Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Średni, lepiej brać ten z lidla ma o wiele lepsze efekty.

Opublikowano

ale co do ceny chyba lepszy ten z biedronki ? Zastanowie sie i zobacze co mi bardziej wejdzie w gust :D:wink:

Opublikowano

ta sama cena. 2 ładunki mniej, ale za to o wiele lepsze

Opublikowano

W tym roku z biedronki jest za***isty. 2x lepszy od tamtego z zeszłego roku. 1 pocisk rozciąłem z ciekawości i gwiazdek było bardzooo dużo. Dam filmik za klika dni.

Opublikowano

A co powiecie o wyrzutni 25 strzałów ? Dobre ma efekty? I jescze Macrocosmos z biedronki ? jak możecie to opiszcie tu wrażenia... :wink::wink:

Opublikowano

Wydaje mi się że to jest stary i dobrze znany jw47. Nic nadzwyczajnego :cry:

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem jedną kule z moździerza z biedronki i ładny duży efekt

Opublikowano

Co myślicie o serii fire z biedry ? Ciekawe jak fire 3 bo newgeneration 7 i 8 jakoś do mnie nie przemawia .

Opublikowano

Wczoraj zakupiłem 2wyrzutnie za 8.99 z biedronki ma ktoś filmik? opłacało się?

Opublikowano

ahh kurde no trudno, nie wiedziałem o tym, żeby nie te 5pierwszych strzałów co nawet nie wybuchają byłaby dobra.

Opublikowano

Miałem MCII na ostatnim Sylwku i podobały mi się te pierwsze komety. Spokojnie. Z Planetem nie jest aż tak źle :P. Chociaż nie ukrywam, że wolałbym jednak rozpryski. Weź jeszcze pod uwagę, że to tylko 9zł.

Opublikowano

no tak ale np. hot był lepszy, chciałbym zakupić jeszcze rakiety jakie polecacie do 20zł i gdzie kupić? perfect będą dobre?

Opublikowano

Ja kupiłem 2 wyrzutnie te po 8,99,2 zestawy po 8,99, moździerz,i ta wyrzutnie 25strzałów, rzymskie ognie 24.99, i ten zestaw po 24,99 :lol:

[ Dodano: 2009-12-20, 22:49 ]
Tee rzymskie ognie z biedronki bd chyba dobre. Mi sie tak wydaje, że podobne do Bazooka :roll: :roll:

Opublikowano

A ta wyrzutnia 10strzałów za 25zł dobra jest? Bo wzięłem to z ciekawości bo efekty ma inne nić sfinx...Obym tylko nie wdepł :roll:

Opublikowano

Macrocosmos II na filmiku wyglada rewelacyjnie, niestety w rzeczywistosci tragedia

Opublikowano
Macrocosmos II na filmiku wyglada rewelacyjnie, niestety w rzeczywistosci tragedia

Bo zmienili efekt MII'ki. Ja miałem go 2 lata temu i wyglądał jak na podanym tu filmie, i miałem go rok temu i wyglądał ubogo, komety złote i nie takie gęste a rozpryski to o ile pamietam tylko peonie.
Opublikowano

To jest ten nowy efekt Maca 2:

Opublikowano

Miał ktoś te westerny bo tylko 1 film znalazłem a i tak kiepski...

bo w sumie 24 strzały za 25zł, a rzymole wyglądają super.

Opublikowano

Ma ktoś film z efektem rakiety z dużego zestawu za 24.99 ?