marcelfire 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 mi tez nie Fire 1 -czas działania ok 35 s - Fire 2-czas działania ok 40 albo 27s - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zO2RPGGDBjYFire 3-czas działania ok 27s albo 40s - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=khxM9aDsUWwPOwinno działać Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy na Biedronie sa jakieś petardy? Bo w gazetce nie ma żadnej wzmianki o nich Jeśli chodzi ci o hukowe ,to osobno ich nie kupisz są ale w zestawach za 25zł tam masz 5 rakietek,petardy,rzymskie ognie itp.Za 10 zł jest jakaś petarda hukowa 2 szt ,to jest jakiś karabinek czy coś. POZDRWIAM Cytuj
Mbxmaciek 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dzięki. To na zestaw sie raczej nie skuszę bo zapewne nie są one opłacalne biorac pod uwagę to że chce miec dobry huk. Cytuj
marcelfire 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Dzięki. To na zestaw sie raczej nie skuszę bo zapewne nie są one opłacalne biorac pod uwagę to że chce miec dobry huk. No właśnie one są bardzo słabe co do huku Lepiej idź gdzieś na bazarek Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 u mnie też już są. Nie widzialem tylko Rakiet tych po 25zł 4 sztuki (Cassiopeia chyba) ale poza tym wszystko jest Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 u mnie też już są. Nie widzialem tylko Rakiet tych po 25zł 4 sztuki (Cassiopeia chyba) ale poza tym wszystko jest U mnie też ich nie było Cytuj
Gumis 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 ja byłem pod biedronką o 7:00 i okazało się że nie ma będą od 28 ; / Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeszcze mam takie pytanko: Czy biedronka ma dużo asortymentu ? Chodzi mi o to,czy mogę z lekkim sercem żyć i jechać przykładowo 29/30 czy też trzeba się spieszyć - musze byc 28 ? ?Wiem,ze troche nie na miejscu pytanie,ale pierwszy raz robie zakupy w biedrze.. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Moze widzial ktos co jest w zestawie w blisterze Machnąłem tylko oczami bo się spieszyłem... zdazyłem zobaczyć jakiegoś motylka i fontannę.Zaraz się przejdę w miasto to napisze dokładniej co w nim jest 1 Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 OK , trzymam cie za słowo . Napisz bo tu dużo ludzi chciało by wiedziec Jakbys mógł to zrób fotki Cytuj
Mks 2 Opublikowano 27 Grudnia 2011 a gdzie te fajerwerki stały jak można wiedzieć?Tak jak w poprzednik roku w koszyku i kasjerka wydawała? Cytuj
firelove 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jak uważacie? Lepiej kupić fajerwerki w intermarche czy w biedrońce? Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 27 Grudnia 2011 A te 4 rakiety po 25 zl <chyba Cassiopeja> to warte swojej ceny ? czy lepsze 8 rakiet za 25 zl < nautilus> czy moze duzy zestaw 25zl Cytuj
Poki 17 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jeżeli kupiliście w Biedronce coś dziś to dajcie zdjecia i będzie wszystko jasne. W przeciwnym razie czyszcze temat. 1 Cytuj
piagioo 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 dzisiaj byłem w biedronce i już można kupować fajerwerki bo kolega kupił duży zestaw są takie kosze metalowe i na nich kratka i kartka towar podaje wyłącznie sprzedawca. Ale i tak sobie sami wyciągnęliśmy.Zestaw ma 3 duże rakietki 2 mniejsze 2 rzymiaki{już wypalone} paczka żabek [już wypalone} myszki 2x karabinki kilka paczek niemieckich petard, magiczna fontanna, słoneczko trójkątne, i inne nie pamiętam.Zestaw fajerwerkek w blistrze to totalne dno w środku są 2x bateria petard błyskowych 1x paczka petard błyskowych, wulkanik taki jak na torta , i chyba taki wulkanik jak te buteleczki z konfetti. jak niewieżycie to sobie do biedry pójdzcie Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie wiem czemu nie potraficie ruszyć głową !!! Ludzie fajerwerki oficjalnie są od 28 grudnia !!! oficjalnie, co nie zmienia faktu, iż mogą być wcześniej bo wcześniej dostają towar i mogą sobie wystawić już 27 grudnia i dodatkowo zarobić. Skończcie już tą bezproduktywną gadkę, kiedy będzie co i jak. !!! Dalsze kolejne posty w ten sposób nic nie wnoszące będę eliminował. Cytuj
devilll 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Czy ktoś może mi jasno powiedzieć, czy tegoroczna FIRE 3 z biedry to ta wyrzutnia ? http://www.youtube.com/watch?v=khxM9aDsUWw Cytuj
devilll 0 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Nie ale w poprzednich latach podobno miały miejsce jakieś zamiany numerami czy też efektami nie wiem dokładnie o co biegało, dlatego teraz wolę się upewnić czy FIRE 3 ta niebieska to ta wyrzutnia?http://www.youtube.com/watch?v=khxM9aDsUWw&feature=player_embedded Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Byłem w Biedronce przy ulicy Jana Sawy w Lublinie. Jest wszystko co w gazetce i to w dużych ilościach. Kupiłem jedynie MC 2 Cytuj
norbertj 1 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Bylem dzisiaj w biedronce i u mnie sa fajerwerki:) PS : U MNIE NIE BYLO CASSIOPEJI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi