Witam mam kilka pytan odnosnie zakupow w tych sklepach: 1) bylem dzisiaj w 4 biedronkach w moim miescie szukajac sfinxa i nigdzie go nie bylo :cry: (byly tylko arctic i hot). Jak myslicie czy po swietach otworza nowe pudla z fajerwerkami i uda mi sie dostac sfinxa? 2)zastanawiam sie nad zestawem rakiet i interesuje mnie oferta z lidla. ktore z tych rakiet daja ladniejszy efekt na niebie detonator czy atomic assault i czy sa lepsze od kung fu (mialem go w tamtym roku ale mnie nie przekonal do siebie) 3)gdzie mozna dostac rakiety thunder (oprocz intermarche ktorego nie ma w moim miasteczku)?
Pytanie
user1990 0
Witam
mam kilka pytan odnosnie zakupow w tych sklepach:
1) bylem dzisiaj w 4 biedronkach w moim miescie szukajac sfinxa i nigdzie go nie bylo :cry: (byly tylko arctic i hot). Jak myslicie czy po swietach otworza nowe pudla z fajerwerkami i uda mi sie dostac sfinxa?
2)zastanawiam sie nad zestawem rakiet i interesuje mnie oferta z lidla. ktore z tych rakiet daja ladniejszy efekt na niebie detonator czy atomic assault i czy sa lepsze od kung fu (mialem go w tamtym roku ale mnie nie przekonal do siebie)
3)gdzie mozna dostac rakiety thunder (oprocz intermarche ktorego nie ma w moim miasteczku)?
Z góry thx za info
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi