Poki 17 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Kupiłem wczoraj Sfinxa i prawdopodobnie zakupie tą za 6o zł. Więc mogę zrobić za królika doświadczalnego. Cytuj
88Furry88 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 wczoraj porownalem sobie szelki z mozdzierza z biedronki i super artillery, musze stwierdzic ze te z biedronki maja mniejszy rozprysk mam nawet 2 filmiki, zmierzam do tego ze jesli ktos chce kupic mozdzierz to niech kupi jw47 Super Artillery Cytuj
Cocaine 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Ja bylem przedwczoraj i bylo dosc duzo rzeczy oprocz upragnionego sfinxa -.-no ale jest 4x top secret2x kung fu1x hot i jeszcze cos wpadnie from rodzina Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Dla tych co mieszkajaw w-wie. biedronka na ul. korotynskiego ma całę kartony faerwerków chyba nikt nie kupuje ich jbc. Cytuj
lol93 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Dzisiaj poszedłem z tatą i kupiłem hota, którego wyciągnołem z samego dna ostatniego kartonu i zauważyłem że był tylko ten jeden(były jeszcze 2 arctici). Swoją drogą to dziwne, że np. takich rzymskich ogni jest mnóstwo a tych najlepszych i najbardziej poszukiwanych produktów najmniej (chodzi mi o wyrzutnie) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Tutaj macie film tej dużej fontanny za 26zł :arrow: http://pl.youtube.com/watch?v=HceLdUrI6NM Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 -z biedrony ty :razz: Jak dla mnie trochę mało rozmaite efekty .a na końcu to jakieś dzieci tak się podniecały ? :lol: Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Wnerwiłem się poszedłem do Biedronki z myślą kupienia Sfinxa, 2 Hotów i 2 Arcticów. I był tylko jeden Hot i Arctic . Na pytanie czy mają na magazynie i kiedy wyłożą - odpowiedziano mi, że jutro tylko fajnie jak ja za chwilę wyjeżdżam i wracam w sylwestra . Cytuj
Active Bass 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Faktem jest że do biedronki idzie się w dniu wystawienia produktów bo wystarczy kilku napaleńców choćby z tego forum i sfinksów już niema (sam znam gościa który kupił sfinxy za kwote żebym nie skłamał powiem 600 zł ale nie jestem pewien czy nie więcej. Jest szansa że w dniu wystawienia tej nowej wyrzutni też rzucą jakieś ochłapy Taka prawda Cytuj
ppompka 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja byłem w biedronce dzisiaj i wszystko było. Ja kupiłem hota i kung-fu. I o dziwo nic nie połamane. :neutral: :lol: Cytuj
lampela 0 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Ja byłem dzisiaj i zastałem tylko parę zestawów kung-fu.Jutro się przejdę może coś rzucą Cytuj
jack119 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Byłem dzisiaj w Biedronce i wyłożyli nowy towar.Sfinxy też są, więc zaraz idę jeszcze raz :razz: Wyłożyli też nowe wyrzutnie, mają oznaczenie M1230 mm - 30 strzałówi efekt tylko jeden [fade:b553776849]mieniące komety + mieniące gwiazdki[/fade:b553776849](a jednak nie)(coś takiego, mogę się mylić)to jest chyba pomniejszona wersja El Doradoefekt na pewno jest jeden, więc jej nie kupię, bo jest monotonna u mnie ich wystawili z 20 - cały kosz, nie wiem kto to kupi: Nostra masz rację efekt jest trzaskające komety + trzaskające gwiazdki czas trwania 35 sekund Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 MIENIĄCE? wcześnej byłą wersja że trzeszczące... z kim jest coś "nie teges"? jakbym wiedział, że to coś ala NG16 to bym brał w ciemno... Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2008 U mnie też brat dziś pojechał do biedry po fajerwerki to wszystko było bo przywieźli 2 pudła takie. Do bagażnika jeszcze nie zaglądałem Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 28 Grudnia 2008 Ja byłem dzisiaj w biedronce i została tylko fontanna ale pojechałem do drugiej i tam wystawili 4 całe kartony pełne i 11 tych nowych wyrzutni tata mi kupił 2 hoty 1 arctika i sfinxa :razz: Cytuj
TheKrzychu 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Odwiedziłem dziś biedronkę i kupiłem jeden zestaw(więcej nie było ) King Konga za 8,99 i fontannę za 26 zł,Już prawie gotowy zestaw fajerwerków , nawet zostało mi coś z zeszłego roku, zaraz sprawdzę.Więc z zeszłego roku mam jeszcze małe korsarze (K0203 bodajże), Big Vulcano firmy Hestia, i jakiś rakietki (świst i mały wybuch).Na pewno dokupię kilka rakietek "Cyrkoblitz" (Kometa) i może jakąś wyrzutnie... Pozdrawiam.Udanego Sylwestra !!PS. W co lepiej zainwestować : w wyrzutnie Thunder Rain (u mnie w mieście za 29 zł i chyba 25 strzałów) czy w trzy wyrzutnie rzymskich ogni 150 strzałów firmy GHOST (u mnie za 10 zł /1szt.) ?? ?? (Tak, Tak u mnie nie ma dużego wyboru) Cytuj
Dako 1 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Oczywiście że w wyrzutnie thunder rain choć 29zł to trochę drogo Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2008 Czy sa w Biedrące Moździeże ? Pierwsza rzecz - Biedronce...Druga rzecz - naprawdę tak trudno czytać ten temat? Oferta była podana kilka stron temu, wystarczy poszukać. Tak, w Biedronce jest dostępny moździerz o kalibrze 1,2", w pudełku znajdziemy 12 ładunków. Cytuj
leon 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Na początek witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Przez przypadek natrafiłem na to zacne forum i... nie pozostało nic innego jak tylko się zarejestrować :razz: Troszkę nazbierałem różnego rodzaju materiałów na sylwestra w większości na podstawie przeczytania Waszych wypowiedzi oraz obejrzanych filmików na znanym wszytskim portalu. Jednak do rzeczy i w temacie co bym na początek nie dostał upomnienia Nigdzie nie mogę znaleźć filmiku przedstawiającego wyrzutnie z Biedronki 150 strzałów - symbol M2. Dokonałem wczoraj zakupu 3 sztuk tego modelu oraz 3 sztuk M2. Czy może ktoś podesłać jakiś link jak działa M2 :?: Z góry dziękuję (a raczej z morza, bo jestem z Północy) i pozdrawiam.leon Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2008 ta wyrzutnia 150strz. to jakby połączone rzymskie ognie. Strzela tylko kolorowymi kulkami bez rozprysku. Filmu niestety nie ma Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Filmu tej wyrzutni nie ma, ale jest innej podobnej od FireMana.http://pl.youtube.com/watch?v=oqs9cmsZ_zgCzyli wyrzutnia rzymskich ogni, dobre na zabawe przed 24 Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Filmu tej wyrzutni nie ma, ale jest innej podobnej od FireMana.http://pl.youtube.com/watch?v=oqs9cmsZ_zgCzyli wyrzutnia rzymskich ogni, dobre na zabawe przed 24 A tu Cię Kamil zaskocze :mrgreen: Miałem Cobre - M2 i odpaliłem ja 2 tyg. przed sywlkiem(może trochę później).Filmik :http://pl.youtube.com/watch?v=PnSiD53dl9s&...feature=related Cytuj
Mar3kkk 0 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Nie uwierzycie ale byłem dzisiaj w biedronce i jeszcze wszystkie fajerwerki były!Nawet sfinx i jeden moździerz był. A tych kung-fu itp pełno było. Chciałem wziąść tego sfinxa ale mi nie sprzedała :< Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 30 Grudnia 2008 A u mnie w Pyskowicach zostały same te wyrzutnie za 59zł , mnóstwo rzymskich ognii i te fontanny za 25.99 . Straszne pustki ogólnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi