DragsteR. 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak, rzymskie ognie to to JRC13 Western, film FireMana: Rakiety to prawdopodobnie Cassiopeie, film użytkownika xHESTIABUMx: Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak, rzymskie ognie to to JRC13 Western, film FireMana: Rakiety to prawdopodobnie Cassiopeie, film użytkownika xHESTIABUMx: to jest na 100% cassiopeia bo kumpel kupił wczoraj i odpalił i mówi ze to właśnie cassipoeie. Cytuj
daro28 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Widze ze na te duze rakiety szkoda kasy . Rzymskie całkiem całkiem . . Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Tak jak i szkoda na tą wyrzutnie 150 strzałów ktoś mi ją już odradzał ale jednak kupiłem i albo ja nie umiem liczyć albo dla nich te kilka wystrzałów to 150 Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Konrad ta wyrzutnia to jest kilka rurek rzymskimi ogniami. Bodajże 15 rurek po 10 strzałów z każdej... Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wiem zrywając osłonke lontu zauważyłem to ale kupiłem tylko na próbe.Z biedronki moździerz zdecydowanie polecam co do innych nie wiem bo jeszcze nie odpalałem. Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja także się dziś wybrałem na małe zakupy do biedronki Zakupy Cytuj
cysiaczek 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Wczoraj odpalilem MCII. Kicha do potęgi!!! Nie wiem czy trafilem na jakis felerny egzemplarz, ale rozpryski byly malusienkie, nisko lecialy. Mialem juz MCII parokrotnie i wiem jak powinien wygladac. Ten z biedronki jakis nieudany. Szkoda, ze nie ma juz arctica i hota. Cytuj
neone 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja także się dziś wybrałem na małe zakupy do biedronki Zakupy zeby takie zakupty w tamtym roku robić to rozumiem ale w tym O_o przecież to lipa ja mam tylko 10strzałówke za 25zł Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dziś byłem w Biedronce i nic ciekawego i tej serii Fire też nie było....tylko to co w gazetce to było w sklepie. Nic nie kupiłem :???: Cytuj
Rafik_15 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Film rakiety z małego zestawu :http://www.youtube.com/watch?v=ngOuFwDmC9gP.S Rakieta miała żółty czubek. Cytuj
Lajcik 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ja także się dziś wybrałem na małe zakupy do biedronki Zakupy zeby takie zakupty w tamtym roku robić to rozumiem ale w tym O_o przecież to lipa ja mam tylko 10strzałówke za 25zł A co ci w tym roku nie pasuje ?Ja stawiam na zabawę, nie na efekty. Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zakupiłem dziś w Biedronce wyrzutnie MacroCosmosII i jak przechylam wyrzutnie coś w niej lata.Mam się tym martwić czy to nic groźnego? Cytuj
Matex 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Raczej to nic groźnego. Jeśli te ruchy są bardzo wyczuwalne to prawdopodobnie ładunek się poprostu rusza a to w niczym nie będzie przeszkadzać przy wylocie, a wręcz odwrotnie Cytuj
Sbk123 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Raczej to nic groźnego. Jeśli te ruchy są bardzo wyczuwalne to prawdopodobnie ładunek się poprostu rusza a to w niczym nie będzie przeszkadzać przy wylocie, a wręcz odwrotnie Dzięki za szybką odpowiedź. :grin: Cytuj
Pawex122 0 Opublikowano 19 Grudnia 2009 nom w tym roku zarówno w biedronce jak i w np. Netto dają słabsze towary za tą samą cenę w biedronce ludzie nie robią potężnych zakupów ale przeważnie jak kupują fajerwerki to w większości tam dlatego się przyzwyczailiśmy i jak zbliża się sylwester od razu biegniemy do biedronki :grin: dlatego chcieli troszkę więcej zarobić i mniej stracićWiadomo kryzys i te sprawy ale ..... jednemu pasuje tegoroczna wystawa fajerwerków w biedronce a drugiemu nie Cytuj
lol93 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Ja kupiłem wyrzytnie 10 starzałów za 25 zł myślę że powinna mnie mile zaskoczyć :razz: Cytuj
milan07 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Mam pytanie. Czy opłaca się kupować ten duży zestaw z Biedronki za 24,99? Miał go ktoś może? Jak wygląda sprawa efektów rakiet oraz pozostałych drobiazgów? Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 20 Grudnia 2009 opłaca sie!efekty rakiet są bardzo duże i ładne,drobiazgi spoko:np:"myszki","żabki",bączki,itd.Miałem go 2 lata temu dałem 30zł i się nie zawiodłem polecam. Cytuj
Matex 1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A rzymskie ognie westerny się opłaca kupić? Bo mam na nie smaka Efekty wielkościowo porównywalne do wyrzutni z biedronki? Cytuj
@Gerard@ 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Efekty są mniejsze,wiadomo wyrzutnia to wyrzutnia.Ja osobiście kupił bym wyrzutnię 25strz.,ale jak na rzymiaki to są nawet nawet.Zdecyduj sam!Więcej zabawy kosztem efektów . Cytuj
FireMaan 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A co powiecie o Moździerzu z Biedronki ? Opłaca się go kupować ? :?: :?: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi