Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja właśnie wróciłem z biedry.Wszystko było w dobrym stanie.Kupiłem 2xHOT,2xKUNG-FU,1xMoździeż i 1xSfinx.Miałem tylko problemy z kupnem Hota,w dwóch biedrach go nie mieli :evil:

Opublikowano

Ja byłem coś koło 19 i kupiłem 3x kung fu , arctica, hota, sfinxa jeszcze dokupię tą wyrzutnię za 59zł jak tylko się pojawi i może jednego kung fu albo arctica

Opublikowano

byłem w Biedronce i nie ma Sfinxa
Znając życie po świętach nie będzie
ale kicha :/

Opublikowano

Byłem w biedrze i koło 18 wszystko było.
Kupiłem moździerz i i zestaw tych 4 rakiet, tylko nie wiem jak sie one nazywają ;/

Opublikowano
Byłem w biedrze i koło 18 wszystko było.
Kupiłem moździerz i i zestaw tych 4 rakiet, tylko nie wiem jak sie one nazywają ;/

Kiedyś się nazywał "Top Secret", teraz "mistrz ognia". :lol:
Opublikowano

Ja byłem około 13 i był cały kosz Kung Fu, wyrzutni tych 150 shoots, Jupitery i Jumbo Jety.
Arctic i Hot też było dużo. Sfinxow i moździerzy gdzieś tak po 10.
Ja kupiłem 2xMoździerz, Sfinx, 2xHot, 1xArctic, 3xKung Fu.
PS: Nawet jakaś babcia wzięła Sfinxa, a taki dziadek jak widział ile biore to się spytał po ile to jest :mrgreen: .

Opublikowano

w biedronce byłem o 10:00, były tylko 4 kartony, 2 duże zestawy i dwa małe, wziąłem hot-a, artcica, 2 kung fu i sfinxa, ogolnie kung fu było duzo, arctic został 1, hot-a ostatniego wziąłem i sfinx tez 1 został :D. Ogólnie to masa ludzi była w sklepie bo dopiero co otwarli(w sobote) i promocje były. :D

Opublikowano

Ja byłem o 19 w jednej z koszalinskich biedronek i byl caly kosz sfinxow, duzo m9, ale arcticow i hotow juz malo zostalo. Tak samo kung fu i jupiterow.

Ja kupilem tylko m9 [ w planach mialem kupic moździerz ale juz nie bylo]

Edit: Jaki jest odpowiednik m9 w normalnych nazwach rakiet?

Ich jest 6 w opakowaniu
Efekty:
Brokat, białe mieniące sie gwiazdki i trzeszczące gwiazdki

Opublikowano

odpowiednikie m9 jest jumbo jet :P sam też je kupiłem i wiem ze to dobry zakup.
A wogóle to byłem w dwoch biedrach o 19 i w jednej taki balagan i prawie fajerwerkow ni ebyło, za to w drugiej do wyboru do koloru. Mozna było brac ile się chiało :] kupilem 2 hoty 2 arctici sfinksa kung fu zestaw rakiet jumbo jet mozdzierz i rzymiaki i wyrzutnie 150 strzałów- wyszło 140.90zł

Opublikowano

Tegoroczne efekty arctica czyli mistrzów ognia żółtych, filmik nakręcony wczoraj (jak ktoś chce to niech wrzuci na youtube, ja nie mam na to niestety czasu) :

link

Opublikowano

Haha Adam kupiłeś to samo co ja ;s

Byłem w biedronce kupiłem to co Adam , ale arctica mam niestety walniętego :/

P.S arctic jaki ładniusi :**

Opublikowano

Wczoraj tata zajechał do Biedronki i kupił mi Hota :!: W ogóle się nie spodziewałem że mi kupi bo dla mojego taty wydawanie kasy na fajerwerki to jest marnowanie :mrgreen: Ale jednak kupił. Zapytałem się go czy jeszcze dużo zostało i dowiedziałem się że są wystawione takie metalowe kosze i prawie całe pełne :wink: Fajnie tylko szkoda już że nie kupię już w tym roku nic z Biedronki :cry:

Opublikowano

Postanowilem razem z kolega kupic sfinxa. Wyslalem go do biedry samego z mysla ze przyniesie mi wprost do domu sfinxa, a ten przylecial bez wyrzutni i mowi mi ze te juz sie skonczyly. Wiec poszedlem tam razem z nim i rzeczywiscie, na widoku nie bylo sfinxa. Na szczescie byly jeszcze nie rozpakowane kartony. Poszukalem symbolu M6, znalazlem karton z takim symbolem, otworzylem i znalazlem w nim upragniona baterie :mrgreen:

Bylo jeszcze sporo kartonow, wiec spokojnie mozna wybrac wszystko co sie chce. Trzeba tylko poszukac odpowiedniego symbolu na kartonach :wink:

Opublikowano

U mnie to było 6 kartonów tylko
I Sfinxa nie znalazłem :/

Jutro jest zamknięta Biedronka ?

Opublikowano

Dzisiaj byłem w biedronce i nie było hota (mistrzowie ognia wyrzutnia 10strzałów). Na szczęście kung fu był. Zamiast hota kupiłem w hurtowni Macrocosmos II.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to taki sam rodzaj efektu,może tylko kolor inny.

Opublikowano

Co jest odpowiednikiem możdzierza z biedry bo chiałbym sobie filmik oglądnąć

Opublikowano
U mnie to było 6 kartonów tylko
I Sfinxa nie znalazłem :/

Jutro jest zamknięta Biedronka ?

Jutro wszystko jest zamknięte.