Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, rzymskie ognie to to JRC13 Western, film FireMana:

Rakiety to prawdopodobnie Cassiopeie, film użytkownika xHESTIABUMx:
Gość karmel5061
Opublikowano
Tak, rzymskie ognie to to JRC13 Western, film FireMana:

Rakiety to prawdopodobnie Cassiopeie, film użytkownika xHESTIABUMx:

to jest na 100% cassiopeia bo kumpel kupił wczoraj i odpalił i mówi ze to właśnie cassipoeie.
Opublikowano

Widze ze na te duze rakiety szkoda kasy . Rzymskie całkiem całkiem . .

Opublikowano

Tak jak i szkoda na tą wyrzutnie 150 strzałów ktoś mi ją już odradzał ale jednak kupiłem i albo ja nie umiem liczyć albo dla nich te kilka wystrzałów to 150

Opublikowano

Konrad ta wyrzutnia to jest kilka rurek rzymskimi ogniami. Bodajże 15 rurek po 10 strzałów z każdej...

Opublikowano

Wiem zrywając osłonke lontu zauważyłem to ale kupiłem tylko na próbe.
Z biedronki moździerz zdecydowanie polecam co do innych nie wiem bo jeszcze nie odpalałem.

Opublikowano

Ja także się dziś wybrałem na małe zakupy do biedronki :)
Zakupy

Opublikowano

Wczoraj odpalilem MCII. Kicha do potęgi!!! Nie wiem czy trafilem na jakis felerny egzemplarz, ale rozpryski byly malusienkie, nisko lecialy. Mialem juz MCII parokrotnie i wiem jak powinien wygladac. Ten z biedronki jakis nieudany. Szkoda, ze nie ma juz arctica i hota.

Opublikowano
Zakupy

zeby takie zakupty w tamtym roku robić to rozumiem ale w tym O_o przecież to lipa ja mam tylko 10strzałówke za 25zł
Opublikowano

Dziś byłem w Biedronce i nic ciekawego i tej serii Fire też nie było....tylko to co w gazetce to było w sklepie. Nic nie kupiłem :???:

Opublikowano
Zakupy

zeby takie zakupty w tamtym roku robić to rozumiem ale w tym O_o przecież to lipa ja mam tylko 10strzałówke za 25zł

A co ci w tym roku nie pasuje ?
Ja stawiam na zabawę, nie na efekty.
Opublikowano

Zakupiłem dziś w Biedronce wyrzutnie MacroCosmosII i jak przechylam wyrzutnie coś w niej lata.Mam się tym martwić czy to nic groźnego?

Opublikowano

Raczej to nic groźnego. Jeśli te ruchy są bardzo wyczuwalne to prawdopodobnie ładunek się poprostu rusza a to w niczym nie będzie przeszkadzać przy wylocie, a wręcz odwrotnie :wink:

Opublikowano
Raczej to nic groźnego. Jeśli te ruchy są bardzo wyczuwalne to prawdopodobnie ładunek się poprostu rusza a to w niczym nie będzie przeszkadzać przy wylocie, a wręcz odwrotnie :wink:

Dzięki za szybką odpowiedź. :grin:
Opublikowano

nom w tym roku zarówno w biedronce jak i w np. Netto dają słabsze towary za tą samą cenę w biedronce ludzie nie robią potężnych zakupów ale przeważnie jak kupują fajerwerki to w większości tam dlatego się przyzwyczailiśmy i jak zbliża się sylwester od razu biegniemy do biedronki :grin: dlatego chcieli troszkę więcej zarobić i mniej stracić

Wiadomo kryzys i te sprawy :D ale ..... jednemu pasuje tegoroczna wystawa fajerwerków w biedronce a drugiemu nie

Opublikowano

Jakby podsumować to co najlepiej kupić z biedry?

Opublikowano

wyrzutnie 25 strzałów:)

Opublikowano

Ja kupiłem wyrzytnie 10 starzałów za 25 zł myślę że powinna mnie mile zaskoczyć :razz:

Opublikowano

Mam pytanie. Czy opłaca się kupować ten duży zestaw z Biedronki za 24,99? Miał go ktoś może? Jak wygląda sprawa efektów rakiet oraz pozostałych drobiazgów?

Gość karmel5061
Opublikowano

opłaca sie!efekty rakiet są bardzo duże i ładne,drobiazgi spoko:np:"myszki","żabki",bączki,itd.Miałem go 2 lata temu dałem 30zł i się nie zawiodłem polecam.

Opublikowano

A rzymskie ognie westerny się opłaca kupić? Bo mam na nie smaka :wink: Efekty wielkościowo porównywalne do wyrzutni z biedronki?

Opublikowano

Efekty są mniejsze,wiadomo wyrzutnia to wyrzutnia.Ja osobiście kupił bym wyrzutnię 25strz.,ale jak na rzymiaki to są nawet nawet.Zdecyduj sam!Więcej zabawy kosztem efektów :wink:.

Opublikowano

A co powiecie o Moździerzu z Biedronki ? Opłaca się go kupować ? :?: :?: :wink: