szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dziś będę w biedronce i kupię 8rakiet za 29zł i 6 za 12 i wyrzutnie zeus podam wam symbole ! dzięki wielkie kolego a o której będziesz jeśli można wiedzieć?? bo ja się wybieram koło 17;30 na zakupy już i chciałbym znać te symbole Pozdrawiam ! Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 27 Grudnia 2013 dzięki wielkie kolego ;)/> a o której będziesz jeśli można wiedzieć?? bo ja się wybieram koło 17;30 na zakupy już i chciałbym znać te symbole :D/> Pozdrawiam ! Będę około 17 w domu to od razu napiszę ci symbolę ;d Mogę być później bo wiesz.. Korki ;/ Cytuj
rosomak380 3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Byłem przed chwilą w Biedronce i kupiłem Fire3 i Mistrzowie Ognia 25sh :xmas_biggrin: Cytuj
Camel 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 wyrzutnia zeus- fontanna 18mm, wyrzutnia 17mm, aymbol m42, effekt czerwono-srebna fontanna, czerowne komety +srebne migoczace gwiazdki powiem ze ta wyrzutnia nawet warzy i mysle ze bedzei dobra Cytuj
BuLi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Symbol wyrzutni APOLLO M43 jak kogoś interesuje Jeszcze może napiszę historyjkę haha. Będąc w biedroncie po raz drugi zawitałem oczywiście na stoisko z fajerwerkami a tam co? Starszy Pan po 60 grubo, stoi z rękami założonymi na siebie... Podchodzę do niego i pytam się ' Jaki kaliber ma wyrzutnia Fire 1 ' a on nie wie o co chodzi, a na opakowaniu pisze jak byk 33 mmm o ile dobrze pamiętam... To samo o moździerz się spytałem i uzyskałem odpowiedź 1.8 cm ... Tak więc obsługa na medal! Pozdrawiam Buli Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 kurde , nie ma takiego odpowiednika M42 chyba , że jestem ślepy ma ktoś film ?? Cytuj
kamz 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Jak ktoś ma film z tym odpowiednikiem "APOLLO I ZEUSA " proszę sie podzielić , ja jade o 14 i nie wiem co by kupić. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 jak na zeusie pisze , że ma komety to bedzie coś takiego : http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-film-5-438-2.html Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 ZEUS TO LAMPA ALLADYNA !! http://www.jorge.com.pl/fajerwerki-amatorskie-film-5-237-2.html :xmas_happy: Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odpaliłem jedną rakietke z małego zestawu , jestem zawiedziony.. pare ( ok 5) zielonych gwiazdek i huk . Cytuj
Marcel123 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 te rakiety posejdon to jakaś kpina bardzo małe dlatego ich nie wziąłem Cytuj
Camel 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 nie zeby reklama ale macie http://forumfajerwerki.pl/uploads/gallery/album_196/gallery_325_196_1425801.jpg Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 To, że małe to nie znaczy, że złe. Tak jak w przypadku Achtunga i np. FP3. FP3 lepsze mimo tego że jest mniejsze. Cytuj
kamilosz 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 To, że małe to nie znaczy, że złe. Tak jak w przypadku Achtunga i np. FP3. FP3 lepsze mimo tego że jest mniejsze. Zgadzam sie z tym. Rakiety Omega tez są małe a efekt, rozprysk i huk jest bardzo mocny Cytuj
GrinderKraków 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam! Dziś byłem w biedronce i zakupiłem: 2x M42 Zeus (7 strzałów + fontanna) 2x M24 Mistrzowie Ognie 25strzałów 1x M25 Mistrzowie Ognia (Duży zestaw) Jedyne czego nie jestem pewien to wyrzutnie Zeus na op. jest napisane że efekt to :Czerwono-Srebrna fontanna;Czerwone komety + Srebrne migoczące gwiazdki.Odpalał już ktoś z was tą wyrzutnie?Jeżeli tak to jakie wrażenia. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Witam! Dziś byłem w biedronce i zakupiłem: 2x M42 Zeus (7 strzałów + fontanna) 2x M24 Mistrzowie Ognie 25strzałów 1x M25 Mistrzowie Ognia (Duży zestaw) Jedyne czego nie jestem pewien to wyrzutnie Zeus na op. jest napisane że efekt to :Czerwono-Srebrna fontanna;Czerwone komety + Srebrne migoczące gwiazdki.Odpalał już ktoś z was tą wyrzutnie?Jeżeli tak to jakie wrażenia. Zeus to JF07 Lampa Alladyna wideo: Cytuj
kamz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Odpaliłem wszystkie dzis rakiety i powiem szczerze jak na taką cene mnie zaskoczyły . Bardzo ładne efekty . Cytuj
Lemciuu 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Jak zobaczyłem wielkość tego małego zestawu Helios to od razu zrezygnowałem. Postanowiłem iż dopłacę 3 zł i kupię wyrzutnie Magic z Lidla. Myślałem, że lepiej to będzie wyglądać. Oczywiście wziąłem wyrzutnię Mistrzowie Ognia 25sh, to już taka moja tradycja. Cytuj
Kuba18090 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Byłem dzisiaj w dwóch Biedronkach w Łodzi i w żadnym sklepie nie było fajerwerków ... Cytuj
KamiloLodz 0 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Byłem dzisiaj w dwóch Biedronkach w Łodzi i w żadnym sklepie nie było fajerwerków ... a ja bylem w biedronce w lodzi i są ;d Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi