Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moździerz jak rakietki diabolo jr1 :P:(((((

Opublikowano

A w jakiej cenie były te wyrzutnie 25 strzałowe mistrzowie ognia ja u siebie tego nie widziałem kupiłem tylko fire 3 (czerwona) :)

Opublikowano

A w jakiej cenie były te wyrzutnie 25 strzałowe mistrzowie ognia ja u siebie tego nie widziałem

25 zł -.-
Opublikowano

MC2 nawet wporządku ale moździerz sie popsuła.
2 kule wogóle nie mieszcza mi sie w tej rurce co nigdy mi sie nie zdażyło a efekty jakieś słabe a napewno słabsze od moździerza magnum (22 zł intermarche)

Opublikowano

U mnie kilka kul zamiast leciec w góre to prosto z rury szły efekty

Opublikowano

U mnie kilka kul zamiast leciec w góre to prosto z rury szły efekty

Też miałem dwie takie sytuacje, to chyba dlatego że szelka zahaczała przed końcem i nie dochodziła do samego dna.
Opublikowano

Napiszcie co waszym zdaniem zrobiło na was największe wrażenie z rzeczy za 10zł i z rzeczy za 25zł Napiszcie pierwsze 3 miejsca
Według mnie tak:
Rzeczy za 10 zł:
1.Wyrzutnia 10 strzałów
2.Fontanny
3.Zestaw
Rzeczy za 25 zł:
1.Wyrzutnia 10 strzałów
2.Moździerz
3.Wyrzutnia 25 strzałów

Opublikowano

Cóż,wie któś może co to za rakietki w duzym zestawie za 25zł ? Jest tam 5 rakiet i sporo pierdółek.Miałem go,dość fajne efekty miały te rakiety.

Opublikowano

Napiszcie co waszym zdaniem zrobiło na was największe wrażenie z rzeczy za 10zł i z rzeczy za 25zł Napiszcie pierwsze 3 miejsca
Według mnie tak:
Rzeczy za 10 zł:
1.Wyrzutnia 10 strzałów
2.Fontanny
3.Zestaw
Rzeczy za 25 zł:
1.Wyrzutnia 10 strzałów
2.Moździerz
3.Wyrzutnia 25 strzałów

A więc tak mała wyrzutnia byłem zaskoczony jak na tą cenę a więc POLECAM !!
Mały zestaw był taki sobie te bączki taki nadzwyczajne motyl dobrze walną rakiety takie na 6/10 karabinek cichy a piccolo 2/3 nie wypały.
Fontann nie miałem więc nie ocenie.
Duża wyrzutnia 25strzałów też zrobiła na mnie wrażenie w tym roku.10strzałową miałem ją 2 lata temu była taka sobie w porównaniu do tej 25strzaółowej.
Moździerzu nie miałem ale widziałem go i się trochę popsuł :unsure:
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano
Opublikowano

Czyli to samo co rok temu tylko drożej :)

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się jakby i jeszcze za rok było to samo, bo żeby były takie końcowe ceny jak np. kilka lat temu i żeby wszyscy byli finansowo szczęścili i zadowoleni, to Jorge musiało ściągnąć niewyobrażalne ilości fajerwerków jednego rodzaju ;)

Opublikowano

Szkoda , że to samo. Ale tak czy tak wezmę ten zestaw mały , gdyż jest bardzo fajny i rakietki ładny efekt mają.

Opublikowano

Umowy z sieciami typu biedronka są specyficzne. Sprowadza się to do importu znacznej ilości niwewielkiej gamy produktów z poligrafią wybraną przez zamawiajacego. Przy takich zamówieniach ceny u skośnookich są zapewne niezwykle atrakcyjne. Z racji na trwałość wyrobów rzędu 3 lat, za rok pewnie będzie znowu to samo a zmiana asortymentu nastąpi dopiero w 2014r.

fps

Opublikowano

Fps, właśnie to miałem na myśli w poprzednim poście, jeżeli zamówisz 1 kontener jednego efektu, wtedy ceny są ok, jeżeli zamówisz 5 kontenerów jednego efektu to ceny są jeszcze bardziej ok.

Opublikowano

Co to był za zestaw duży z samymi rakietami?

Opublikowano

Takie małe pytanko : Jakie macie zdanie o tych dużych trzech rakietach planet za 12 zł? Warto po nie iść?

Opublikowano

Są to chyba rakiety Nautilus (10307), ale pewny na 100% nie jestem.
Opublikowano

Mogli by dać coś nowego , ale w porównaniu do innych marketów to oferta i tak zaje****a

Opublikowano

W sumie szkoda ,że jest to samo i podrożało ale i tak wezme 4x małe zestawy i ten jeden duży :D

Opublikowano

Tak to są rakietki Nautilus (10307)
Opublikowano

Szkoda że podrożało chyba w tym roku nic tam nie kupię :/

Opublikowano

Trochę się zawiodłem tą ofertą no trudno jedyna nadzieja w Lidlu i Polo Markecie.

Opublikowano

Ja się nie zawiodłem zbytnio. Prawie pewniak był, że będzie to samo znowu. Szkoda tylko, że ceny poszły w górę. Chociaż zależy ile kto ma zamiar kupić. Moździerz tak czy tak kupie. Wątpię by lepszy był w lidlu. A tak btw. to czy czasem w zeszłym roku już trochę szybciej nie było małych zestawów w biedrze? a potem doszły duże właśnie coś koło 27? No nic, pozdrawiam

Opublikowano

Ja się nie zawiodłem zbytnio. Prawie pewniak był, że będzie to samo znowu. Szkoda tylko, że ceny poszły w górę. Chociaż zależy ile kto ma zamiar kupić. Moździerz tak czy tak kupie. Wątpię by lepszy był w lidlu. A tak btw. to czy czasem w zeszłym roku już trochę szybciej nie było małych zestawów w biedrze? a potem doszły duże właśnie coś koło 27? No nic, pozdrawiam

Nie w tamtym roku Wszystkie fajerwerki w Biedronce były od 28.12