Kixlox093 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Symbol: JM03Nazwa: Zwariowane PszczółkiOpis: Wznoszące się i kręcoce małe motylki z zielonym światłem i strzałem Zdjęcie: http://www.jorge.com.pl/images/user/katalog/1666.jpgFilm: http://pl.youtube.com/watch?v=C4LqUC76CeQCena hurtowa: 1,60zł (Opakowanie 12szt)Fajne pszczółki o wiele lepsze od tych z Hesti bo mają wybuch, wyżej lecą, bardziej wyrazisty efekt moja ocena to 7/10 Jak dla mnie najlepsze pszczółki/małe motylki na rynku Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Są bardzo tanie biorąc pod uwagę że w paczce jest 12szt.Miałem je w zeszłym roku ale wystrzelałem przed Sylwestrem. Cytuj
burza09 0 Opublikowano 23 Maja 2010 Na opakowanie tylko 5 poleciało tak wybuch zawsze na ziemi nie polecam Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Odpaliłem już całe opakowanie(12szt) i kilka z nich wcale nie wzniosło się lub leciały bardzo nisko i nie wybuchały.Ale tak i tak uważam że są dobre i bardzo opłacalne w tej cenie jaką zapłaciłem ,czyli 1,5zł Moja ocena: 6/10 Cytuj
capensis 12 Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Całkiem fajna rzecz dla osób zaczynających zabawę z fajerwerkami Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Tani produkt, ale nie zbyt ciekawy. Niektóre pszczółki w ogóle nie wzniosły się w powietrze, a niektóre nie wybuchały. Dużo z nich gdzieś mi poginęło po kieszeniach. Moja ocena 3/10. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 z JM03 nigdy nie wiadomo jak będzie, bo u mnie wybuch był u 1 na 12. Cytuj
Fleszu3 0 Opublikowano 10 Września 2010 one prawie w ogóle nie latają ;D a jedna to mnie goniła po ziemi i wybuchła mi na kurtce <lol> śmieszne są Cytuj
luxor 2 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pszczółki nie za bardzo mi się spodobały. Motylki lecą bardzo nisko, rzadko który poleci wysoko. Poza tym tylko jeden na 6 odpalonych wybuchł. Raczej już ich nie kupię, no chyba że coś się poprawi. Nie polecam. Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jaki jest sens odpalania tego to ja nie wiem. Zdecydowanie najgorszy produkt z jakim miałem do czynienia. Cytuj
Xanter 0 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Bardzo małe i bardzo słabe, miałem je raz - i nigdy więcej ich nie kupię - lepiej kupić jakieś porządne motylki. Cytuj
Dzin100nikiem 0 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Kupiłem takie 2 lata temu, lecz wtedy były droższe ale tylko o 50 groszy więc nie było tragedi ale za to wszystkie sie wznosiły i wybuchały. Według mnie idealna rzecz do strzelania przed sylwestrem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi