Mar3kkk 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Symbol: K0204Nazwa: SuperPetardy (korsarz)Ilość: 50szt. / opak.Cena: 6.50zł hurt.Efekt: HukZdjęcie: Zwykłe korsarze tylko w dużym opakowaniu. Cena przystępna.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f44a6bde6b4305d2.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/540d8a584f881e41.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyszek 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Ktoś wie, jaki mają huk? Mocny, bass? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar3kkk 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 to są zwykłe korsarze czyli średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znany 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 wyglądają na głosniejsze a w rzeczywistosci sa jakies 2 razy glosniejsze od picollo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Moim zdaniem zakup tych petard jest w miare opłacalny patrząc po ilości sztuk w opakowaniu+cenie, lecz sam osoboście ich jeszcze niemiałem w swoim stuffie,ale bardzo bym sie ucieszył gdyby ktoś podrzucił film z ich hukiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuzim 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tak, opłacalny W MIARE bo np średnia peterda z lidla to ten sam huk, tylko za tą cenę kupicie 2x tyle petard co za superpetaardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horonak 0 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Według mnie jak za taką cenę są to bardzo dobre i opłacalne petardy. Co roku kupuję z 2 paczki. Huk bardzo dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mks 2 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Huk mają podobny do Big korsarzy(jorge). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SyneQ 3 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 To sa normalne korszarze co sprzedaja w paczkach po 12szt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP1007 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 Jak byliśmy z kolega i bratem w kopalni to brat jedna znalazl.Huk jak K0204,ktora ta petarda jest w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SP1007 0 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dzisiaj z bratem poszedliśmy strzelic FP3small , ta hestie i kilka pikolakow.Petarda jest niewiele cichsza od smalla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie poszedlismy tylko poszlismy, nie wiem może fp3 small jest głosniejsze od korsarzy, Nie mam zdania nie porównywałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak byliśmy z kolega i bratem w kopalni to brat jedna znalazl.Huk jak K0204,ktora ta petarda jest w rzeczywistości. W jakiej kopalni o czym ty gadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak380 3 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Pawix12345 patrz na daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawix12345 0 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Moze jeszcze odwiedzi te forum i to przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi