seba6 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 To spoko te zwykle zakupy za 270 zl. Chyba ze nie obchodzi was czy kupicie byle jakie maslo , mąke itd. to mozna robic zakupy hurtem w biedrze. Portugalczycy zacieraja rece na takich jeleniach , ktorzy innych jeszcze cebulaczkami nazywaja. Szczesliwego nowego Cytuj
Poki 17 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Panowie apeluję o wymianę zdań na poziomi ludzi, którzy nie mówią na fajerwerki petardy. Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Kupiłem aikido i kung fu. Skorzystałem z promocji. Do jutra z kontretów już nic tam nie zostanie. Kupowali jak wściekli. Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dziwne. Przekroczyłem limit 100 zł na fajerwerki bo płaciłem 150 zł a i tak mi w promocji policzyli Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Ja dopiero jutro jade ... ciekawe czy załapie się jeszcze na jakieś kosteczki ... Cytuj
pirofajerwerki 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 AIKIDO i KUNG FU będziesz miał ciężko dostać to jest hit w tym roku. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jutro rano jade to może sie załapie ... a jak nic ciekawego nie bedzie to sie pojedzie do tesco po lave Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Trafiłeś na dużo biedre. W dużych biedrach jest wiecej towaru niż w tych mniejszych. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Pamiętajcie, musicie kupić za 199zł ale bez fajerów i alkoholu...dużo osób na tym wczoraj sie przejechało a z promocji skorzystała jedna, i to dosłownie Cytuj
Arturez93 4 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Zakupy udane https://www.fotosik.pl/zdjecie/ee1f79e2f2a3d251 Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Byłem jeszcze dziś u mnie w biedronce by kupić po promocji aikido albo kung fu niestety już nie było żadnych wyrzutni, zostały tylko zestawy :C Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wczoraj w Stoczku Łukowskim byłem i tylko był do kupienia tylko ten zestaw "As" bodajże, za 19.99 PLN Cytuj
kentucky 1 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Szczerze mówiąc to biedronka chyba w tym roku byla jednym z najlepszych wyborów. Alchemik 8/10 polecam efekty bardzo ladne jak na kostke 25 mm i to w cenie 50zl M38 fire-3 / Aikido - rownież się nie zawiodłem , brokat z rozpryskami szerokimi na praktycznie "cale niebo" zrobił show. 9/10 Nosferatu 8- /10 Chciałem jeszcze wziąć Meduzę ale lipa nie dało rady nigdzie dorwać. Ale widziałem u innych osób wyrzutnie m26 (tą za 30zł) w dwóch przypadkach po 7 na 10 strzałach wyrzutnie rozerwało Jak w 2018 będzie podobna oferta to również wybiore się do biedry. Cytuj
Piter221 7 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Jak dla mnie Meduza>Aikido, po prostu lepsze show. Kupowałem po cenie promocyjnej czyli Meduza 40zł, Aikido 30zł także tym bardziej narzekać nie mogę bo jak za darmo. Meduza 10/10Aikido 9/10 Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Gdyby ktoś był ciekawy, sprawdzałem i u mnie w biedrze brak już piro, żadnej wyprzy nie ma. Cytuj
Waldo 0 Opublikowano 2 Stycznia 2018 W gazetce było jasno napisane że fajerki są w ofercie do 31 grudnia. To co zostało idzie do magazynów, ale z tego co widziałem 90 % towaru wyprzedali. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 2 Stycznia 2018 U mnie o dziwo w dzień sylwestra nie było nic! W tamtym roku można było jeszcze spotkać sporo rzeczy lecz w tym roku masakra, od 27 były pełne kosze piro i cały czas dokładali ale w tym roku pytałem nawet dzień przed sylwestrem mówili że wieczorem/ w nocy będą mieli dostawę, a w dzień sylwestra mówią że była dostawa ale piro nie przyjechało bo zabrakło im na magazynie A podobno ludzie rezygnują z fajerwerków Cytuj
Wujawrocil 0 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wydawało mi się że wcześniej się pojawiało, stąd moje pytanie, ale musiałem coś pomylić. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 19 Grudnia 2018 W zeszłym roku w Biedronce przynajmniej u mnie były już w Wigilię. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Właśnie już dosyć późno a gazetki ani widu ani słychu Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Zeszłego roku jeśli dobrze pamiętam gazetka pojawiła się 20, więc jutro Ale zobaczymy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi