xSound 0 Opublikowano 9 Stycznia 2007 DA mi ktos jakies foto albo filmik z rakietek z zestawu kung-fu bo chcialem wreszczie zobaczyc jakmi efekt maja Było gdzies na forum wystarczyło by użyć opcjii SZUKAJ ! Co do efektu, to dosyć mierne nic nadzywaczajnego, ale jak za tą cene, to można sobie pozwolić. pozdrawiam Cytuj
Fear 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Ja mam Biedronke 100m. od domu dlatego połowa Stuffu będzie u niej, zawsze są tam miłę panie kasjerki, ale nie da rady zebym kupił bez rodzica pozdrawiam Fear Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 19 Listopada 2007 W zeszłym roku fajerwerki były od 17 grudnia, ale 3 dni to mała różnica. Fajnie że odpowiedzieli, widać że dbają o klienta. Nie to co niektórzy. Bardzo ucieszyła mnie wiadomość że będzie sfinx :mrgreen: Dzięki za info. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 19 Listopada 2007 mogłeś zapytać się też o kung-fu i moździerz... ale najważniejszy Sfinx :mrgreen: Cytuj
Fear 0 Opublikowano 19 Listopada 2007 ceny będą zapewne te samo co rok temu i dwa lata temu i, od zawsze czyli większe fajerwerki 25zł a mniejsze 8zł Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 20 Listopada 2007 Oooo ale napisali też że będą nowe fajerwerki Ciekawe jakie będą nowe ale sfinks i tak i tak będzie w moim stuffie jak i moździeż i może coś jeszcze zobaczymy co będzie nowego Cytuj
marcin4444 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja w tym roku czyli w 2007 planuje powitać nowy 2008rok.Fajerwerkami właśnie z Biedronki.Zamierzam kupić zestaw JUPITER ,HONG KON I JUMBO JET.Razem bedzie mnie to kosztowało 57,97zł.polecam wszystkim !!!!!!!!!!!!to jest super :mrgreen: :grin: :lol: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Listopada 2007 Jeśli chodzi o Sfinxa to znowu będzie trudno go dostać bo trzeba być od razu w biedrze w dzień wystawiania fajerwerków w przeciwnym razie ci wykupią tą wyrzutnię. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja w tym roku(mpi ma rację , ale oni 2x wystawiają fajerwerki , raz tego 20 , a potem 27-30)ustawie się z tatą , pojedziemy do biedry i upolujemy kung fu , sfinxa , top secret , ew. nowe produkty. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 a nie wiecie o której godzinie u Was wystawiali towar? tzn przed szkołą o 7:30 upoluję? Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Towar wystawiaja po 22 , czyli jak już jest biedra zamknięta.Ja i tak mam 6-7 bierdonek w okolicy , więc nie martwie sie o to czy kupię xD Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 20 Listopada 2007 Zależy od sklepu. Ja jak byłem w dniu wystawiania towaru to jak byłem tam o 9 to kupiłem wszystko to co chciałem. Tak było 2 lata temu, bo w zeszłym roku mogłem być w biedrze dopiero po 17 i dopiero w 3 znalazłem sfinxa i jupitery :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 20 Listopada 2007 A nie prościej byłoby pójść zapytać się kogoś, żeby wam dał z magazynu te produkty które chcecie kupić. przy okazji można trochę skłamać, możecie powiedzieć, że się wyjeżdża, że już byśmy u nich nie mogli kupić.Lekki kit wcisnąć :mrgreen: Może by poskutkowało. I już wtedy nie macie żadnych obaw, że wam wykupią. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 no nic, pójdę przed szkołą a jak nie będzie to wyślę kogoś o 10 aby poszedł i kupił oo mpi dobre xD spróbuję 19 grudnia tak Cytuj
Verq 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja mam szczęście , mieszkam w niezbyt dużym mieście i w biedronce nigdy nie ma wielkiego popytu na fajerwerki Pewnie dlatego że mało kto się w tym mieście na fajerwerkach choć trochę zna , i wszyscy i tak wylądują na targu i kupią albo tanie badziewie , albo coś drogiego , ale i tak badziewnego :lol: Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2007 Lepiej być "w dzień premiery", wtedy bowiem będziecie mieli pewność, że znajdziecie tam wszystkie towary. Przed sylwestrem 2005/2006 byłem rano, a jak kuzyn pojechał o 16 były tylko Kobry i Top Secret. Handlarze wykupują towar i sprzedają go po zawyżonych cenach na bazarach Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 czyli jak zawiodą:1.poproszenie dzień przed o sprzedanie2.o 7:30 nie będzie3.będę miał kartkówkę na pierwszej lekcji i będę musiał iśćto wyślę rodzica i mi kupi... tylko to zawsze gorzej bo uszkodzone czy coś weźmie Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 Po 7(przykazanie) nigdy , ale to nigdy nie wysyłaj rodzica po fajerwerki(lub inne rzeczy) , ja wysłałem tate po sfinxa i kung fu , a dostałem sfinxa i top secret(byłem z niego zadowolony) , a kung fu dokupiłem później. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 20 Listopada 2007 ale jak mam ryzykować i iść o 16 to wolę dać rodzicowi ulotkę, zakreślić mazakiem i jazda Cytuj
Fear 0 Opublikowano 21 Listopada 2007 w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy... Cytuj
Gość Felix Opublikowano 21 Listopada 2007 ja jeszcze nigdy nie kupowałem w biedronce fajerwerków no ale widać że warto z tego co piszecie w tym roku napewno sie wybiorę i zakupię3 x kung fu i sfinx-a Cytuj
witus 0 Autor Opublikowano 21 Listopada 2007 w tamtym roku (06/07) jak byłem kupować to rano nie mieli, tylko dopiero wieczorem, choć i tak trzymali je w tych pudłach (nie wyłożone było na sali) dopiero 2 dni póxniej zauważyłem jakieś koło kasy... U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo. Cytuj
Nostra 0 Opublikowano 21 Listopada 2007 U mnie w zeszłym roku jak brat podszedł przed dzień "ulotkowej" premiery zapytać się, czy jutro będą dostał odpowiedź, że nie Mimo to mój tata pojechał tam następnego dnia rano (około 10) i okazało się, że fajerwerki jednak są Tak więc sprzedawcom nie zawsze trzeba wierzyć na słowo. albo czyste chamstwo... myśli sobie taki "gówniarz tylko fajerwerki mu w glowie..." to dał odpowiedź na odczepnego... :roll: Cytuj
chris 0 Opublikowano 21 Listopada 2007 Dokładnie, takie buczoki nawet nie sluchają co sie do nich mówi tylko odrazu z góry nasuwa im sie odpowiedz. Nie przesadzajcie, na pewno zakupicie to co chcecie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi