MlodyZ 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Prosiłbym o pomoc w doborze stuffu.Planuję wydać jeszcze koło 100 zł.Mój obecny plan Posiadam 2xHot 2xArctic 1xSfinx _________ Planuję jeszcze Biedronka3xKungFu - 26.97 1xHot 8.99 Lidl1xKobra - 24.99 3xPhoenix&Dragon 14.97 1xMercury Madness 6.99 1xMonstrum 11.00 1xZestaw Kometka 2.99 ~97 zł Zmienić coś czy zostawić?Niestety nie mam pewności czy dostanę Hota i KungFu,więc prosiłbym w razie czego o uwzględnienie zamienników Pozdrawiam,Mombik Cytuj
0 witus 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Oj, z Biedronką może teraz być ciężko. Nastawiaj się raczej na to, że towaru nie dostaniesz - w większości przypadków na drugi dzień po wyjęciu piro do koszyków już nic nie było. Zamienniki? Za tą cenę możesz kupić w Lidlu moździerz 1,5" - na forum ludzie go chwalą, podobno ma bardzo ładne efekty :smile: Cytuj
0 MlodyZ 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2008 Nie no U mnie w BidnejRonce jeszcze wczoraj gdy były całe kosze Jednak nie wiem czy kupić wyrzutnie Phoenix&Dragon ze względu na to,że nie znam efektów,może miał ktoś ją rok temu? Dalej myślę,nad kupnem Wrath Of Gods,będzie o jedną wiekszą wyrzutnie więcej Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Powiem Wam że byłem wczoraj w biedronce i było wszystkiego pełno. Jedynie z moździerzy tylko jeden został. A reszty pełno było.@veli - TEN moździerz, a nie TA moździerz Cytuj
0 Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jeśli chcesz tani zamiennik to moździerz z lidla. W zeszłym roku owy posiadałem za 18 zł. Miał być zabawką a okazał się godny głównego spektaklu. 6 kul ale jak za 18 zł to naprawde dobry stosunek cena/jakość. Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie ma w tym roku tego mniejszego w lidlu :EJest w eko ale za 40zł :oops: Możesz kupić 10-cio kulowy za 24zł też w lidlu i też ma piękne efekty.27 jadę i kupie sobie ze 2 takie Cytuj
0 Jimie 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Nie ma w tym roku tego mniejszego w lidlu :EJest w eko ale za 40zł :oops: Możesz kupić 10-cio kulowy za 24zł też w lidlu i też ma piękne efekty.27 jadę i kupie sobie ze 2 takie Pytanie, czy lepszy ten z biedry czy lidla :?: Cytuj
Pytanie
MlodyZ 0
Prosiłbym o pomoc w doborze stuffu.Planuję wydać jeszcze koło 100 zł.
Mój obecny plan
Posiadam
2xHot
2xArctic
1xSfinx
_________
Planuję jeszcze
Biedronka
3xKungFu - 26.97
1xHot 8.99
Lidl
1xKobra - 24.99
3xPhoenix&Dragon 14.97
1xMercury Madness 6.99
1xMonstrum 11.00
1xZestaw Kometka 2.99
~97 zł
Zmienić coś czy zostawić?Niestety nie mam pewności czy dostanę Hota i KungFu,więc prosiłbym w razie czego o uwzględnienie zamienników
Pozdrawiam,Mombik
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi