Pioter 9 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Nazwy i symbole :FC4001 Gold FountainFC4002 Silver FountainFC4003 Colour FountainFC4004 Cracling FountainOpis: 4 fontanny o różnych efektachZdjęcie: http://www.jorge.com.pl/katalog.php/wiadomosc/1419Film: - brak - Cena hurtowa: 10,50 zł. ( za komplet 4 sztuki )Fontanny o różnych efektach umieszczone w jednym zestawie. Z całą pewnością warto zakupić cały komplet. Ja nabyłem te fontanny kilka dni temu i myślę, że efekty będą obiecujące. Efekty fontann to :-złota fontanna-srebrna fontanna-kolorowa fontanna-trzeszcząca fontanna Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Raz dostałem je jako zamiennik i od tego czasu kupuje je co roku :mrgreen: Świetnie dobrany zestaw i w miarę niedrogi.Polecam !!! Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Miałem FC4001 Gold i była bardzo ładna!Sypała gęstymi złotymi iskrami prze 30s na wysokość ok.1,5m.Podsumowując mogę powiedzieć, że jest to warta swojej ceny fontanna która powinna idealnie spisać się w połączeniu z kilkoma innymi fontannami z tej serii.Moja ocena: 10/10 Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Dosyć gęste iskry, niestety na 2m jak podaje Jorge na pewno iskry nie lecą. Może przy całkowicie bezwietrznej pogodzie. Jedna osiągnęła ok 1,5m druga 1,75m - więc i tak dobrze. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 28 Lipca 2017 Miałem kolorową fontannę.Fontanna ma piękny kolorowy pióropusz i jest tania.Moja ocena to 4+/10. Nawet polecam Cytuj
Kamix281 2 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Wulkaniki to dobra opcja, aby urozmaicić swoją zabawę sylwestrową. Te są już ze mną drugi rok i na prawdę nie zawiodłem się na nich. W zeszłym roku połączyłem je lontami i stworzyłem mały pokaz tuż przed wielkim finałem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi