Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli podsumujmy... co ma być i kiedy bo widzę że każdy się gubi. Niech ktos napisze że wie na 100% i napisze co ma być i kturego :)

A co tu jest do podsumowywania. Skoro zapowiedź jest podana na stronie to nie ma co gdybać. Nie wiem po co piszecie posty typu "Wiem od wróżki Kleofasy, że fajerwerków w biedronce nie będzie..." skoro jest podana oferta na stronie biedronki. Dostępne będzie prawie to samo (oprócz wulkanów) co w tamtym roku od 20 grudnia.
Opublikowano

wlasnie bylem na stronie biedronki.i mam pytanie dotyczace tych wyrzutni za 24.99 mistrzowie ognia.widze tam 2 jedna okragla a druga kwadratowa.ktura lepsza?chodzi mi o efekty?bo widze ze asortyment ten sam co w tamtym roku.mial ktos ktoras z tych wyrzutni?bylbym wdzieczny za pomoc.mozecie dac filmik jesli ktos posiada.z gory dzieki

Wejdź w dział gazetki komentarze to ci pomogę.
Link http://www.forumfajerwerki.pl/topic/6382-komentarze-gazetki/
Opublikowano

Będą w poniedziałek!!

Opublikowano

jak myślicie czy będą w biedrze fajerwrki już w niedziele

Opublikowano

Raczej nie..

Opublikowano

Fajerwerki mają być w poniedziałek więc będą w poniedziałek !! Po co zadajecie głupie pytania ?? Nie umiecie czytać ze zrozumieniem??
Napisane jest wyraźnie 20.12!!

Opublikowano

Witam ma ktos filmiki 3 rakiet planet za 9zl (albo chociaz jednej) ??

Opublikowano

Witam ma ktos filmiki 3 rakiet planet za 9zl (albo chociaz jednej) ??

Opublikowano

Dzieki.Oplaca sie je zakupic? i odrazu moze masz jeszcze kilka szelek tego mozdzierzu za 25 bo jak szukalem to all nagrywane tel. bede wdzieczny

Opublikowano

Miałem i powiem że za 10 to całkiem dobrze wychodzą :)
Polecam

Opublikowano

Ja osobiście polecam rzymskie ognie 3szt. za 24.99zł. Brałem je w ciemno w zeszłym roku i byłem z nich bardzo zadowolony. W tym roku też je wezmę.

Opublikowano

Jaką średnice ma rura moździerzy z biedronki? chodzi o średnice wewnętrzną.

Opublikowano

O ile się nie mylę, to 4,5 cm.Jak źle myślę to niech mnie ktoś poprawi B)

Opublikowano

Po co Ci średnica wewnętrzna, jest to rura o kalibrze 1.2"
P.S dziś na pewno jeszcze nie ma art.pirotechnicznych od jutra :D

Opublikowano

Lenio , ty piszesz prawde o tych rzymskich czy żartujesz ? też chciałem je kupić ale słyszałem że słabe . Do jakiej wyrzutni , rakiet porównałbyś wielkość wybuchu tych rzymskich ?

Opublikowano

Rura powinna mieć jakieś 32-35mm srednicy.

Opublikowano

obejrzyj sobie filmik JRC13 (o ile dobrze pamiętam, w kazdym badz razie Western) to bedziesz wiedzial mniejwiecej

Opublikowano

witam
jakie wyrzytnie oplaca się brać z biedronki?
mam do wydania 50zł
Co to za wyrzutnie z 49,99 i ktora z nich jest najlepsza : fire 1, 2 czy 3

Opublikowano

witam
jakie wyrzytnie oplaca się brać z biedronki?
mam do wydania 50zł
Co to za wyrzutnie z 49,99 i ktora z nich jest najlepsza : fire 1, 2 czy 3

Mnie juz denerwuje ciagle zadawanie tych samych pytan. Przeczytaj temat o biedronce i komentarze do gazetek. Wszystko masz jak na dloni.
Opublikowano

W ogóle to ja się dziwie, co Ci userzy robią jeszcze na forum bana za głupote wkleić i tyle!

A co do wyrzutni to każdy ma swój gust no nie?

Opublikowano

W ogóle to ja się dziwie, co Ci userzy robią jeszcze na forum bana za głupote wkleić i tyle!

A co do wyrzutni to każdy ma swój gust no nie?

Nie napinaj sie tak... On jest tu nowy ma prawo czegoś nie wiedziec...

Mfire 3 wydaje się byc najlepszą :)
Gość DreSzCzyK
Opublikowano

oj tak tomaszak

Postów 1

Ale i tak administracja rozdaje mało warnów..