Milukssg 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Chodzi mi o te czy bedzie mozna kupic mozdzierz (rura+szelki) na sztuki czy w jakimś zestawie np. z rakietami ? , a wiesz ktoś jak on będzie sie nazywał lub jeg kod ? Cytuj
dDamixon 3 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Chodzi mi o te czy bedzie mozna kupic mozdzierz (rura+szelki) na sztuki czy w jakimś zestawie np. z rakietami ? , a wiesz ktoś jak on będzie sie nazywał lub jeg kod ? jw24 Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Chodzi mi o te czy bedzie mozna kupic mozdzierz (rura+szelki) na sztuki czy w jakimś zestawie np. z rakietami ? , a wiesz ktoś jak on będzie sie nazywał lub jeg kod ? to jest zestaw moździerz tam masz 12 kul + rura Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Fire 1 -czas działania ok 27 s - http://www.youtube.c...d&v=HOwEMYAEx_0Fire 2-czas działania ok 40 s-http://www.youtube.c...d&v=zO2RPGGDBjYFire 3-czas działania ok 35 s-http://www.youtube.c...d&v=khxM9aDsUWw (w tym roku chyba to bd ta zielona fire 2) Te linki przynajmniej mi nie działają Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Co sądzicie o tych 3 rakietkach za 10zł z zestawu małego oraz o moździerzu - Opłaca się zakup takowych artykułów ? Cytuj
Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Co sądzicie o tych 3 rakietkach za 10zł z zestawu małego oraz o moździerzu - Opłaca się zakup takowych artykułów ? Moździerz polecam. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Co sądzicie o tych 3 rakietkach za 10zł z zestawu małego oraz o moździerzu - Opłaca się zakup takowych artykułów ? Moździerz polecam. Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 te 3 rakietki za dychala to strata pieniędzy. Efekt mają całkiem dobry, lecz za 25zł masz moździerz który ma lepsze efekty i 12 kul. Nawet jeśli te 25 zł to za dużo to lepiej kupić mały zestaw za 10 Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 te 3 rakietki za dychala to strata pieniędzy. Efekt mają całkiem dobry, lecz za 25zł masz moździerz który ma lepsze efekty i 12 kul. Nawet jeśli te 25 zł to za dużo to lepiej kupić mały zestaw za 10 Nie każdy lubi się bawić szelkami.Bierz te rakiety bo mają na prawdę fajne efekty. Cytuj
dokli 0 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Sorka za off top ale który moździerz lepszy z carffeoura ten niebieski za 25zł czy ten za 25zł z biedronki ? Cytuj
sokol 6 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Czy kwadratowa kostka za 25zł to na pewno NG1 i czy MC2 to planet za 10zł? Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy kwadratowa kostka za 25zł to na pewno NG1 i czy MC2 to planet za 10zł? Tak było w latach ubiegłych. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Idę dziś do biedronki.. przed sklepem bilbord, że fajerwerki od 28. To zaszedłem kupić coś na śniadanie xd I co się okazało ? Są Małe zakupy zrobione Hmm FIRE 1 ma taki efekt : srebrne mieniące się wierzby, czerwone zielone niebieskie gwiazdki,purpurowe gwiazdki ze srebrnymi mieniącymi sie kometami. Czas 35s. Cytuj
Naopak 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Idę dziś do biedronki.. przed sklepem bilbord, że fajerwerki od 28. To zaszedłem kupić coś na śniadanie xd I co się okazało ? Są Małe zakupy zrobione Hmm FIRE 1 ma taki efekt : srebrne mieniące się wierzby, czerwone zielone niebieskie gwiazdki,purpurowe gwiazdki ze srebrnymi mieniącymi sie kometami. Czas 35s. Dzięki za info. wezmę prysznic i też się przejdę. Dobrze że biedronke mam jakieś 100m od domu Cytuj
dokli 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dzieki na info przejdę sie mam daleko ale Biedronka to Biedronka NISKIE CENY !! Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Idę dziś do biedronki.. przed sklepem bilbord, że fajerwerki od 28. To zaszedłem kupić coś na śniadanie xd I co się okazało ? Są Małe zakupy zrobione Hmm FIRE 1 ma taki efekt : srebrne mieniące się wierzby, czerwone zielone niebieskie gwiazdki,purpurowe gwiazdki ze srebrnymi mieniącymi sie kometami. Czas 35s. A kupiłeś ją za 49,99 ? czy za wyższą cenę ? Cytuj
poldek1989 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Być może w niektórych biedronkach fajerwerki już są ale u mnie nic jeszcze nie było.Pozdrawiam Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 A kupiłeś ją za 49,99 ? czy za wyższą cenę ? tak, 49,99. Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Idę dziś do biedronki.. przed sklepem bilbord, że fajerwerki od 28. To zaszedłem kupić coś na śniadanie xd I co się okazało ? Są Małe zakupy zrobione Hmm FIRE 1 ma taki efekt : srebrne mieniące się wierzby, czerwone zielone niebieskie gwiazdki,purpurowe gwiazdki ze srebrnymi mieniącymi sie kometami. Czas 35s. Twoja wyrzutnia fire 1 to JW66 Show of fireworks(efekt się zgadza) Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czyli którą wyrzutnie z seri fire wybrać? Fire 1: http://www.youtube.com/watch?v=TaHPGsOJR7Q Cytuj
Mbxmaciek 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy na Biedronie sa jakieś petardy? Bo w gazetce nie ma żadnej wzmianki o nich Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi