dang 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie nie było moździerza ani w poniedziałek ani we wtorek. Dowieźli i w środę był ostatni xD Tak więc możliwe że u ciebie była dostawa i jeszcze jest Cytuj
michał181 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 U mnie nie było moździerza ani w poniedziałek ani we wtorek. Dowieźli i w środę był ostatni xD Tak więc możliwe że u ciebie była dostawa i jeszcze jest mnie to dziwi byłem o 8.00 rano w poniedziałek u mnie w biedrze a tam nie było możdzierza przez to nie kupiłem Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 23 Grudnia 2010 Powinny być idą swietą więc tak szybko nie wykupią U mnie jest masa kartonów w biedrze Cytuj
michał181 0 Opublikowano 23 Grudnia 2010 na szczęście ja dostaje na święta możdzierz ale inny niż w biedrze tylko niewiem dokładnie jaki ale nie ma to jak możdzirz z biedronki Cytuj
Gość Voldemort006 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ale nie podobają mi się tegoroczne reguły. Nie dość, że towaru tego co bym chciał jest mało albo wcale, przykładowo w jednej biedronce nie było rakiet za 25 zł, to jest utrudnione kupowanie. Cóż im szkodziło w tym roku wprowadzić nowe artykuły, a znowu jest to samo co rok temu. Ewentualnie jedyne co opłaca się kupić to Mistrzowie Ognia (Super show 6) za 25 zł. Cóż w tym roku chyba zbyt wiele nikt nie zarobi, ze względu na przepisy - niektórym może to ubliżać, min. mnie, ze względu na trudność i problematykę zakupu - i po co to wszystko? Może osobne stanowiska z artykułami zwiększą bezpieczeństwo? Nie. To wszystko jest tylko utrudnieniem konsumenta. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ale nie podobają mi się tegoroczne reguły. Nie dość, że towaru tego co bym chciał jest mało albo wcale, przykładowo w jednej biedronce nie było rakiet za 25 zł, to jest utrudnione kupowanie. Cóż im szkodziło w tym roku wprowadzić nowe artykuły, a znowu jest to samo co rok temu. Ewentualnie jedyne co opłaca się kupić to Mistrzowie Ognia (Super show 6) za 25 zł. Cóż w tym roku chyba zbyt wiele nikt nie zarobi, ze względu na przepisy - niektórym może to ubliżać, min. mnie, ze względu na trudność i problematykę zakupu - i po co to wszystko? Może osobne stanowiska z artykułami zwiększą bezpieczeństwo? Nie. To wszystko jest tylko utrudnieniem konsumenta. Czlowieku ale jeden post wyrazajacy twoje zdanie o nowych przepisac wystarczy, i tak nic nie zmienisz. Nastepnym razem kupuj przez internet. Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 23 Grudnia 2010 hahahahaahahaha to jest naprawdę śmieszne w pierwszy dzień fajerwerków w biedrze o godzinie 15 nie było już moździerzy wszystkie z szatkiem wykupiliśmy śmiech na sali :lol: Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 23 Grudnia 2010 A widział ktoś zestaw tych wulkanów za 10zł? Ja byłem u siebie w dwóch biedronkach i w żadnej nie ma. <_< Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 wczoraj w biedronce u mnie było wszystko. kazdy jeden prodkt Cytuj
Gość Voldemort006 Opublikowano 24 Grudnia 2010 BTW^Wszystko powiadasz? U mnie w mieście są cztery biedronki z czego dwie odwiedziłem i zawsze czegoś brakowało. Najlepszym "dobrem koniecznym" uderzającym konsumenta, jest fakt, iż nie można swobodnie oglądać i dokonać wyboru materiałów, co bardzo mnie rozczarowało. Co przez nowe zasady, będzie lepiej? Nie wysadzimy w powietrze niczego? Cytuj
Matex 1 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Ja piernicze Voldemort ogarnij się nie pisz ciągle o tych nowych przepisach bo i tak nic nie zmienisz, a tylko spamujesz w temacie niepotrzebnie, czy jest tak czy inaczej to i tak nie mamy na to wpływu... U mnie w biedronce wszystko było tak jak trzeba Cytuj
Gość Voldemort006 Opublikowano 24 Grudnia 2010 No bo lubię spamować ;d w sumie, lubię popisać itp.Nie mam zamiaru się wywyższać, ale mam 19 lat i 158 IQ, przez co lubię kreatywność, którą odbieracie jako spam, no i chyba słusznie ;D Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 24 Grudnia 2010 No bo lubię spamować ;d w sumie, lubię popisać itp.Nie mam zamiaru się wywyższać, ale mam 19 lat i 158 IQ, przez co lubię kreatywność, którą odbieracie jako spam, no i chyba słusznie ;D Proponuje udac sie jak najszybciej do lekarza, bo stwierdzam, ze masz problemy. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Sądząc po poscie #878 oraz innych voldemorta stwierdzam, że to jakiś dzieciak chcący zaszpanować w internecie kilkoma słowami, które zobaczył w słowniku i nadmiernie ich teraz używa (mniemam, iż, mrzonki), a w porównaniu z tą jego chęcia zaszpanowania jaki to on nie jest mądry wychodzi jedna wielka papka w jego postach, którą naprawdę ciężko zrozumieć.Jak jesteś taki mądry to pokaż zaświadczenie z mensy i zapraszam na partyjke szachów Cytuj
kuba15. 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mam do was pytanie która z wyrzutni w tym roku jest lepsza. Chodzi mi o te w cenie za 10zł i za 25zł.Którą bardziej polecacie Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Mam do was pytanie która z wyrzutni w tym roku jest lepsza. Chodzi mi o te w cenie za 10zł i za 25zł.Którą bardziej polecacie To chyba jasne, ze te po 25 sa lepsze, bo sa drozsze. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 za 10zł jest tylko jedna wyrzutnia. MCIIza 25 to zależy. było już pisane nie raz nie dwa. NG1 ma więcej strzałów, ale mniejszy kaliber, a SS6 tylko 10 strzałów, ale porządne 30mm. Sam zdecyduj Cytuj
fp3 0 Opublikowano 24 Grudnia 2010 za 10zł jest tylko jedna wyrzutnia. MCIIza 25 to zależy. było już pisane nie raz nie dwa. NG1 ma więcej strzałów, ale mniejszy kaliber, a SS6 tylko 10 strzałów, ale porządne 30mm. Sam zdecyduj ja aby rozwiązać problem kupiłem te trzy Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 w biedronce podoba mi sie to,ze jak ktos ma malo pieniedzy (wiadomo bieda jest) to za 10 zl moze sobie symbolicznie postrzelac,a nie jak w kauflandzie 100zl za gowno z hestii :rolleyes: Cytuj
fp3 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Odpaliłem dziś 2 szelki i efekt w tym roku jest lepszy od sp0008 Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Odpaliłem dziś 2 szelki i efekt w tym roku jest lepszy od sp0008 ja niestety już go nie dostałem w biedronce ;/ale jakoś nie chcę mi się wierzyć że efekt ładniejszy od sp0008 Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 ja niestety już go nie dostałem w biedronce ;/ale jakoś nie chcę mi się wierzyć że efekt ładniejszy od sp0008 to uwierz nie wszystko co tansze musi byc gorsze Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Możliwe że efekty ma lepsze od sp0008 , ja rok temu miałem moździerz z hestii 1.2" nazwa : " laser coś tam :D" To efekty miał prawie takie same jak sp0008 , nie wiem ale moim zdaniem z roku na rok coraz gorzej z tymi moździerzami , 1.2" , a 1.5" prawie żadnej różnicy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi