Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...
Opublikowano

Ktoś wie, jaki mają huk? Mocny, bass? :twisted:

Opublikowano

to są zwykłe korsarze czyli średnie ;)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

wyglądają na głosniejsze a w rzeczywistosci sa jakies 2 razy glosniejsze od picollo

Opublikowano

Moim zdaniem zakup tych petard jest w miare opłacalny patrząc po ilości sztuk w opakowaniu+cenie, lecz sam osoboście ich jeszcze niemiałem w swoim stuffie,ale bardzo bym sie ucieszył gdyby ktoś podrzucił film z ich hukiem:)

Opublikowano

Tak, opłacalny W MIARE bo np średnia peterda z lidla to ten sam huk, tylko za tą cenę kupicie 2x tyle petard co za superpetaardy.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Według mnie jak za taką cenę są to bardzo dobre i opłacalne petardy. Co roku kupuję z 2 paczki. Huk bardzo dobry.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Huk mają podobny do Big korsarzy(jorge).

Opublikowano

To sa normalne korszarze co sprzedaja w paczkach po 12szt?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak byliśmy z kolega i bratem w kopalni to brat jedna znalazl.Huk jak K0204,ktora ta petarda jest w rzeczywistości.

Opublikowano

Dzisiaj z bratem poszedliśmy strzelic FP3small , ta hestie i kilka pikolakow.Petarda jest niewiele cichsza od smalla.

• 2 lata później...
Opublikowano

Nie poszedlismy tylko poszlismy, nie wiem może fp3 small jest głosniejsze od korsarzy, Nie mam zdania nie porównywałem.

Opublikowano

Jak byliśmy z kolega i bratem w kopalni to brat jedna znalazl.Huk jak K0204,ktora ta petarda jest w rzeczywistości.

W jakiej kopalni o czym ty gadasz?

Opublikowano

Moze jeszcze odwiedzi te forum i to przeczyta.