Kamilegionista 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam, chciałbym troche rozreklamować swój klan w Call of Duty 4 i Call of Duty: World at War. Strona: www.krs.boo.pl Klan jest 4fun, treningi są ok. 3 w tygodniu, ale to różnie bywa czasem więcej jest czasem mniej, sparingi staramy się robić często, w dziale CoD4 jest ich więcej, ponieważ CoD:WaW na dobre się nie rozkręcił (czekamy na patch 1.2...) Zapraszamy do składania podań jeżeli posiadacie oryginalną wersje gry. Co klan oferuje ze swojej strony: Oferujemy miłą atmosferę, świetną zabawę, w przyszłości serwer, konkursy (w CoD4 mamy już serwer, w CoD:WaW nie ma gdzie kupić [znów się kłania patch 1.2 :lol: ] ) W chwili obecnej bardziej potrzebujemy graczy na CoD4. Od graczy oczekujemy: Min. Średnich umiejętności strzeleckich, znajomość map, wiek 14+, aktywność w klanie i bardzo nie tolerujemy odejścia po byle jakim przegranym sparingu, komunikator głosowy Ventrilo, no i zrzucania się na zakup serwera. Od siebie: Nie poszukujemy super Pr0 graczy lecz takich, którzy 'w miarę' grają, lubią pogadać na Ventrilo/Skype i są otwarci, jak i dojrzali. Lider: Kamilegionista Xfire: kamilegionista GG: 6635984 V-ce Lider: Majkel Xfire: michalegionista1 SERWER CoD4: http://cache.www.gametracker.com/server_info/193.33.177.13:28971/b_560x95.png Pozdrawiam i jednocześnie mam nadzieje że temat nie zostanie usunięty, ponieważ od dłuższego czasu ja reklamuje forumfajerwerki.pl Cytuj
Darkossi 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Cod 4 to jest wielkie gównoo...! naszczęście 5 będzie owiele leprza... Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przecież już jest Call of Duty World at War, zastanów się co piszesz :roll: Bo nie ma czegoś takiego jak "CoD5" Ponieważ oni juz nie numerują CoD'ów.CoD4 gówno? Jest to najlepiej sprzedający się ze wszystkich gier serii Call of Duty, CoD:WaW go nie pobił i nie pobije jest to już pewne. Puki co to WaW ma multum błędów i tylko czekamy na patch 1.2... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Darkossi jak nie miałeś Coda 4 to nie gadaj. świetna strzelanka POLECAM Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Darkossi jak nie miałeś Coda 4 to nie gadaj. świetna strzelanka POLECAM Grałem we wszystkie gry z tej seri (włącznie z trójką) i muszę powiedzieć , że jeśli chodzi o multi(a to ta część najbardziej liczy się w kodzie) , najlepiej wypada dwójka i w nią gram do dzisiaj.Jestem fanem tej seri i gra najlepiej odzwierciedla realia panujące w tamtym okresie , jeśli chodzi o tryb pojedyńczego gracza to każda następna część jest lepsza od poprzedniej.Ale jeśli chodzi o multi , to gry od czasu 3 , są po prostu do d...4 i WaW są robione pod konsole , usunięte z nich tak lubianego Basha , zastąpiono go kosą.Jak tylko zaczynałem grać na multi , tak do dzisiaj to jest wielka porażka.Dodam , że mam skill medium+ :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Już niestety nie działamy na CoD2 Co prawda do prawda Call of Duty 2 ma w sobie to coś że można grać w to multi i grać, lecz akurat ja już tego nie mam, a CoD4 ma super multi, tak samo jak i WaW Wiele ciekawych rzeczy dołączonych do multi po to, aby gracz przechodził to jak w SP Np. LVLe, wiadomo że każdy chce mieć najlepszy i dlatego będzie dłużej grał, to samo bronie, dodatki do broni itp. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kamilegionista a w Cod'a 2 to pod jaką nazwą klanu działałeś albo w jakich byłeś? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Najgorsze jest zrobienie z cod , z prostej , ale za to jak wciągającej strzelanki RPGa. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Kamilegionista. Bo ja grałem w KRS kiedyś ale nie za długo :razz: Pod nickiem Małyszak. A ogólnie to bylem już dawno temu w GrPG gdzie to górowaliśmy spośród wszystkich klanów mieliśmy ponad 100 wygranych i kilka porażek... Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 A możliwe, nie wykluczam, ponieważ klan KRS na początku nie był prowadzony przezemnie, ja dopiero byłem liderem troche później, więc za mojej kadencji Ciebie nie było Cytuj
cinek609 1 Opublikowano 23 Grudnia 2008 no CoD 2 wyjasnia.Pamietam jak z kumplami z klasy gralismy godzinami , ale to juz bylo dawno. Cytuj
K2_94PL 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 No bardzo łady tematobecnie jestem czlonkiem klanu KRS i potwierdzam to co napisal kamilegionista . Klan ma bardzo wesołą ekipe jak i atmosfere.No co to duzo pisac , wejdzie na stronke zalogujcie sie i zobaczymy Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2009 Odświeżam temat, bardzo pilnie szukamy graczy do działu CoD4 więc jeśli jest ktoś prosze pisać na gg najlepiej! Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 10 Stycznia 2009 ehh... ale cod 4 to nie to samo co cod 1,2,3 albo 5 CoD 4 to jest to samo co 5, tylko inne mapy walki są Mój brat zaczął grać 2 raz w 4 przez neta. Za 1 razem miał kilka złotych broni :razz: Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 10 Stycznia 2009 oczywiste jest to, że 5 nie jest tak dobra jak 4, cod5 zdecydowanie jest zbyt kamperski niby mapy większe ale cóż z tego jak dynamika gry jest słaba, jeszcze te dźwięki broni prawie jak gazówki. 4 jest bardzo dynamiczna co jest wielkim atutem, dołączył bym do klanu jeśli był by on na xboxa 360;p Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Dokładnie.Ale teraz gram drugi raz na weteranie to znacznie ciekawiej W cod4 zaczynam grać od wtorku jak będę miał myszke nową bo na tej coś mi nie idzie Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 Dajcie mi namiary skąd to ściagnąć to se posiecze zdeka Skoro w cs jestem PrO(tak mówią) to tu też pewnie dam rade Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 26 Lutego 2009 "Ściągnąć" to możesz z pułki w Empiku Ewentualnie Allegro :mrgreen: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 2 Marca 2009 Serwer w CoD4 już jest!Niebawem będzie też serwer w grze CoD:WaWPozdrawiam [ Dodano: 2009-03-17, 23:09 ]Ruszył serwer CoD:WaWI tym samym informuje że szukamy 1-2 graczy do tej dywizji, zainteresowani pisać tutaj, PW lub na gg. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi