Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poligrafia zmieniona, ale szkoda że nie asortyment. Ceny zniechęcają do zakupu :xmas_mad:

Opublikowano

no nie wiem czy tak drogo , w porownaniu z 2016 to widac pozmieniane ektykiety, dla przykladu wyrzutnie za 60zl ( przypuszczam ze są to stare wyrzutnie Fire kosztowaly po 70 zl). Teraz M38 niebieska za tą cene na pewno się opłaca.

Czekam na filmiki pozostałych wyrzutni. Ciekawi mnie Fox, Medusa i Alchemik

Opublikowano

Dokładnie, większość to zmieniona poligrafia.

Opublikowano

Zestaw rok temu 14.99 kosztował. A kto pamięta czasy, kiedy był po 7.99? :)

Opublikowano

Ja pamiętam ? ale kiedy to było z 7-8 lat temu ? Te ceny już nie wrócą ? Oferta i tak jest dość ciekawa jak na biedre i jest kilka nowych pozycji jak i starych. Mnie ciekawi meduza i raczej ja kupie bo wydaje się być ciekawa wyrzutnia.

Opublikowano

Fox-kasjopeja

Alchemik-Exlusive collection 5

Meduza-Pyro show 1

Opublikowano

Wreszcie coś nowego,chyba ze 4 nowe pozycje :) .

Opublikowano

Są na stronie biedronki już filmiki z efektami?

Opublikowano

Jak Meduza to JW5022 Pyro-show 1 to szykuje się fajna okazja.

Opublikowano

Drogo, coraz drożej. Ten Fox wydaje się interesujący

To jest Kasjopeja :)

Opublikowano

Ciekawi mnie Fox i Yin Yang, czy Yin Yang to wszystkim dobrze znany Macrocosmos? Czy mi się wydaje że kolor "fal" się różni?

Opublikowano

M55 trójkąt bermudzki-JW5025 show box 2

Opublikowano

Ciekawe czy dadzą po świętach tą promocje -50% co rok temu

Opublikowano

Ciekawe czy dadzą po świętach tą promocje -50% co rok temu

Oferta obowiązuje od 27.12 więc pewnie nie.

Opublikowano

Jak dla mnie kostka 10sh 30mm dosyć opłacalna, jeżeli tylko efekt nie zepsuty bo było to całkiem konkretne 30mm, spoko cena na nosferatu :D

Opublikowano

Patrząc na odpowiedniki które podaliście to Meduza już jest w przyzwoitej cenie, a jak w sylwestra obniżą jeszcze cenę to biorę od razu, o ile jeszcze będzie w sklepie :D . Kwestia tego czy to rzeczywiście dokładnie to samo.

Opublikowano

Oferta obowiązuje od 27.12 więc pewnie nie.

A w zeszłym roku to niby kiedy zaczeli sprzedawac ;) tez w tych dniach i promocja była -50% takze pozostaje tylko czekać na nią ..

Opublikowano

A w zeszłym roku to niby kiedy zaczeli sprzedawac ;) tez w tych dniach i promocja była -50% takze pozostaje tylko czekać na nią ..

Jak znów będzie ta promocja to lece po 19-stki.

Opublikowano

Pamiętajcie,że przy tej promocji trzeba zrobić zakupy za minimum 150zł, a rabat jest do 100zł

Opublikowano

Pamiętajcie,że przy tej promocji trzeba zrobić zakupy za minimum 150zł, a rabat jest do 100zł

Prawie idealnie trzy 19-stki sie mieszczą.

Opublikowano

Mam pytanie,czy cena nosferatu 99zł w biedronce jest znośna? Warto kupić?

Opublikowano

Tak warto. 100 strzałów za 99 zł.

Opublikowano

Miałem nosferatu i jak za ta cene jest naprawdę fajna ?

Opublikowano

Jest spoko,ale za tę cenę można pomyśleć nad innymi wyrzutniami.