Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U nas biedronka jest ulokowana w małym mieście, dlatego też nie muszę sie (zbytnio) martwic o szybkie wykupienie stuffu. Zawsze mogę spokojnie sobie iśc i kupic każdą żecz, która znajduje sie na gazetce. Choc (jak dobrze pamiętam) w tamtym roku zabrakło moździerzy i zestawów kung-fu, ale braki zostały szybko uzupełnione. Polecam wam zakupy w biedronce (te fajerwerkowe :P), mają tam na prawde ładne rzeczy, może z wyjątkiem tej Cobry, bo to to barachło :) Musze pocztyac na temat "tegorocznych kotów" :D

Opublikowano

A ja mam pecha , u mnie nie ma fajerwerków w biedronce na razie,nie wiem czy będą czy nie :sad:

Opublikowano

Lul, z główką coś masz czy Bozia mózgu nie dała ? :D przecież pisze!! OD 20 GRUDNIA!!

Opublikowano

Fotka ulotki z biedronki:
pc110082eh4.th.jpg

Opublikowano

Mam takie pytanie jakie są te rzymskie ognie w biedronce ... dobre czy złe ?
za 7.99

Opublikowano

Są to najzwyklejsze rzymskie ognie z kolorowymi kulkami... wysoko lecą i mają 20 strzałów (każdy)

Opublikowano

Biedronka to jeden z najbardziej opłacalnych sklepów mają fajerwerki porządne i tanie ja w tym roku kupuje tam
-możdzierz
-sfinx
-arctic
jedne z najlepszych fajerwerków w biedronce :wink:

Opublikowano

Kobre odradzam za to lepiej kupic arctica, a co do sfinxa lub mozdzierza to oba produkty sa godne do polecenia z przewaga tego pierwszego.Jesli lubisz sie bawic to kup mozdzierz, a jesli konkrety to sfinxa :wink:

Opublikowano

Z biedrony tak czy siak biore Arctica, Hota, Sfinxa, a zastanawiam sie nad moździerzem, Kobrą, oraz zestawem Jupiter. Miał ktoś ten zestawik? Co tam są za fontanny? Rakiety fajne? A ten meteor? :).

Opublikowano

Jestem ciekaw tej kobry?
Fajna ona?

Opublikowano

Troche burdel się robi no, ale ...
mireck - Kobra to poprostu dużo rzymskich ogni.Nic ciekawego.

mosciak - Pisze to już setny raz.Zestaw jupiter = rakiety dość dobry efekt, dużo hukówek, fontanny słabe raczej do odpalenia przed sylwestrem.Za te 25 zł kup coś innego.

Opublikowano

Witam wszystkich.
dzisiaj w Łodzi na Teofilowie kupiłem Sfinxa i Możdzierz.
Jest już cały asortyment.
Miłych zakupów.

Opublikowano

Ciekawe jakim cudem :roll: Fajerwerki w biedrze mają być 20 grudnia.

Opublikowano

Też się zdziwiłem. Byłem akurat na zakupach.
Stały na pudłach pod ścianą i nawet poszukałem obsługi żeby się spytać czy są już w sprzedaży, no i są i to po cenach jak miały byc od 20 grudnia.

Opublikowano

no wiesz może akurat ten sklep zrobił wyjątek i wystawił fajerwerki wcześniej :grin:

Opublikowano

Wszystko jest możliwe pewnie dostawę mieli wcześniej i postanowili wcześniej wyłożyć.Tak samo jest z fajerwerkami w Intermarche w jednych województwach już są a u mnie akurat nie ma.Więc to wszystko zależy od marketu.

pozdro...

Opublikowano

O! To ja jutro lecę zobaczyć czy u mnie już wystawili.

Opublikowano

Ja też już rano lece

Opublikowano

A ja dziś byłem tak na zakupach, ale niema :) No cóż, czekamy do czwartku :D

Opublikowano

W niektórych sklepach towar wystawiają wcześniej w innych później. Rok temu w jednej z biedronek nie było "dużych" fajerwerków w planowany dzień dostawy wcale. Ja mam nadzieję że w sklepie do którego się wybieram towar będzie w czwartek od rana :mrgreen:

Opublikowano

Ja dzisiaj byłem i nie było jeszcze.No nic czekam do czwartku.Ale jak w czwartek przyjade i nie będzie fajerwerków to mnie będzie musiała ochrona wyprowadzić :mrgreen: .

Opublikowano

A to ciekawe, ale, że jadę jutro do hurtowni wstąpię też do biedry i osobiście sprawdzę czy jest już zaopatrzenie :razz:.

Opublikowano
Jestem ciekaw tej kobry?
Fajna ona?
Kobra?! To największy syf jaki jest nie kupuj tego!!! :neutral:
A wracając do Biedronki to chyba dobrze, że będą wcześniej :smile: Tylko moim zdaniem powinni mieć w większej ilości towaru, bo przyłażą ludzie jak nie wiem i kupują przychodzi juz nie ma nic... :cry:
Opublikowano

Od dziś fajerwerki w Biedronce :arrow: Życzę udanych zakupów :grin:

Ja zaraz się wybieram po kung - fu :roll:

Opublikowano

Wiem tyle, że u mnie dostawa będzie popołudniu... a ty Yausha ucisz się bo oceniasz fajerwerki znając je z opisów, bo jak na razie to w swoim życiu odpalałaś rzymskiego ognia i parę rakietek... Kobra może i nie jest najlepsza ale za to bardziej opłacalna w porównaniu z tymi Rzymskimi ogniami i Top Secretem... więc oceniaj co miałaś...