Active Bass 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Możdzież z Lidla (24zł) czy z Biedronki (26zł) // Bateria Wrath of the Gods czy Zestaw fajerwerków Space Explorer + jakaś fontanna do 15 zł ? Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja oczywiście byłbym za moździerzami. I ten z lidla i ten z biedronki są bardzo dobre. Jednak weź ten z Lidla. Takie moje zdanie Cytuj
0 velibrum 12 Opublikowano 23 Grudnia 2008 W sporze pierwszym mozdzierz z Lidla, w sporze drugim ani jedno ani drugie. Najlepiej kup baterie Kobra za 24.99 + fontanne phoenix & dragon. Cytuj
0 Active Bass 0 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2008 Baterie kobre już mam więc moze jakaś inna propozycja ? [ Dodano: 2008-12-23, 18:14 ]A jak wygląda ta fontanna phoenix & dragon ? i gdzie ją dostać ? Cytuj
0 Mar3kkk 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 To jest badziewie. Mała fontanna i 7 strzałów (same komety z gwizdem) Lepiej weż moździerz z LIDLA. Też ją kupuję po świętach Cytuj
Pytanie
Active Bass 0
Możdzież z Lidla (24zł) czy z Biedronki (26zł) // Bateria Wrath of the Gods czy Zestaw fajerwerków Space Explorer + jakaś fontanna do 15 zł ?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi