Udycz 0 Opublikowano 29 Listopada 2012 W miare fajne ale mają mały mankament w większości kruszy się siarka. Dobre przed półnacą. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 29 Listopada 2012 Miałem, wybuchały 3 sekundy po odpaleniu i dlatego z tego powodu ich nie polecę, choć huk jest całkiem spoko. Tak tutaj się zgodze wczoraj odpalałem 4szt. to dwie z nich dosłownie po 3-4s wybuchło ledwo z ręki wyrzuciłem Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 29 Listopada 2012 1.Względem huku nie opłacalne lepsza inwestycja to EX1 Explosive I2.Huk identyczny a jest ich więcej3.Cena taka sama Cytuj
Patrykk 0 Opublikowano 14 Października 2013 są całkiem opłacalne do zabawy w sam raz chociaz trochę ich mało w paczce ;/ Cytuj
remik781 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bardzo dobra petarda ;p w tym roku mam 8 paczek, polecam, otworzylem 2 paczki, każda petarda w dobrym stanie w żadnej nic nie brakowalo xddd Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Do zabawy bardzo fajne, ni za słabe, ni za mocne, takie w sam raz . U mnie 3zł za paczke. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Bardzo dobre petardy mam w tym roku 1 paczkę zobaczymy jak się spisza Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Dzisiaj odpaliłem jedną i jestem bardzo zadowolony z produktu, głośny huk którego sie nie spodziewałem. Jestem mile zaskoczony :D/> POLECAM !!! Cytuj
Horonak 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Kupiłem dzisiaj jedną paczkę z ciekawości bo jeszcze ich nie miałem. Paczka 12sztuk kosztowała 4zł na stoisku koło Tesco. Efekt taki sobie. Myślałem, że mocnieszy huk. Jak zwykłe korsarze. Cytuj
Belick 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dość fajny huk mają. Ale minusem jest to, że kiedy rzucamy i petarda uderzy o ziemie to może wylecieć lont ( ta siarka ) dość często się tak zdarza. Cytuj
Camel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 petardka godna polecienia mialem ich 10 paczek dobry huk cena tez nwet dobra , tylko najlepsze jest to ze prawie cala petarda to gips ale dobra Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Tak samo jak z piratkami p1000 i p2000 pol petardy to gips ale huk dobry. Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 3 Stycznia 2014 W sylwestra przed północą wystrzeliłem wszystkie 12 sztuk huk taki sobie , ale lepiej kupic sobie ex2 albo ex1 to huk jest do nich porównywalny . Cytuj
Pawix12345 0 Opublikowano 14 Stycznia 2014 W sylwestra przed północą wystrzeliłem wszystkie 12 sztuk huk taki sobie , ale lepiej kupic sobie ex2 albo ex1 to huk jest do nich porównywalny . Mi one przypominają takie petardy z dzieciństwa tylko jakie to były. Cytuj
janpiroman 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zakupiłem je bo widzę że opinie znakomite. Zobaczymy co z tego bedzie. Napewno zrobią na mnie ogromne wrażenia. Kocham się bawić takimi petardami. Pozdrawim Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi