Anton 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Symbol:HE0325Nazwa: ExoticaOpis: 8 shotsZdjęcie: fotoFilm: Cena Hurtowa: 186 $ (box 144 sztuk) Cytuj
maxior 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Naprawde gorąco je polecam od trzech lat je kupowałem w makro,jednak w tym roku ich nie było :cry: Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Z bazooka nie ma co porównywać , ale westerna bije na łeb.Niezły patetnt , a do tego całkiem niedrogi.Myślę , że warto kupić te rzymiaki , chociażby do przetestowania ;d Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 No nie powiem: super! :razz: Na pewno opłaca się kupić. Szkoda że w Kauflandzie nie ma ich.... :cry: Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 20 Listopada 2013 Miałem je kiedyś, kupione w realu za kwotę około 30zł. Warto owszem spróbować, jednak na dłuższą mete się nie opłaca. Strzały były bardzo efektowne, ale cena odstrasza. JacuQM :christmascool: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi