Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że produktów więcej niż w zeszłym roku xD :D
Może ma jakieś wtyki i wytrzasnął nam gazetkę :]

Opublikowano

Dobrze że będą, ale szkoda że tak póżno :((( Mówi się trudno :)

Opublikowano

Dobrze że będą, ale szkoda że tak póżno :((( Mówi się trudno :)

no szkoda że późno ale jak tam wparuje przed 7 rano to wykupię ile tylko się da ;P

To fajnie że ma wtyki bo przynajmniej mamy jakiś cień nadziei że coś będzie ;)

A jak myślicie dobre są te rakiety za 25zł co jest ich sztuk ??
Opublikowano

skąd żeś to wytrzasnął ??

to jest na serwerze biedronki przecież, wpisując odpowiedni adres można obejrzeć gazetkę przed publikacją na stronie ;)
Opublikowano

wpisując odpowiedni adres można obejrzeć gazetkę przed publikacją na stronie ;)

no to Ty chyba jakiś spec komputerowy jesteś ;P Dobrze że taki ktoś jest na tej stronie :D
Opublikowano

to jest na serwerze biedronki przecież, wpisując odpowiedni adres można obejrzeć gazetkę przed publikacją na stronie ;)

Daj linka
Opublikowano

Te 8 rakiet po 25 zł to chyba 10307 - nautilus nie ? :happy:

Opublikowano

Daj linka

Ludzie !! Przecież dał ci linki powyżej !!
Opublikowano

Ludzie christmasexclaim.gif Przecież dał ci linki powyżej christmasexclaim.gif

nie chodzi mi o te fajerwerki tylko

Jest jakaś inna strona biedronki czy ? ....
Opublikowano

:facepalm:

NO PRZECIEŻ MÓWIE !!

Jak nie rozumiesz informatyki to wątpie czy załapiesz. Oferta biedronki na serwer ftp została dodana już dawno, teraz grzebiąc w adresie strony można już sobie zdobyć wszystkie gazetki.

Opublikowano

a ten zestaw za 9.99 to w nim 6 czy 4 rakietki są? bo jak 6 to zamierzam z 5 zestawów kupić:D

Opublikowano

:facepalm:

NO PRZECIEŻ MÓWIE christmasexclaim.gif

Jak nie rozumiesz informatyki to wątpie czy załapiesz. Oferta biedronki na serwer ftp została dodana już dawno, teraz grzebiąc w adresie strony można już sobie zdobyć wszystkie gazetki.

Informatyka hmm . rozumuję ale nie sprawy internetowe ;P
xD
Opublikowano

a ten zestaw za 9.99 to w nim 6 czy 4 rakietki są? bo jak 6 to zamierzam z 5 zestawów kupić:D

tam jest chyba 4 rakiety. przynajmniej ja tyle naliczyłem :P
Opublikowano

to niedobrze:/ w Poprzednik roku było 6 rakietek chyba :/ to jak się tak znacie to poszukajcie w bazie gazetkę Lidla,Reala,ITD

Opublikowano

Co roku były 4 rakiety, w tym roku też są 4.

Opublikowano

to niedobrze:/ w Poprzednik roku było 6 rakietek chyba :/ to jak się tak znacie to poszukajcie w bazie gazetkę Lidla,Reala,ITD

nie też były 4 ;(
6 rakiet było tylko w kung fu :D
  • Like 1
Opublikowano

Co sądzicie o moździerzu i co to za moździerz, a co o małym zestawie i co w nim jest ??

Opublikowano

Te 8 rakiet po 25 zł to chyba 10307 - nautilus nie ? :happy:

Tak, zgadza się :)
Opublikowano

Ja osobiście każdemu polecam zestaw pięciu fontann z biedry za 9,99zł.

W tamtym roku po 28.12 była przecena fajerwerków a w tym dopiero zaczynają sprzedaż ;)

Opublikowano

Bylbym bardzo zadowolony, gdyby ktos mi podal filmik do tej wyrzutni lub chociaz kod.

Opublikowano

Bylbym bardzo zadowolony, gdyby ktos mi podal filmik do tej wyrzutni lub chociaz kod.

Opublikowano

Możecie mi coś powiedzieć o tych fontannach za 10zł. Są ich dwa rodzaje patrząc na ofertę. Które wybrać ? Macie jakieś filmiki ?

Opublikowano

Te fontanny z jasniejsza poligrafia mialem w tamtym roku. Polecam. W tym roku napewno w nie zainwestuje :)

Opublikowano

Te fontanny są odpowiednikiem jakich fontann?