mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Wypadało by byś przeczytał opis obok i porównał to są rzymskie ognie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
88Furry88 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 jak myslicie ten mozdzierz z biedronki bedzie mial podobne efekty jak mozdzierze Jorga Magnum i Super Artlilery?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Co za opakowania? :oCzy to jorge dalej czy jakaś inna firma? A może tylko zmienili design specialnie dla biedry?Ciekawe co to za możdzierz... Kupuje ktoś? :Ebtw. w zestawach małych , 'worek fajerwerków; czy jakoś tak. To chyba zestaw Hong-kong/Kung-fu z jorge nie? Mam nadzieję że to to bo chce kupić ze dwa opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Raczej to będzie to samo , tylko w nowej poligrafi i z trochę "kretyńskimi" nazwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Biedronka ,,zjadła,, Plusa i niestety w tym roku będe musiał obejsć sie bez zestawu UFO :cry: Tak czy siak znowu trzeba będzie sie wybrać z samego rana do sklepu bo w tamtym roku Kung Fu sprzedał sie już 3,5 godziny po otwarciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 No fakt bardzo 'ciekawe' nazwy xDMarcin. Kup sobie kung-fu jest lepszy od ufo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Napewno go kupie Tylko problem zawsze polegał na tym że gdy ja sie wybierałem po szkole do biedronki to po Kung Fu zostały tylko kartony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toster512 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 co sądzicie o tym moździerzu? warto to kupić ? miał to ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 pisze sie "o tym mozdzierzu" a nie "tej mozdzierzy", bo jest to rodzaj meski(mozdzierz, a nie mozdzierza). Mozdzierz ten jest bardzo dobry, powinienes znalezc kilka filmikow na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Wszystkie fajerwerki są z Jorge i są to te same produkty co w ostatnich latach ja mam zamiar dokupić sobie 2x baterię 19 sh i po 1 z tych mniejszych. BTW na tej większej wyrzutni wprawny obserwator dostrzeże na prawym boku nasze ulubione logo firmy Jorge. I nie pytajcie więcej co to tylko poczytajcie tematy o produktach z Biedry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek_mkl 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Aczy mógłby ktoś z was, dać zdjęcie na którym dokładnie widać nazwy i zestawy z biedry?Z góry thx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Drogi Grześku widzę, że Ci się nie chce spojrzeć parę postów do góry... tam są zdjęcia a wszystkie nazwy to Mistrzowie Ognia. Bądź tak miły i nie pisz więcej takich postów, o takie rzeczy można przecież na SB napisaćDo adminów (oba posty: Grześka i mój do wywalenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tele 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Macie racje aj też dostrzegłem logo jorge i odczytałem kot ze " odpowiednika sfinx'sa " JEST To JW 46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Powiem wam: są nowości w biedronce. Ale nowości od zeszłego roku. Przed dwoma laty w biedronce była Kobra, w zeszły roku nie było, a teraz też jest czyli nowość.Biedne te szaty graficzne:/PS: Jak odróżnić Arctica od Hota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ehh, Kobra była w zeszłym roku. Zobacz w gazetce :neutral: Na opakowaniach są opisy efektów. Po opisie chyba będziesz w stanie odróżnić te wyrzutnie. No chyba że to za trudne, ale na forum się napisze :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JP-JP-JP Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Niech ktos kupi kung fu odpali rakietke i zobaczy czy ten sam efekt co poprzednio. Poprostu mam zamiar kupic 6 zestawów kung fu a okaze sie ze to nie to i pupa blada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ludzie czy wy nie rozumiecie że jest zmieniony wygląd po prostu?TO JEST TO SAME !! KIEDYŚ ZESTAW TERAZ KUNG FU nazywał się HONG KONG no i co? inny jest..? identyczny więc nie zaśmiecajcie tego tematu.. a do Ciebie wyżej sam sobie kup i nie naciągaj ludzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronaldinho 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Po efektach dałbym radę Ale można też po symbolach JW14 Arctic JW14a Hot:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitels 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ogólnie mówiąc jestem zaskoczony negatywnie, lidl biedronka zmieniły dużo i jak już ktoś wcześniej przewidywał ceny poszły w górę. Coraz gorzej ;/ spodziewałem się więcej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Felix1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ogólnie mówiąc jestem zaskoczony negatywnie, lidl biedronka zmieniły dużo i jak już ktoś wcześniej przewidywał ceny poszły w górę. Coraz gorzej ;/ spodziewałem się więcej ! No człowieku jesteś śmieszny, zmienili Papierki a ty chyba nie wiesz ze to samo A cena o 1 zł w górę no bardzo drogo.Mi się tam te nowe 'papierki' podobają tylko szkoda że każda ma tą samą nazwę kupie to samo co planowałem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erlick 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Mają coś dodać podobno po świętach ludzie TO NIE JEST NIC NOWEGO TYLKO JEST ZMIENIONA NAKLEJKA I NAZWA omg.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Felix masz racje ;P. Ja kupuje to co wcześniej zakładałem (tj. 3xKung-fu, 1xArctic, 1xHot, 1xMoździerz) Mi sie podoba ta poligrafia na dawniejszym sfinksie. Bardzo fajnie, że w biedronce podrożało wszystko tylko o 1zł. Wszystko przez ten krach na giełdzie ;/. Spodziewałem się większych podwyżek, ale bardzo mile mnie zaskoczyła informacja, że to tylko 1zł. Radze wam wszystkim nie zwlekać w kupnem fajerwerków, bo jak wiemy w biedronce fajerwerki mają branie . U mnie jest jedna biedronka i mało ludzi piro kupuje wiec mam spokój ;D, choc wolę uważać i pójdę o 11-12 godzinie (oczywiście 22 Grudnia). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gienioch 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Opakowanie produktów co najmniej żenujące. Nie wiem kto tam za wymyślanie takich nazw odpowiada. Co do walorów cena/jakość nie ma wątpliwości, że jest to jedna z lepszych okazji hipermarketowych do robienia zakupów. W mojej miejscowości są 2 biedronki (po przejęciu plusa) w tamtym roku zaraz po otwarciu robiłem zakupy, gdy przyszedłem ok. 11 dokupić kilka wyrzutni dla znajomego nie było praktycznie niczego. Za to na pobliskich straganach nawet pod samą biedronką arctic za 15 zł. Radzę się spieszyć. 22 widzimy się w biedronkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Oho, się szał zrobił - zmienili poligrafię i od razu nikt nie wie co to;)Powtórzę za poprzednikami - to są zdecydowanie te same produkty, uległa zmianie tylko poligrafia. Sam postaram się upewnić w tej informacji, bo wybiorę się do Biedronki i przejrzę opisy efektów - jestem jednak przekonany, że to będzie to samo. Jorge po prostu musiał dla marketu zrobić inną poligrafię. Oferta tak jak zawsze zróżnicowana, zastanawiam się czy by Kung Fu nie kupić - tylko troszkę lipa z budżetem, a zabawy zawsze więcej. Oby w tym roku Biedronka dobrze się zaopatrzyła i handlarze tego wcześniej nie wykupili, jak to na ogół jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Urich 0 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Omg, jakim cudem o 11-12 chcesz cos jeszcze kupic?! Hehe, ja mam zamiar wziac mame, i pojezdzic po miescie po wszystkich biedrach, w celu skompletowania stuffu, lecz mam nadzieje, ze w jedne juz wszystko kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi