdę obie wyrzutnie są bardzo dobre, ale Hot ma bardziej zróżnicowane efekty.

• 0
Opublikowano

ja bym wybrał Hot+ kung fu w tej cenie masz bardzo ładną wyrzutnie i zestaw z super rakietami i pierdółkami do zabawy :wink:

• 0
Opublikowano

Ja bym brał Hota + Kung-Fu.

• 0
Opublikowano

Hot + Kung-Fu - dobra wyrzutnia , a do tego rakiety i dużo pierdółek.
Lepiej wybrać nie można.

• 0
Opublikowano

stanowczo arctica:-) strzały z hota owszem są kolorowe ale leca strasznie szybko prawie wszystkie na raz a arctic tak wolniej:-)

• 0
Opublikowano

Ja nie będę oryginalny gdyż powiem Hot+Kung Fu. Bierz tę kombinację wszyscy ci polecają.

• 0
Gość Felix1
Opublikowano

siema wbije se posta jak inni zamiast głosować w ankiecie (po to są!)

Kup Hot'a i Kung Fu.

Z kung fu będziesz miał troche zabawy bo są petardy, rzymskie 2, 2 motylki i rakiety które jak na swój rozmiar i cene mają bardzo dobre efekty.

A hot jest kolorową wyrzutnia niz Arctic który ma praktycznie sam crackling (jest ładny) ale lepiej Hot.