Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W miare fajne ale mają mały mankament w większości kruszy się siarka. Dobre przed półnacą.

Opublikowano

Miałem, wybuchały 3 sekundy po odpaleniu i dlatego z tego powodu ich nie polecę, choć huk jest całkiem spoko.

Tak tutaj się zgodze wczoraj odpalałem 4szt. to dwie z nich dosłownie po 3-4s wybuchło ledwo z ręki wyrzuciłem :(
Opublikowano

1.Względem huku nie opłacalne lepsza inwestycja to EX1 Explosive I
2.Huk identyczny a jest ich więcej
3.Cena taka sama

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajne polecam do zabawy przed pólnocą :D

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

są całkiem opłacalne do zabawy w sam raz chociaz trochę ich mało w paczce ;/

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo dobra petarda ;p w tym roku mam 8 paczek, polecam, otworzylem 2 paczki, każda petarda w dobrym stanie :) w żadnej nic nie brakowalo xddd

Opublikowano

Do zabawy bardzo fajne, ni za słabe, ni za mocne, takie w sam raz :D. U mnie 3zł za paczke.

Opublikowano

Dzisiaj odpaliłem jedną i jestem bardzo zadowolony z produktu, głośny huk którego sie nie spodziewałem. Jestem mile zaskoczony :D/> POLECAM !!!

Opublikowano

Kupiłem dzisiaj jedną paczkę z ciekawości bo jeszcze ich nie miałem. Paczka 12sztuk kosztowała 4zł na stoisku koło Tesco. Efekt taki sobie. Myślałem, że mocnieszy huk. Jak zwykłe korsarze.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dość fajny huk mają. Ale minusem jest to, że kiedy rzucamy i petarda uderzy o ziemie to może wylecieć lont ( ta siarka ) dość często się tak zdarza.

Opublikowano

petardka godna polecienia mialem ich 10 paczek dobry huk cena tez nwet dobra , tylko najlepsze jest to ze prawie cala petarda to gips ale dobra :D

Opublikowano

Tak samo jak z piratkami p1000 i p2000 pol petardy to gips ale huk dobry.

Opublikowano

W sylwestra przed północą wystrzeliłem wszystkie 12 sztuk huk taki sobie , ale lepiej kupic sobie ex2 albo ex1 to huk jest do nich porównywalny .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W sylwestra przed północą wystrzeliłem wszystkie 12 sztuk huk taki sobie , ale lepiej kupic sobie ex2 albo ex1 to huk jest do nich porównywalny .

Mi one przypominają takie petardy z dzieciństwa tylko jakie to były.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Godne polecenia . co roku kupuje 30 paczek.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zakupiłem je bo widzę że opinie znakomite. Zobaczymy co z tego bedzie. Napewno zrobią na mnie ogromne wrażenia. Kocham się bawić takimi petardami.

Pozdrawim