Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pytanie mam zdjęcie ale nie wiem jak wstawić ktoś pomoże ?

Opublikowano

Wrzucasz zdjęcie na fotosik i jak dodajesz odpowiedź to masz takie okienko wstaw odnosnik klikasz w to okienko wklejasz tam link do zdjęcia i już

Opublikowano

Witam macie może filmik z tych 8 rakiet z biedry ?

Opublikowano

Właśnie wróciłem z biedronki zakupiłem NewGeneration 1 i MacroCosmos 2 oraz mały zestaw jestem zadowolony z zakupów :)

Opublikowano

Zakupilem dzisiaj, maly zestaw + 5 fontann.
zdjecia nie ma bo caly zestaw wystrzelalem, - rakiety takie w sam raz, pierdoly jak pierdoly.
Fontanny odpalilem 3 i daja fajny lecz krotki efekt ok 15 sekund.

Racja czas trwania powinien być nieco dłuższy : ) , podobnie jak ja nie mogłem się powstrzymać przed wystrzelaniem ...
Opublikowano

Ja zakupilem mozdierz i maly zestaw :D

FP3smal kupowane gdzie indziej \/ !

6a0392d45da7307bm.jpg

PS
W biedronce na moim osiedlu babka tylko "pilnowala" mozna bylo spokojnie brac to co sie chcialo :P

Opublikowano

Ja zakupilem mozdierz i maly zestaw :D

FP3smal kupowane gdzie indziej \/ !

6a0392d45da7307bm.jpg

PS
W biedronce na moim osiedlu babka tylko "pilnowala" mozna bylo spokojnie brac to co sie chcialo :P

Tak samo u mnie :)
Opublikowano

Panowie mam pytanie... co warto zakupić w biedronce? czy ten fire-3 jest warty zainteresowania? szukam czegos do 250zł i np w makro widziałem HE0927-6 193 w promo o 100zł taniej (ok 250zl) oraz HE0927 150strzałóww cenie 190zł i nie wiem co zrobic... czy lepiej kupic np 2 baterie fire -3 i cos jeszcze dokupic?

Pozdrawiam

Opublikowano

Panowie mam pytanie... co warto zakupić w biedronce? czy ten fire-3 jest warty zainteresowania? szukam czegos do 250zł i np w makro widziałem HE0927-6 193 w promo o 100zł taniej (ok 250zl) oraz HE0927 150strzałóww cenie 190zł i nie wiem co zrobic... czy lepiej kupic np 2 baterie fire -3 i cos jeszcze dokupic?

Pozdrawiam

Nie warto kupować w Makro. Jeśli chcesz sporo wystrzałów to zaopatrz się w coś w Biedronce (np. Fire 1, 2, 3 po jednym + jakieś artykuły) lub Polo. :) Napisz w dziale pomoc to na pewno otrzymasz bardziej treściwą odpowiedź.

U mnie w Biedronce natomiast wszystko podaje ochroniarz. :D Zakupiłem tylko duży zestaw za 25zł (Gigant), ale z tego co widziałem mieli wszystko prócz Fire 1.
Opublikowano

u mnie nikt nie pilnował, wszystko było wyłożone jak na tacy...
Moje zakupy:
Mistrzowie ognia (25shots) x2
Moździerz
Wyrzutnia PLANET
Fontanny PLANET

pc290446.jpg

Opublikowano

Nie warto kupować w Makro. Jeśli chcesz sporo wystrzałów to zaopatrz się w coś w Biedronce (np. Fire 1, 2, 3 po jednym + jakieś artykuły) lub Polo. :) Napisz w dziale pomoc to na pewno otrzymasz bardziej treściwą odpowiedź.

Niestety tam chyba nikt nie odpisuje ;)

- tb21 - 95zł, tb116 - 80zł, tb48 - 50zł, tb69 - nie zapisałem ceny

Co z tego bedzie lepsze ? ceny nie sa jakies przystepne chyba ale pewnie to bedzie fajniejsze od tego co oferują w biedronce?

Może cos jeszcze innego zaproponujecie :D
Opublikowano

Byłem dzisiaj z zamiarem kupna wyrzutni 10 strzałów, ale niestety była jedna jedyna sztuka, która już została. Więc jutro albo pojutrze będę musiał podjechać i znaleźć jeszcze w innym sklepie. Natomiast pamięta ktoś jak to było rok temu, że robili taniej w sylwestra tylko po ile wtedy wszystko było taniej.

Opublikowano

No właśnie często tak jest, że po pierwszym dniu już większość tych lepszych fajerwerków jest już wysprzedana.
Ja jak byłem wczoraj w jednej biedronce ( u mnie w mieście są 3) to były tylko wyrzutnie NG1, SS6, wszystkie fire, Nautilusy, i jr12-3 Imagine. Ale kupiłem to, co planowałem, czyli NG1 i Nautilusy. Wszystkie fajerwerki były w kasie i kasjerka je podawała.

Opublikowano

10 minut temu odpaliłem jedną z rakietek Nautilus.
Efekt:

Całkiem fajna moim zdaniem.
Opublikowano

Sprawa jest ! Mieszkam w Krakowie i byłem dzisiaj w biedronce na Kniaznina 1 i nic nie było , więc sie pytam krakowiczów lub kogoś co ktoś wie, czy nie wie w którym ze sklepów jeszcze w Krk bedzie mozdzierz lub wgl fajerwerki, bo jak pojade na marne bo mieszkam na koncu krakowa tzn na poludniu , .. Wiec prosze o pomoc!

Opublikowano

Są fajerwerki tylko szkoda że ludzie nie sznują byłem dziś i wszystko było pomieszane do połowy nie było się jak dostać bo ludzie wszystko kładli na leżąca a nie na stojąco :/ i dużo rakiet było połamanych a szkoda bo bym więcej kupił :[

Opublikowano

Napisz jakbyś mógl jakbym mógl dojechac tam z Ruczaju, bo jutro zmiana i tramwaje bd jezdzic ,a u nas 128 124 i 424 bd jezdzic tylko do mostu grunwaldzkiego. czkekam ;D

Najlepiej 12/18 do Grunwaldzkiego i potem 179 lub 184 i wysiąść przy pętli na Kurdwanowie. Koło pętli też jest Biedronka, więc możesz też tam zajrzeć :)
Opublikowano

Ale ja miałem farta. W tym roku miałem kilka propozycji imprez na sylwestra więc wcześniej nie kupowałem fajerwerków. Oczywiście wszystko sie posypało i okazało się że zostaję u siebie w mieście więc chciałem kupić fajerwerki. Jade dziś do biedronki-nie ma. Na szczęście zapytałem ochroniarza i powiedział że się wysprzedały ale szef dowiózł i zaraz właśnie wjadą na sklep. I od razu wnieśli. Było wszystko oprocz wyrzutni FIRE i 4 dużych rakiet, więc po raz pierwszy postanowiłem kupić rzymiaki zamiast 4 rakiet ktore zawsze brałem mam nadzieję że się sprawdzą ;) Kupiłem jeszcze 2x wyrzutnie 25 strz, wyrzutnie 10 strz za 10zł, duży i mały zestaw do zabawy

Opublikowano

Ale ja miałem farta. W tym roku miałem kilka propozycji imprez na sylwestra więc wcześniej nie kupowałem fajerwerków. Oczywiście wszystko sie posypało i okazało się że zostaję u siebie w mieście więc chciałem kupić fajerwerki. Jade dziś do biedronki-nie ma. Na szczęście zapytałem ochroniarza i powiedział że się wysprzedały ale szef dowiózł i zaraz właśnie wjadą na sklep. I od razu wnieśli. Było wszystko oprocz wyrzutni FIRE i 4 dużych rakiet, więc po raz pierwszy postanowiłem kupić rzymiaki zamiast 4 rakiet ktore zawsze brałem mam nadzieję że się sprawdzą ;) Kupiłem jeszcze 2x wyrzutnie 25 strz, wyrzutnie 10 strz za 10zł, duży i mały zestaw do zabawy

Nie zawiedziesz się na tych rzymiakach, bardzo fajne :D
Kupiłem je 2 lata temu, w zeszłym roku, w tym roku też je kupiłem, tak mi się podobają ;)
Ładne złote i srebrne palmy. Polecam je Wam wszystkim :P
Opublikowano

miałem wszystkie wyrzutnie z biedronki i moździerz i NIE ZAWIODŁEM SIĘ za rok też jadę do biedronki :D

Opublikowano

Strasznie osłabły efekty moździerzy w tym roku.Kupiłem 3 sztuki i jestem nimi rozczarowany . Co do rzymiaków kupiłem je pierwszy raz i efekt przyzwoity. Wyrzutnia 25 strzałowa świetna . Macrocosmos II też bardzo dobry, chociaż też mam wrażenie że osłabł. Końcowa ocena jaką wystawił bym biedronce to 4+.

Opublikowano

ja biedronce bym dał 5+ kupiłem moździerz, rzymiaki,fontanny i wyrzuynie 25 strz. jestem mile zaskoczony ;) śliczne efekty ;)

Opublikowano

Zależy co kto oczekuje po danym produkcie . Miałem w zeszłym roku wszystkiego po 2-3 rzeczy oprócz rzymskich i 4 rakiet dużych i mogę powiedzieć że efekty się pogorszyły.

Opublikowano

Moim zdaniem wyrzutnie FIRE są najlepsze z całego asortymentu Biedronki