Marian 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Siema, właśnie kończę układać mój "plan zakupów" i jak to w życiu bywa... zabrakło kasy :mrgreen: i muszę dokonać wyboru pomiędzy kilkoma wyrzutniami a mianowicie:JW401 vs. JW402JW56 vs. JW59NG2 vs. NG6 vs. NG8 vs. NG13 vs. NG14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Pierwszy wybór jest bardzo ciężki. Zależy czy stawiasz na różnorodność, czy jeden dobry efekt. Ja osobiście wybrałbym JW402, gdyż zrobi więcej zamieszania niż JW401, które również jest dobrą pozycją.W sporze nr 2 oczywiście JW56. Dużo lepsze, bardziej kolorowe i dłużej trwające efekty. Crackling będziesz miał już w JW402 o ile ją wybierzesz.Spór nr 3 - wybrałbym NG8, aczkolwiek trudno mi się wypowiadać w kwestiach tych baterii, bo nie znam efektu wszystkich na tyle dobrze, żeby orzekać która będzie najlepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 JW402 , JW56 , NG13.Różnorodność efektów , dobry finał , oraz nie przesadzaj z craclingiem(dlatego JW56). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dako 1 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 JW 402, JW56, NG2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Moim zdaniem najlepszym wyborem będzie JW401, JW56 i nG13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Też stanąłem przed podobnym wyborem - JW401 albo JW402. Jednak po dłuższym namyśle zdecydowanie wybrałem drugą wyrzutnię. Czemu? Różnorodność efektów. Oprócz pięknie wyglądających wirów otrzymujemy czerwone palmy z cracklingiem, białe palmy z trzeszczeniem, brokat i piękny crackling. Wyrzutnia nie jest tak monotonna jak JW401 i ma świetny finał. Znacznie bardziej zachwyci widownię.Jeśli chodzi o drugi wybór, to ja raczej oscylowałbym przy JW56. Ta wyrzutnia ma bardzo ładne efekty, a JW59 stanowi głównie crackling. W trzecim sporze w sumie wszystkie wyrzutnie są ładne, ale ja raczej postawiłbym na New Generation 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michalidis 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 JW402, JW59, NG13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 Ja bym wziął JW401, JW56 i NG13.EDIT# Teraz zauważyłem, że zaproponowałem to co mpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 JW401, JW56, ale zamiast NG13 to kupił bym NG16 (miałem ją rok temu i witus też, dla mnie ona była wspaniała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marian 0 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Czyli jest 5:3 dla JW402 tu się jeszcze zastanowię bo obie są ciekawe (zależy mi na dużym i ładnym efekcie oraz żeby zrobiła sporo zamieszania) mógł bym wziąć obie ale musiał bym zrobić duże cięciaJW56 vs. JW59 tak jak myślałem- JW56 i równie duży kłopot mam z NG nie miałem jeszcze nic z tej serii (w tym roku mam tylko sfinksa) i zastanawiam się czy opłaca się kupić którąś z wyrzutni NG w końcu to wydatek ok. 50 zł a jak oglądam filmy to czegoś mi brakuje (duże są te rozpryski w rzeczywistości?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 i równie duży kłopot mam z NG nie miałem jeszcze nic z tej serii (w tym roku mam tylko sfinksa) i zastanawiam się czy opłaca się kupić którąś z wyrzutni NG w końcu to wydatek ok. 50 zł a jak oglądam filmy to czegoś mi brakuje (duże są te rozpryski w rzeczywistości?) Tak, rozpryski są duże. Miałem JW63 New Generation 16 - bardzo ładne, duże, mieniące się palmy - efekt utrzymywał się bardzo długo, a same iskry długo spadały, niektóre nawet prawie do ziemi. Byłem bardzo zadowolony z zakupu. Mpiwowski poleca New Generation 9 - ma bardzo duże, niebieskie rozpryski - może i w nią warto zainwestować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mate 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Tak NG9 moim zdaniem jest bardzo piękny,spodobały mi się te duże niebieskie rozpryski.Naprawdę bardzo ładna wyrzutnia którą mogę polecić!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marian 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 Wczoraj dostałem niespodziewany prezent w postaci WYPŁATY! (całkiem o niej zapomniałem) i myślę że muszę to sobie jeszcze raz przeliczyć :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Marian 0
Siema, właśnie kończę układać mój "plan zakupów" i jak to w życiu bywa... zabrakło kasy :mrgreen: i muszę dokonać wyboru pomiędzy kilkoma wyrzutniami a mianowicie:
JW401 vs. JW402
JW56 vs. JW59
NG2 vs. NG6 vs. NG8 vs. NG13 vs. NG14
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi