Fredek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2012 A w jakiej cenie były te wyrzutnie 25 strzałowe mistrzowie ognia ja u siebie tego nie widziałem kupiłem tylko fire 3 (czerwona) Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 3 Stycznia 2012 A w jakiej cenie były te wyrzutnie 25 strzałowe mistrzowie ognia ja u siebie tego nie widziałem 25 zł -.- Cytuj
Vosiak 0 Opublikowano 4 Stycznia 2012 MC2 nawet wporządku ale moździerz sie popsuła.2 kule wogóle nie mieszcza mi sie w tej rurce co nigdy mi sie nie zdażyło a efekty jakieś słabe a napewno słabsze od moździerza magnum (22 zł intermarche) Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 4 Stycznia 2012 U mnie kilka kul zamiast leciec w góre to prosto z rury szły efekty Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 4 Stycznia 2012 U mnie kilka kul zamiast leciec w góre to prosto z rury szły efekty Też miałem dwie takie sytuacje, to chyba dlatego że szelka zahaczała przed końcem i nie dochodziła do samego dna. Cytuj
Urban 2 Opublikowano 6 Stycznia 2012 Napiszcie co waszym zdaniem zrobiło na was największe wrażenie z rzeczy za 10zł i z rzeczy za 25zł Napiszcie pierwsze 3 miejscaWedług mnie tak:Rzeczy za 10 zł:1.Wyrzutnia 10 strzałów2.Fontanny 3.ZestawRzeczy za 25 zł:1.Wyrzutnia 10 strzałów2.Moździerz3.Wyrzutnia 25 strzałów Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Cóż,wie któś może co to za rakietki w duzym zestawie za 25zł ? Jest tam 5 rakiet i sporo pierdółek.Miałem go,dość fajne efekty miały te rakiety. Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Napiszcie co waszym zdaniem zrobiło na was największe wrażenie z rzeczy za 10zł i z rzeczy za 25zł Napiszcie pierwsze 3 miejscaWedług mnie tak:Rzeczy za 10 zł:1.Wyrzutnia 10 strzałów2.Fontanny 3.ZestawRzeczy za 25 zł:1.Wyrzutnia 10 strzałów2.Moździerz3.Wyrzutnia 25 strzałów A więc tak mała wyrzutnia byłem zaskoczony jak na tą cenę a więc POLECAM !!Mały zestaw był taki sobie te bączki taki nadzwyczajne motyl dobrze walną rakiety takie na 6/10 karabinek cichy a piccolo 2/3 nie wypały.Fontann nie miałem więc nie ocenie.Duża wyrzutnia 25strzałów też zrobiła na mnie wrażenie w tym roku.10strzałową miałem ją 2 lata temu była taka sobie w porównaniu do tej 25strzaółowej.Moździerzu nie miałem ale widziałem go i się trochę popsuł Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Nie zdziwiłbym się jakby i jeszcze za rok było to samo, bo żeby były takie końcowe ceny jak np. kilka lat temu i żeby wszyscy byli finansowo szczęścili i zadowoleni, to Jorge musiało ściągnąć niewyobrażalne ilości fajerwerków jednego rodzaju Cytuj
wiitekkk111 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Szkoda , że to samo. Ale tak czy tak wezmę ten zestaw mały , gdyż jest bardzo fajny i rakietki ładny efekt mają. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Umowy z sieciami typu biedronka są specyficzne. Sprowadza się to do importu znacznej ilości niwewielkiej gamy produktów z poligrafią wybraną przez zamawiajacego. Przy takich zamówieniach ceny u skośnookich są zapewne niezwykle atrakcyjne. Z racji na trwałość wyrobów rzędu 3 lat, za rok pewnie będzie znowu to samo a zmiana asortymentu nastąpi dopiero w 2014r.fps Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Fps, właśnie to miałem na myśli w poprzednim poście, jeżeli zamówisz 1 kontener jednego efektu, wtedy ceny są ok, jeżeli zamówisz 5 kontenerów jednego efektu to ceny są jeszcze bardziej ok. Cytuj
MeRo 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Takie małe pytanko : Jakie macie zdanie o tych dużych trzech rakietach planet za 12 zł? Warto po nie iść? Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Co to był za zestaw duży z samymi rakietami? Są to chyba rakiety Nautilus (10307), ale pewny na 100% nie jestem. Cytuj
Mks 2 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Mogli by dać coś nowego , ale w porównaniu do innych marketów to oferta i tak zaje****a Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 14 Grudnia 2012 W sumie szkoda ,że jest to samo i podrożało ale i tak wezme 4x małe zestawy i ten jeden duży Cytuj
Mks 2 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Co to był za zestaw duży z samymi rakietami? Tak to są rakietki Nautilus (10307) Cytuj
secound 0 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Trochę się zawiodłem tą ofertą no trudno jedyna nadzieja w Lidlu i Polo Markecie. Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja się nie zawiodłem zbytnio. Prawie pewniak był, że będzie to samo znowu. Szkoda tylko, że ceny poszły w górę. Chociaż zależy ile kto ma zamiar kupić. Moździerz tak czy tak kupie. Wątpię by lepszy był w lidlu. A tak btw. to czy czasem w zeszłym roku już trochę szybciej nie było małych zestawów w biedrze? a potem doszły duże właśnie coś koło 27? No nic, pozdrawiam Cytuj
Mks 2 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Ja się nie zawiodłem zbytnio. Prawie pewniak był, że będzie to samo znowu. Szkoda tylko, że ceny poszły w górę. Chociaż zależy ile kto ma zamiar kupić. Moździerz tak czy tak kupie. Wątpię by lepszy był w lidlu. A tak btw. to czy czasem w zeszłym roku już trochę szybciej nie było małych zestawów w biedrze? a potem doszły duże właśnie coś koło 27? No nic, pozdrawiam Nie w tamtym roku Wszystkie fajerwerki w Biedronce były od 28.12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi