Orbit 4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Ciekawa poligrafia ,tzrba kupic oczywiscie trzeba kupic,jakies nowe serie wprowadzili Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Gdzie ty tu sfinxa widzisz? Jest jakaś wyrzutnia 25 strzłów, kaliber 20mm (może jakiś cudak...) Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 27 Listopada 2009 lol upatrzyło mi sie 19 strz. jak tyle wyrzutni tam było,mój błąd Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Listopada 2009 Jest zestaw ze słoneczkiem. Muszę to mieć.Petardy Planet = Explosive VII.Mistrzowie Ognia 10 strzałów - Super Show 6.Mistrzowie Ognia 25 strzałów - Cudak Battery?Brak Sfinxa Cieszę się, że wreszcie jakieś urozmaicenie w Biedrze. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Wydawać to nam się może wszystko ale będziemy wiedzieli jak opis efektów się przeczyta Bardzo fajna urozmaicona oferta, ciekawią mnie tylko te 4 rakiety za 24.99 :?: Brak Sfinxa to minus niewątpliwie ale ileż można co roku tylko Sfinx i Sfinx( wiem ze naraże się większej części użytkownikom :mrgreen: )Oby tylko Lidl się postarał... Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 TRoche lipa. SS6 to raczej srednio oplacalna wyrzutnia. cena tez nie jest powalajaca. ta 25strzałow to narazie niewiadomo co, ale moze to byc cos w stylu cudaka, plutona.te 4 rakiety to speed IV, cassiopeja albo DQR. w dodatku cena tez nie powala bo tylko 2 zł taniej niz na fm.plmoxdzierz raczej ten co zawsze.rzymskie ognie mnie ciekawia co to za jedne takie drogieZ małych zestawow tez nie ma nic bardzo ciekawego chyba. fontanny jak fontanny, nie wiadomo co to. te 3 rakiety to najpewniej imagine.szczerze? wolałbym sfinxa. no i nie ma tej 30 strzalowej na którą sie tak napaliłem Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Po z analizowaniu opisów fajerwerków i ich zawartości dostępnych w biedronce od 17.12.2009r wychodzi na to że w ww sklepie będą dostępne fajerwerki które poniżej podaje Fajerwerki mniejszeJW18 Batman SM2125 Macrocosmos II lub SM2126 Macrocosmos IIIJC028 Explosive VIIJF12 Green Dragon lub JF05-2 Happy New YearJR12-3 ImagineJA021 Kapitan NemoFajerwerki Większe JRC13 WesternJR24 Speed IV/6842 Jupiter/N3501 Cassiopeia/N63501 Drag Queen Rocket/JR21 Apollo/JR34 Morfeusz/N3502 Meteor RegnJW91 Super Show 6JW27 New Generation 1 lub JW05 PlutonJW47 Super Altillery JA005 GigantPozdrawiam Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 te rakiety 49mm co podales raczej bym skreslil. to napewno cos z 41. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Na pewno cos jeszcze dojdzie,bo bardzo skromniutko jest,moze to bedzie sfinx :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Skromnie ;/ weź się puknij w łeb dodali dużo rzeczy tylko że wycofali Sfinxa (ponieważ to jest NG12 i cena skoczyła mocno i im się nie opłacało) podobnie jest z Articem i Hotem Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 czyli wyglada na to ze reszte zakupów chyba jednak zrobie w lidlu. co najwyzej na rakiety się skusze Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Listopada 2009 Sfinx, Sfinx, a gdzie 3o-sto strzałowa wyrzutnia za 59 zł? Oby nie była zawarta w ofercie promocyjnej w ulotce. Cytuj
Orbit 4 Opublikowano 27 Listopada 2009 Skromnie ;/ weź się puknij w łeb dodali dużo rzeczy tylko że wycofali Sfinxa (ponieważ to jest NG12 i cena skoczyła mocno i im się nie opłacało) podobnie jest z Articem i Hotem Bardzo bogata buhehe nawet nie ma połowy tego co w lidlu byłó roczek temu,jak masz pier**ły pisac to nic nie pisz! Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Moim zdaniem Biedronka bardzo się postarała w tym roku;)Zrobię tam chyba jednak większe zakupy:D Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 27 Listopada 2009 A moim skromnym zdaniem, tegoroczna oferta Biedronki jest lekko mówiąc do d**y. Usunęli z oferty wszystkie świetne wyrzutnie. Wiem, że Jorge podniosło ceny, ale wolałbym już zapłacić za każdy produkt 3-4 zł wiecej i mieć pewność udanego, dobrego efektu. A teraz "kupuje kota w worku". Wolałem starą ofertę, lecz może i z tej uda się coś dobrego wycisnąć... Dziwi mnie to, że jest tam wyrzutnia która ma tylko 10 strzałów a kosztuje 25 zł Za to w tym przedziale cenowym za 9 zł jest wyrzutnia 10 strzałowa. Może to byc Hot, lub Arctic. Trzeba by było znać efekty na odwrocie... Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 nawet po ksztalcie widac ze to male to jakis mac.a to duże to zapewne:SUPER SHOW 6 - JW91http://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=...p;v=6sTh5Pkpgp4 Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 :cisza: Wyżej napisałem co to może być po co piszecie tyle razy nic nie wnosząc do tematu ?? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 27 Listopada 2009 Muahahaha :smile: Mówiłem żebyście się biedronką tak nie jarali bo będą podwyżki cen i są. Nic specjalnego, nie ma żadnych hitów w stylu sfinxa. Wszystko to co jest w tym roku jest o klasę niżej od zeszłorocznej oferty. W tym markecie niczego nie kupię bo nie ma żadnych kolosalnych różnić cen od oferty sklepów internetowych. Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 27 Listopada 2009 A co myslicie o tych 2 petardach za 9 zl ?? Petardy Planet = Explosive VII. Czytajcie dokładniej.To naprawdę nie boli. Cytuj
malysz 2 Opublikowano 27 Listopada 2009 No to uzupełniam odpowiedzi :razz: Mała wyrzutnia za 8,99 zł to Macrocosmos 2, a rakiety za 24,99 zł to Cassiopeia. Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2009 Oferta Biedronki 2009 [skan w wysokiej jakości]http://www.fireworks.com.pl/wp-content/upl...-ofeta-2009.jpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi