Mar3kkk 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Dzisiaj dalej leżą u mnie fajerwerki w biedronce :oNawet sfinx jeszcze jest i to w dobrym stanie wszystko a nie jakieś połamane. Cytuj
bedzio 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 U mnie niestety tylko kilka rzymskich ogni, z 5 fontann i ze 4 moździerze. A tej nowości za 60 zł to chyba w ogóle nie dostali . Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 u nas zostały tylko 4 wyrzutnie te za 59 zł i jeden moździerz ale to bylo 2h temu wiec teraz za wiele nie zostało Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 9 Stycznia 2009 W Giwickiej biedronce jest jeszcze pełno tych wyrzutnii za 59 , kilka tych wulkanów za 25.99 i kilka kopletów rakiet Voo Doo. :shock: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 U mnie równierz są te duże wyrzutnie aż byłem zdziwiony jak je zobaczyłem :???: Cytuj
Ron 0 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Ja w tym roku nie miałem nic z biedry (akurat przenosili się do innego budynku-shit!).Widzę, że wszystko poszło o 1 zł w górę, ale to i tak tanio. Mam do Was kilka pytań.Czy arctic to ten jaśniejszy, z zielonymi płomieniami ? Od którego można było u Was w biedrach kupić fajerwerki ?@Edit, ma ktoś z Was może ulotkę z biedry ? Byłbym wdzięczny za wrzucenie. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Stycznia 2009 Tutaj masz Oferty (trzeba było poszukać): Czy arctic to ten jaśniejszy, z zielonymi płomieniami ? biedrach kupić fajerwerki ? Tak wyglądał Arctic : http://img262.imageshack.us/img262/937/p1000656qb5.jpgA tak wyglądał Hot : http://img262.imageshack.us/img262/363/p1000655cy9.jpg Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Dziękuję Kameleon, a kiedy pojawiły się w sprzedaży ? 22 Grudnia w poniedziałek P.S nie wiem po co ci te info :lol: Cytuj
bobek4322 0 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 A ja mam już 3 Biedronki (w 22,5 tysięcznym mieście) :-D Mam do Was parę pytań, mianowicie: - Czy, gdybym pojechał 22/23 grudnia o godzinie 11:00 (fajerwerki będą prawdopodobnie 21 grudnia), i sprawdzał we wszystkich Biedronkach w mieście, dostałbym Sfinxa, Arctica, HOTA i 2x Kung-Fu? - Jak myślicie, czy ceny będą takie same jak przed rokiem (8,99, 25,99 i 59,00)? - Jak myślicie, czy w tym roku będą jakieś nowości?Pozdrawiam :-) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 na twoje pytania tylko jasnowidz może znać odpowiedzi, a nawet jak ktoś odpowie to i tak nie dostaniesz pewnych informacji. Więc odpuść sobie teraz takie pytania :twisted: Cytuj
neone 0 Opublikowano 17 Września 2009 Powiedzćie mi czy opłącała się ta wyrzutnia 30 strzałowa za 60dych ?? ma ktoś filmik ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Września 2009 Był jej film albo w dziale wyrzutnie, albo w tym, albo w obu. Opłaca się jak najbardziej ją kupić, lecz nie wiadomo czy będzie ponownie. Cytuj
p12p12 0 Opublikowano 18 Września 2009 a ja mam pytanie do nieletnich czy wam w biedrze sprzedali fajerwerki bez problemow? Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 25 Października 2009 U mnie w tym roku na osiedlu otworzono dwie biedronki , a w jednej znajoma pracuje więc jestem pewien , że będę miał wszystko co chcę i pewne info kiedy wszystko rzucą na sklep :twisted: Cytuj
Poki 17 Opublikowano 26 Października 2009 U mnie w tym roku na osiedlu otworzono dwie biedronki , a w jednej znajoma pracuje więc jestem pewien , że będę miał wszystko co chcę i pewne info kiedy wszystko rzucą na sklep :twisted: To informuj na bieżąco co i jak. Cytuj
blender 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 Pytanko:Od kiedy mogę spodziewać się ,aktualnego katalogu fajerwerkow z biedry?Z góry Dzięki!! Cytuj
kertoip 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 Pytanko:Od kiedy mogę spodziewać się ,aktualnego katalogu fajerwerkow z biedry?Z góry Dzięki!! około 15grudnia Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 Ciekaw jestem czy w tym roku biedronka poszerzy swoją ofertę bo dobrze by było żeby doszły wreszcie jakies nowe produkty Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 A mi wystarczy tylko to co jest i z takimi samymi cenami.Żaden sklep nie ma tak dobrej oferty jeśli chodzi o cene produktów, więc nie ma co narzekać. Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 tak masz racej bo ceny są naprawde niskie ale mi nie chodzi o mase nowych rzeczy tylko tak o 2 góra 3 nowe produkty.Warto by było spróbować czegoś nowego Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 Najnowsza oferta biedronki.Będą sprzedawali od 7 grudnia :PSVelibrum - gratuluje zablokowania mi dostępu do SB...Spoko, nie ma sprawy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi