zawa 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Symbol: SP601Nazwa: Night Suprise100 strzałów.Cena: 8.99Foto: http://superpower.pl/catalog_images/462.jpgFilm - brakMoze ktoś z was kupił ja, proszę o filmik lub o komentarz. :neutral: Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 24 Grudnia 2008 velibrum ją wygrał, pewnie po sylwku da film to będzie coś takiego ja Faraon/Bingo/JW16 z jorge czyli kolorowe kulki tak jak z rzymskich T6237 Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 24 Grudnia 2008 Moim zdaniem bedzię identyczny efekt jak "Faraona", a cena chyba taka sama. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Tylko kulki lecą w górę. Przy tej wielkości wyrzutni i ilości strzałów to zapomnij, że mogą tam być jeszcze rozpryski Cytuj
zawa 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2008 wczoraj odpalilem rzymsko wyrzutnie fajny efekt, przepuszczałem ze taki będzie - (kolorowe kule lecące do gory jedna po drugiej)Niedlugo filmik musze tylko znalesc program do kamery by muc wrzucic na kompa. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Powiem że nie zachwyca. Pare kulek, prawie jak w zwykłych rzymskich ogniach i na koniec wybuch(rozprysk czy jakoś tak........ no tak jak rakieta) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Czego się spodziewać po takiej cenie i wymiarach. Wyrzutnia bez rewelacji, ale ma fajny efekt. Dynamiczna z różnokolorową piwonią w finale. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ladna, mi sie spodobala, a publicznosc bardzo ja polubila. Te kulki wysoko leca. polecam. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tragiczny artykuł. Pluje kilkoma kulkami i na końcu jeden wybuch na niebie. Ilość egzemplarzy wyklucza trefność produktu. Nie wart żadnej ceny. Cytuj
xender 8 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tragiczny artykuł. Pluje kilkoma kulkami i na końcu jeden wybuch na niebie. Ilość egzemplarzy wyklucza trefność produktu. Nie wart żadnej ceny. No bez przesady 2PLN to jest warty Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Tragiczny artykuł. Pluje kilkoma kulkami i na końcu jeden wybuch na niebie. Ilość egzemplarzy wyklucza trefność produktu. Nie wart żadnej ceny. Miałem 5 sztuk tych wyrzutni. Jak na cenę 2 zł za sztukę to ta wyrzutnia jest bardzo opłacalna. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Bardzo fajna wyrzutnia kupiłem je po 1,5zł o ile dobrze pamiętam i uważam że nawet 3 zł jest warta Nie wiem co ludzie chcą za taką cenę... Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak na cenę 2 zł za sztukę kupiłem je po 1,5zł Można wiedziec gdzie wy je tak tanio kupujecie? Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Można wiedziec gdzie wy je tak tanio kupujecie? http://www.fajerwerki.intelishop.pl/Wyrzutnie-Baterie-k7/SP601-75-p320.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi