CraVen 16 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgadzam się z postem kolegi wyżej, 25 - strzałowa najlepsza z wszystkich produktów biedronki Cytuj
mantis 433 Opublikowano 19 Listopada 2010 Ktokolwiek zajmuje się wyborem fajerwerków dla Biedronki... Ostatnio jeden towar okazał się kompletną porażką. Oczywiście były to rzymskie ognie sprzedawane po 3 sztuki w komplecie. Dosłownie w każdej Biedronce były oddzielone od opakowania. Wiadomo, że jak ludzie ludzie wybierają rękami, to wtedy rozwalają. Jednak rzymskie ognie były połączone lekką foliową osłoną. Ludzie brali je pojedynczo, a potem, gdy byli przy kasie musieli latać z powrotem by je oddać. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 19 Listopada 2010 Ktokolwiek zajmuje się wyborem fajerwerków dla Biedronki... Ostatnio jeden towar okazał się kompletną porażką. Oczywiście były to rzymskie ognie sprzedawane po 3 sztuki w komplecie. Dosłownie w każdej Biedronce były oddzielone od opakowania. Wiadomo, że ludzie wybierają rękami, to rozwalają. Jednak rzymskie ognie były połączone lekką foliową osłoną. Ludzie brali je pojedynczo, a potem, gdy byli przy kasie musieli latać z powrotem by je oddać. Przeciez to zwykla ludzka glupota. Jak masz 3 batony w jednym opakowaniu, to tez wyjmujesz je pojedynczo? Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 21 Listopada 2010 Drodzy towarzysze apeluje jeśli w wasze ręce dostanie się oferta biedronki z fajerwerkami na ten rok to bierzecie aparaty i pstrykacie :lol: i wstawiacie zdjęcie tu.. a jeżeli będziecie znać jakiekolwiek informacje o ukazaniu się oferty to proszę tu pisać ! Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 27 Listopada 2010 Zobaczymy, przez parę lat fajerwerki w Biedronce pojawiały się gdzieś od 22 Grudnia.Gazetką powinna być już za tydzień w Poniedziałek, więc pozostaje nam tylko czekać. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 29 Listopada 2010 Dzwoniłem do Biura Obsługi Klienta, ale Pani konsultantka żadnych szczegółów odnośnie fajerwerków nie była w stanie podać. Dałem jej swojego maila i jak się czegoś dowie u Zarządu Decyzyjnego, to mi da znać Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Koleżanka mojej mamy pracuje w biedronce,mówiłem mamie żeby się spytała co i jak z fajerwerkami na sklepie.Odpowiedziała że będą na 100% ale dopiero przed świętami.Pozdrawiam :rolleyes: Cytuj
Gość DreSzCzyK Opublikowano 6 Grudnia 2010 Człowieku jeszcze nic nie wiadomo co bedzie w biedronce Jeżeli gazetka sie ukaże to bedzie w temacie Mnie pan poinformował fajerwerki w bierdonce ukażą się 20 Grudnia ale czy to prawda..możliwe że 13 bedzie gazetka next tydzień 20 B) Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 wlasnie bylem na stronie biedronki.i mam pytanie dotyczace tych wyrzutni za 24.99 mistrzowie ognia.widze tam 2 jedna okragla a druga kwadratowa.ktura lepsza?chodzi mi o efekty?bo widze ze asortyment ten sam co w tamtym roku.mial ktos ktoras z tych wyrzutni?bylbym wdzieczny za pomoc.mozecie dac filmik jesli ktos posiada.z gory dzieki Cytuj
koma94 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/juz_za_tydzien/W zestawach duzych to samo jedynie jakies male zmiany w art.małych Cytuj
bx2 6 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Daje linki do gazetki BiedronkiLink 1Link 2Wie ktoś co to są za wulkany?Edit:Te wulkany to pewnie JFS-1 - SMOKE FOUNTAIN Cytuj
Jakto55 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 już jest gazetka fajerwerki te same co rok temu od 20 grudnia Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 co to za wyrzutnia ta planet za 9,99?moze ktos dac jej filmik moze ktos ja mial w tamtym roku? Cytuj
Jakto55 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 planet jest to odpowiednik Red meteor w każdym razie takie podobne wpisz w youtubie wyrzutnia planet i bedziesz miał Cytuj
bx2 6 Opublikowano 13 Grudnia 2010 planet jest to odpowiednik Red meteor w każdym razie takie podobne wpisz w youtubie wyrzutnia planet i bedziesz miał Red meteor ma 7 strzałów, a tu jest 10.Rok temu był to MC2. Link Cytuj
krzysiu20 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 a mogl by mi ktos jeszcze powiedziec cos o tych wyrzutniach mistzowie ognia za 24,99.bo jedna jest kwadratowa widze a jedna okragla?czym sie roznia?moze jakis filmik ktos ma albo mial je w tamtym roku.bylbym wdzieczny.z gory dzieki Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 10 strzałów to Super Show 6, a 25 to bodajże NG1.czekam na oferty wiekszych kostek. może znowu dadzą jw66 to wezme, bo była genialna Cytuj
Misiek4242 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 czyli to co się spodziewałem. A z kąd masz te info ? Przeciez sam piszesz ze nowa gazetka z biedronki juz za tydzien... Cytuj
fp3 0 Opublikowano 13 Grudnia 2010 ja tam kupuje za 9.99 2x wyrzutnia 3rakiety i zestaw z pierdółkami a za 24.99 super show6 i ng1 reszta w lidlu coś jeszcze mi doradzicie będę wdzięczny Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Widze, ze otworzenie specjalnego tematu z komentarzami nic nie dalo.Fajerwerki pojawia sie 20 grudnia, czyli dokladnie za tydzien. Tak wynika z folderu.PS Nie wiem juz gdzie mam pisac, ogarnijce te 2 tematy.fps# pozwoliłem sobie na czystki w temacie. Masz rację do komentów jest osobny temat a mateo dostał warna Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 13 Grudnia 2010 Czyli podsumujmy... co ma być i kiedy bo widzę że każdy się gubi. Niech ktos napisze że wie na 100% i napisze co ma być i kturego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi