Kamil95 0 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Mam pytanie jak sie nazywają te 3 rakiety planet za 12 Zł (chodzi mi o symbol abym mógł sprawdzic na YT jakie maja efekty) Cytuj
FireFun 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak na moje "zestaw fajerwerków w blistrze" to są te z rakietami, a "zestaw fajerwerków" to właśnie ten co stoi za wyrzutnią. Sam się zastanawiam co to jest za zestaw.Dobra, mój błąd można usunąć. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jak na moje "zestaw fajerwerków w blistrze" to są te z rakietami, a "zestaw fajerwerków" to właśnie ten co stoi za wyrzutnią. Sam się zastanawiam co to jest za zestaw. http://pl.wikipedia.org/wiki/Blister - to powinno rozwiać twoje wątpliwości Cytuj
Lenio 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Co sądzicie o cenach? Wg mnie troche przesadzili ://>(Mks - sorry,nie wiedziałem ;P Post do usunięcia) Cytuj
marcinox363 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam dziś kolega przyniósł mi gazetkę z Biedronki oczywiście ja skan gdzie fajerwerki i mam daje gazetkę na oferta od 27. http://gazetka.biedronka.pl/g45,specjalnie_dla_ciebie.html strona 12/13 !!! Wszystkie sklepy tak mają z tymi ofertami ja o 07. rano już pod biedronką będę stać z menelami po fajerwerki heh ciekawi mnie wybór tych za 29.99zł Informacje z Biedronki przesyła marcinox363 dla Forumfajerwerki ! Cytuj
saper 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Witam dziś kolega przyniósł mi gazetkę z Biedronki oczywiście ja skan gdzie fajerwerki i mam daje gazetkę na oferta od 27. http://gazetka.biedronka.pl/g45,specjalnie_dla_ciebie.html strona 12/13 !!! Wszystkie sklepy tak mają z tymi ofertami ja o 07. rano już pod biedronką będę stać z menelami po fajerwerki heh :)/> ciekawi mnie wybór tych za 29.99zł Informacje z Biedronki przesyła marcinox363 dla Forumfajerwerki ! Gdybyś spojrzał strone wcześniej wiedziałbyś że ta oferta jest już znana od 3 dni . Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czy o godzinie 8/9 rano będą już fajerwerki ? :xmas_laugh: Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czy o godzinie 8/9 rano będą już fajerwerki ? :xmas_laugh:/> Powinny Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Podchodzisz do sprzedawcy i mówisz chciałbym te fajerwerki... tak powinno się to odbywać. To ty nie ustosunkowałeś się do tego co pisze. Nie masz się czym chwalić Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie były pod metalowymi kratami. Wszystko mieli po parę sztuk tylko, więc prawdopodobnie reszta na zapleczu. Zakupiłem tylko moździerz zgodnie z dawnymi planami ;D Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie pięknie poukładanie pod otwieranymi kratkami, Podszedłem do kasy poprosiłem o fajerwerki, a sprzedawczyni do mnie ''Są fajerwerki u nas ? :O'' Ja pokazałem gdzie są podała zapłaciłem i do widzenia. :xmas_smile: Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak Myślicie warto tego moździerza za 30zł ?? Czy lepiej w Polo markecie kupić Big Whale 4 ?? Nigdy nie miałem tego moździerza więc nie wiem jaki ma efekt bo to chyba jest 1.2" nie ? Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Jak Myślicie warto tego moździerza za 30zł ?? Czy lepiej w Polo markecie kupić Big Whale 4 ?? Nigdy nie miałem tego moździerza więc nie wiem jaki ma efekt bo to chyba jest 1.2" nie ? Polecam moździerz. Cytuj
Dejwid 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja poprosiłem o pomoc sprzedawczynie którą podniosła te cięzkie naprawdę kraty i wydała mi moździerz. Przy kasie kasjerka stwierdziła ze to szybko się rozejdzie bo mają tylko to co w kratach(2 możdzierze z czego ja jeden kupiłem). Dla mnie to paranoja brać tak mało fajerwerek. Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja poprosiłem o pomoc sprzedawczynie którą podniosła te cięzkie naprawdę kraty i wydała mi moździerz. Przy kasie kasjerka stwierdziła ze to szybko się rozejdzie bo mają tylko to co w kratach(2 możdzierze z czego ja jeden kupiłem). Dla mnie to paranoja brać tak mało fajerwerek. W tamtym roku około 30 grudnia w żadnej biedronce już nie było fajerwerków . W mieście mam 2* Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie natomiast można normalnie podchodzić i brać do ręki, aczkolwiek około siedemnastej było już skromny zasób. Z tych fajerwerków po 30 zł zostały tylko dwie wyrzutnie. Mam nadzieje, że w przyszłym roku sprowadzą tego więcej. Cytuj
xenonskcfireworks 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Ja dziś o 18 wybrałem się do jednej z trzech biedronek w Skierniewicach . Musze przyznać że artykułów nie było już zbyt wiele. Najwięcej było tych za 12zł , wyrzutni fire było kilkanaście ale artykułów za 30 zł naprawdę mało. było bodajże po 3 wyrzutnie , dostrzegłem też 4 paczki rzymiaków i najwięcej rakiet bo chyba po 5 zestawów. Moździerz wziąłem ja i to ostatni z czego jestem bardzo zadowolony , będzie się czym bawić przed 12 :xmas_w00t:/>/> Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Fajerwerki są w metalowych klatkach a towar często jest przynoszony z magazynu. Tak było w Biedronkach, które dzisiaj odwiedziłem. Cytuj
mateusz28011 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie leżą na luzie tam gdzie były gumy , dropsy . Normalnie można brać ale jest nalepka , że towar podaje sprzedawca . Cytuj
Maaciek 0 Opublikowano 27 Grudnia 2012 U mnie około 15 fajerwerków było mnóstwo ! Były rozłozone w 3 metalowych klatkach,towar podawała bardzo sympatyczna pani. Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 28 Grudnia 2012 U mnie tak to wyglądało przy kasie dużo zestawów tych dużych :)/> małych już dziś prawie nie było.Gdy kasjerka skasowała już wszystkie rzeczy mojej mamy pytam się czy można fajerwerki ?ona do mnie :tak brać sobie,proszę bardzo, na to ja mówie nie bo jest kartka tutaj itd.ona na to eee tam pieprzyć to panie :D/> Cytuj
Kamil95 0 Opublikowano 28 Grudnia 2012 u mnie nie było zadnych krat fajerwerki wyłozone w 2 koszach obok kreciła sie znudzona pani ekspedientka kazdy podchodził brał ona nic nie mówiła Cytuj
dominiol 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wie ktoś może czy opłaca się ten zestaw w gazetce za 29 zł( mistrzowie ognia m25) oraz za 11.99 te fontanny planet? Pytam bo kupiłem już je a nie wiem czy dokupić coś jeszcze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi