Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: JC04
Nazwa: Big Corsair
Opis: Petardy z draską - 12 sztuk
Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1754
Film: - brak -
Cena hurtowa: 1,20 zł.

Te petardy mam prawie na kazdego Sylwka, aż dziwię sie, że jeszcze nikt nie założył o nich tematu. :mrgreen:

Big Corsair to petardy, które mają dosyć głośny huk.
Robią dość duże zamieszanie wokół siebie. Według mnie jest to bardzo dobry produkt, zwłaszcza, jezeli będziemy brali pod uwagę jego cenę - 1,20zł.
Polecam każdemu te petardy i czekam na Wasze komentarze.

Opublikowano

fajne,ale po 1 kupilem je po 3 zl za paczke a po 2 polowa nie miala draski :evil:

Opublikowano

Są naprawdę świetne!!! Można za tak niską cenę pobawić się i to porządnie.
A powiedzcie tak na marginesie czy ja dużo przepłacam jeśli płacę za nie 2zł???

Opublikowano

Mocny huk , niska cena oraz całkiem niezła ilość.
Polecam również K0204/50 Pirat - 50 sztuk za 5.20zł , opłaca się jeszcze bardziej ,a do tego jest jeszcze draska.

Opublikowano

Taa te petardy maja naprawde dobry huk :D tez co roku zamieszkują one moj stuff :D
polecam !!!

Opublikowano

Także od dwóch lat zamieszkują mój stuff,bo naprawde maja mocny huk za niewielką cene.Jednak w zeszłym roku zatyczki mi się mocno kruszyły :mad: ale nie był to problem,bo szybko je wystrzeliłem.
Także gorąco polecam!

Opublikowano

oooo Tak jak widac na zdjeciu mojego stufu mozna wywnioskowac ze mialem te petardy w zestawie petard z Intermarche. Wkładałem petarde do szklanej butelki i po chwili szko fruwało po krzakach. Gorąco polecam.

Opublikowano

Korsarze!Co roku mam ich kilka paczek fajne to zabawy w dzień sylwestra.Polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Petardy bardzo dobre w stosunku do ceny. Potrafią zrobić zamieszanie, ale częste niewypały, jak się odrzuci od siebie petardę

Opublikowano

Ja miałem te petardy w tamtym roku ale za rok chyba nie kupię jakieś inne kupie te się juz znudziły

Opublikowano

Sa niezle, ale bardziej oplaca sie kupic piraty. Huk prawie identyczny, a piraty sa tansze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem je i huk nie zrobił na mnie wrażenia ale za taką cenę tylko brać!POLECAM!

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Niewiem co jest.Dostalem otwarte pudelko,troche zdarte z boku.Huk przecietny wala jak zuki

Opublikowano

Huk trochę podobny do piratki. Mogą być za tą cenę. W nocy przy wybuchy sie fajnie zaświecają. :wink:

Opublikowano

właśnie mają one dużą siarkę i w nocy się ona fajnie świeci.... czasem ma taki zielonkawy kolorek

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zawsze co rok w rok kupuję żeby przed sylwkiem postrzelać bo nie są tak głośne jak achtung i nie ciche jak piccolo.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Są naprawdę bardzo głośne , a cena nie jest wysoka :P

Opublikowano

Ja je kupuję za 1,90.Bardzo polecam robią naprawdę świetny huk.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Film nagrywany wczoraj.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Miałem, wybuchały 3 sekundy po odpaleniu i dlatego z tego powodu ich nie polecę, choć huk jest całkiem spoko.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Świetne do zabawy przed północą, polecam!

Opublikowano

Ja też je polecam.Na fajerwerki korsarz są po 2zł.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

K0204 jak K0204. Praktycznie jak każde inne. Huk nawet przyzwoity jak na tę klasę petard, a czy opłacalne? Ogólnie uważam, iż K0203 dużo nie odbiegają i cenowo wypadają o wiele lepiej.