Nostra 0 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Mała wyzutnia za 9zł to jest na 99% Macrocosmos IIzatem cena jest w porządku, bo widzę że na fajerwerkimarket 14złznając życie znowu kupię ze 2 wyrzutnie po 25zł, kilka małych i tyle Cytuj
Gość mati_77717 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Pytanie za 100 PKT .jak rozpoznać jaka to jest ta wyrzutnia 25 strzałówka ??? Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 10 Grudnia 2009 Boże Widzisz a Nie Grzmisz.... :evil: Odp:1.Poczekać Do 17.12.2009.2.Pójść Do Biedronki.3.Podejść Na Stoisko z Fajerwerkami.4.Wziąć Wyrzutnie 25strzałów do Ręki.5.Przeczytać Efekt.6.Ewentualnie Zakupic.7.Wrócic do Domu i Przestać Pisać Głupie Posty..... :roll: Proszę tylko to musisz Zrobić... :twisted: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Nowe wyrzutnie w Biedronce: Fire 2 to NG8, Fire 1 to NG7 Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 I to zapewne koniec niespodzianek jeśli chodzi o Biedronkę.Dodam, że te baterie będą od 24 grudnia. Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 No nareście jakieś lepsze wyrzutnie w biedrze tylko szkoda że zostalo mi tylko 50zł i mam zamiar jeszcze kupic mozdzierz i 1 wyrzutnie za 25-30zł Cytuj
Adri 1 Opublikowano 14 Grudnia 2009 W porównaniu do tej 30 strzałowej sprzed roku to te się kładą. NG7 kosztuje na FM 60zł, a przy wspólnym kupowaniu 42zł. I efekty zarówno NG7 jak i NG8 są monotonne. Ale to FIRE 3 ciekawe czego jest odpowiednikiem. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 14 Grudnia 2009 I to zapewne koniec niespodzianek jeśli chodzi o Biedronkę.Dodam, że te baterie będą od 24 grudnia. Penwie takCzyli tak jak myślałem , porażka. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Na pewno będzie jeszcze jedna oferta przed sylwestrem Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Na pewno ? Wątpie, bo jak widze dostawy mają co czwartek, a czwartek po 24 grudnia to 31 czyli sylwester.Z resztą, skąd taka pewność, ja tam jestem pewien że to już wszystko co biedronka ma do zaoferowania w tym roku. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 14 Grudnia 2009 To się zawiedli ci, którzy liczyli na coś większego, ale mam też dobrą wiadomość w wybranych sklepach będą też artykuły z zeszłego roku. Ja np. wiem gdzie będą wyrzutnie 30 sh Jak ktoś jest z Małopolski to może zapolować na nie w Nowym Sączu w biedronce przy dworcu PKS... w Krakowie też się powinny trafić np. na Jerzmanowskiego sporo ich zostało, ale nie wiem czy będą czy wystawią je w innym sklepie. W każdym razie trzeba polować a nóż się uda, a szanse są... ja postanowiłem, że zdobędę tę wyrzutnię. W Krk sam będę szukał a w kilku innych miastach moja rodzina Cytuj
Gość mati_77717 Opublikowano 14 Grudnia 2009 a skąd to wiesz że tak będzie ?? a w zamościu coś będzie ? Cytuj
koma94 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 a skąd to wiesz że tak będzie ?? a w zamościu coś będzie ? a co maja wyrzucic do smieci?w tych biedronkach w ktorych zostalo cos z zeszlego roku to wystawia i zalezy to wylacznie od kazdego sklepu osobno. Cytuj
Utek 0 Opublikowano 14 Grudnia 2009 a skąd to wiesz że tak będzie ?? a w zamościu coś będzie ? a co maja wyrzucic do smieci?w tych biedronkach w ktorych zostalo cos z zeszlego roku to wystawia i zalezy to wylacznie od kazdego sklepu osobno. taa pisałem tez o tym w dziale o sfinksie;p to co zostalo z tamtego roku napewno znajdzie sie na pulkach znajoma ktora pracuje w biedrze mowiła Cytuj
Adri 1 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Wiesz może którego ??? Fajerwerki w Biedronce będą od 17 GRUDNIA. A od 24 te wyrzutnie po 50zł. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Pozostałości będą razem z nową ofertą (17 Grudzień) jeśli wgl twoja biedronka ma jakieś pozostałości. Ja się pytałem u mnie w jednej biedronce, ale powiedzieli, że nic nie mają z zeszłego roku. Pójde później do drugiej się zorientować. Cytuj
grzesiek_mkl 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A mógłby ktoś stwierdzić jaki odpowiednik ma tena mały zestaw fajerwerków i co się w nim znajduje? Cytuj
Adri 1 Opublikowano 15 Grudnia 2009 Mały zestaw to prawdopodobnie to :http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_id=192&lang=pl Cytuj
ketller 0 Opublikowano 15 Grudnia 2009 A czy mógłby ktoś napisać, czy ten zestaw jest opłacalny jak za tą cene(8,99zł) ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi