CraVen 16 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Czyli jutro z ranka bądź po południu wypad po moździerz i zwiady Cytuj
Babel. 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Byłem w Biedronce i towaru bardzo mało ( mieszkam w Tczewie ) . Kupiłem wyrzutnie super show 6 i wydaje mi się że jest cięższa niż rok temu , dla tego ją kupiłem ;] Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 U mnie jest porzadeczek z wystawy nic nie dają tylko prosto z pudełka:) Nowiuskie i zaraz jade z tatą Cytuj
Tensor 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Mieszkam w Zduńskiej Woli, czemu w żadnej biedronce w miescie (jest ich 4) nie ma jeszcze fajerwerek? :mellow: Cytuj
marc 11 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja bylem w biedrze-poznan o godzinie 14 i kupilem ostaniego mozdzierza, wiec radze sie spieszyc. Jak wyzej juz bylo pisane towar podaje kasjerka ktora nie ma zielonego pojecia o fajerwerkach. Moim zdaniem te nowe przepisy to bzdura. Cytuj
QbaFireworkS 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja bylem w biedrze-poznan o godzinie 14 i kupilem ostaniego mozdzierza, wiec radze sie spieszyc. Jak wyzej juz bylo pisane towar podaje kasjerka ktora nie ma zielonego pojecia o fajerwerkach. Moim zdaniem te nowe przepisy to bzdura. Masz racje,też zrobiłem zakupy w Biedro.(Wziełem SS6,Rakiety Cassiopeia,Zestaw Planet).Sprzedawcy są ZIELONI w temacie fajerwerków.Ja mówie : ''Poprosze dużą wyrzutnie,tą za 25zł'' A On podaje mi rakiety...Załamka.Pozdro 3majcie sie :rolleyes: Cytuj
michał181 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Masz racje,też zrobiłem zakupy w Biedro.(Wziełem SS6,Rakiety Cassiopeia,Zestaw Planet).Sprzedawcy są ZIELONI w temacie fajerwerków.Ja mówie : ''Poprosze dużą wyrzutnie,tą za 25zł'' A On podaje mi rakiety...Załamka.Pozdro 3majcie sie :rolleyes:u mnie to samo byłem z rana i kupiłem duzy i ten mały zestaw fajerwerek a także macrocosmos 2 i ng1 Cytuj
michał181 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 u mnie to samo byłem z rana i kupiłem duzy i ten mały zestaw fajerwerek a także macrocosmos 2 i ng1 sprzedawcy nic a nic nie wiedzą o fajerwrkach a to że podają przy kasach to poprostu jest bez sensu Cytuj
Tofik 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 U mnie w biedronce(Misek4242 też tam kupuje) wprowadzili te nowe przepisy, wszystkie artykuły po jednym przypięte dla pokazu a za kasjerką dosyć dużo tego. Ale ludzie mieli miny, gdy kupowałem moje fajerwerki. Pewnie jak przyjdą ci, co wydają gdzież koło 1000zł to kasjerki będą zajęte na długi czas. :rolleyes: Cytuj
fp3 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 u mnie terz jest wystawione po jednym produkcie jutro jade kupić Cytuj
michał181 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 u mnie terz jest wystawione po jednym produkcie jutro jade kupić sprzedawcy są tak niepojęci ze mi sprzedawali pare rzeczy przez 10 minut Cytuj
przemusss123 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czy mógłby ktoś mi podać wszystkie oznakowania fajerwerek z biedronki bo obejrzałbym filmiki z nimi głównie to o wyrzutnie i moździeż. Czy polecacie produkty z biedronki bo zawsze kupowałem w lidlu ale w tym roku mają mały asortyment i ceny... Cytuj
fp3 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Czy mógłby ktoś mi podać wszystkie oznakowania fajerwerek z biedronki bo obejrzałbym filmiki z nimi głównie to o wyrzutnie i moździeż. Czy polecacie produkty z biedronki bo zawsze kupowałem w lidlu ale w tym roku mają mały asortyment i ceny... te duże to jw 91 i jw27 Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Skoro juz dzis zaczyna im brakowac towaru, to mam nadzieje ze czesto maja dostawy, bo ja w srode ide tam po fireworksy :blink: Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 20 Grudnia 2010 sprzedawcy są tak niepojęci ze mi sprzedawali pare rzeczy przez 10 minut Gdyby sieci sklepów nie były takimi skąpymi ... to zatrudnili by ludzi odpowiednio do tego przeszkolonych.Tak niestety postąpiły hipermarkety Tesco,Real i to by było na tyle. Sam złożyłem 2 aplikacje ale była potrzebna ks.sanepidu :blink: Cytuj
fp3 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ludzie nie wkurzjacie mnie przeczytajcie sobie strone bliżej Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja niestety nie kupiłem wyrzutni Plenet 10sh bo nie było:( żal ale kupiłem zestawa za 25 i za 9 i troche inne rzeczy niż rok temu Cytuj
MrArlo12FirefoksFan 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja niestety nie kupiłem wyrzutni Plenet 10sh bo nie było:( żal ale kupiłem zestawa za 25 i za 9 i troche inne rzeczy niż rok temu Cytuj
trawis25 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A widział ktoś w biedrze FIRE-3 ? Bo ja byłem w czterech i nic,chyba w ogóle nie było tego. Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Byłem dzisiaj w jednej z biedronek w Częstochowie i się zawiodłem nie mieli jeszcze całej dostawy nie było moździerzy , wyrzutni 10strzałów za 25zł i dużego zestawu. Kasjerka jak juz wyżej pisałiście nie ma pojęcia o niczym wyjęła mi karton z pod kasy ( miała tylko 1) i kazała znależć. Po chwili przyszła chyba jakas kierowniczka i powiedziała jej że tak nie wolno towar ma podawać sama... Cytuj
1qnBDG 0 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A widział ktoś w biedrze FIRE-3 ? Bo ja byłem w czterech i nic,chyba w ogóle nie było tego. Fire3 ma być podobno od czwartku Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 20 Grudnia 2010 A widział ktoś w biedrze FIRE-3 ? Bo ja byłem w czterech i nic,chyba w ogóle nie było tego. Z tego co wiem będą w późniejszym terminie - tak jak w zeszłym roku .Ja kupiłem SS6, ale szczerze mówiąc - PARANOJA ! Pani z bierdonki mi ciągle zwracała uwagę, że nie moge sam wziąć tego sprzętu i uparcie chciała udowodnić, że nie mam 18 lat ... Wyrzutnie oczywiście bez problemu zakupiłem w innej kasie i było wszystko ok.Jedyną normalną osobą jest tylko ochroniarz, który zna się na fajerwerkach i szło z nim trochę pogadać . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi