Kamilox 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Chyba jednak nie czaisz . Kostka to innaczej Bateria ;)/>/> a Zeus to jest sama wyrzutnia bez fontanny .. A wiesz że bateria to coś odpalane jednym lontem dlatego na wyrzutnię się tak mówi co do apollo to przykład widziałeś kiedyś kostkę+rzymiaki bo ja nie a na połączone rzymskie też się mówi bateria Cytuj
Mks 2 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dobra, wstrzymuje się z tą dyskusją do czasu gdy jorge doda odpowiedniki na swoją stronę ,bo ta dyskusja nie ma na tą chwilę sensu Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Dobra, wstrzymuje się z tą dyskusją do czasu gdy jorge doda odpowiedniki na swoją stronę ,bo ta dyskusja nie ma na tą chwilę sensu Z tym się zgodzę Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Kostkę mistrzowie ognia 25strz. To nie jest jw900 chyba nie wiesz co to jest ;p Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Kostkę mistrzowie ognia 25strz. To nie jest jw900 chyba nie wiesz co to jest ;p Wiem to jest wyrzutnia hukowa :P/>/> dlatego napisałem że się mogę pomylić (jestem początkujący) wieczorem pozmieniam błędy Cytuj
Injektor 0 Opublikowano 12 Grudnia 2013 A po co w ogóle zmieniają nazwy tych wyrzutni, rakiet itd skoro efekt jest taki sam? Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 12 Grudnia 2013 A po co w ogóle zmieniają nazwy tych wyrzutni, rakiet itd skoro efekt jest taki sam? Noo w końcu to market Cytuj
Mks 2 Opublikowano 12 Grudnia 2013 A po co w ogóle zmieniają nazwy tych wyrzutni, rakiet itd skoro efekt jest taki sam? Muszą coś zmienić , nie mogą co roku tego samego sprzedawać Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Muszą coś zmienić , nie mogą co roku tego samego sprzedawać ale będzie to samo Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udało mi się rozszyfrować zestaw petard Hermes 11,99 Zestaw Zawiera: Trzeszczące Kulki 6szt. Gwizdki 10x Skaczące Żabki 4x Wirujące Bączki 6x Cytuj
sylwester2013 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udało mi się rozszyfrować zestaw petard Hermes 11,99 Zestaw Zawiera: Trzeszczące Kulki 6szt. Gwizdki 10x Skaczące Żabki 4x Wirujące Bączki 6x dzieki a wogole jak to rozszyfrowałeś. Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 19 Grudnia 2013 dzieki a wogole jak to rozszyfrowałeś. To jest chyba zestaw ABC dostępny na bigfunie Kamilox Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy ktoś już wie co za kostka kryje się pod nazwą Zeus za 11,99? Cytuj
JokerPiroAlko 0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Czy ktoś już wie co za kostka kryje się pod nazwą Zeus za 11,99? raczej trolle Cytuj
Mks 2 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Z pewnością nie jest to trolle , jest to kostka 8 strzałowa. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Według mnie Zeus to jest JF08 - alibaba Naprawde twój mały mózg jest tak ograniczony ? Od 20postów wzyscy piszą że ta wyrzutnia ma 8 ROZUMIESZ? OSIEM ! NIE k**wa 7 TYLKO OSIEM STRZAŁÓW PRZESTAŃCIE PISAĆ ŻE JEST TO TROLLE/NINJA/ALIBABA/LAMPA ALLADYNA BO TE WYRZUTNIE MAJĄ 7 STRZAŁÓW NIE 8 Cytuj
kendzior98 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Naprawde twój mały mózg jest tak ograniczony ? Od 20postów wzyscy piszą że ta wyrzutnia ma 8 ROZUMIESZ? OSIEM ! NIE k**wa 7 TYLKO OSIEM STRZAŁÓW PRZESTAŃCIE PISAĆ ŻE JEST TO TROLLE/NINJA/ALIBABA/LAMPA ALLADYNA BO TE WYRZUTNIE MAJĄ 7 STRZAŁÓW NIE 8 To chyba twój mózg jest ograniczony. Jest napisane że to wyrzutnio-fontanna, czyli 7 strzałów + fontanna = 8 strzałów!! Ja obstawiam, że jest to właśnie wyrzutnia niczym trolle, alibaba, ninja itp. Aha i tacy użytkownicy jak ty robią tylko zamęt i wprowadzają ludzi w błąd, poza tym pójdziesz do Biedry i zobaczysz. Cytuj
szymon_274 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 To chyba twój mózg jest ograniczony. Jest napisane że to wyrzutnio-fontanna, czyli 7 strzałów + fontanna = 8 strzałów!! Ja obstawiam, że jest to właśnie wyrzutnia niczym trolle, alibaba, ninja itp. Aha i tacy użytkownicy jak ty robią tylko zamęt i wprowadzają ludzi w błąd, poza tym pójdziesz do Biedry i zobaczysz. zgadzam się :xmas_happy: 7 strzałów + 8 - fontanna Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Po co cały czas pytacie o to samo?! Na poprzedniej stronie się o to kłócili... Pójdziesz do biedronki, zobaczysz i jak Ci się spodoba to kupisz Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 To chyba twój mózg jest ograniczony. Jest napisane że to wyrzutnio-fontanna, czyli 7 strzałów + fontanna = 8 strzałów!! Ja obstawiam, że jest to właśnie wyrzutnia niczym trolle, alibaba, ninja itp. Aha i tacy użytkownicy jak ty robią tylko zamęt i wprowadzają ludzi w błąd, poza tym pójdziesz do Biedry i zobaczysz. Naprawde żal mi słów, jezeli dla cb fontanna to "strzał" to bardzo fajnie Tylko że ja już na tym forum troche posiedziałem, poczytałem, oglądałem i jaiś dzieciak z podstawówki nie bedzie mnie obrażał... "Tacy użytkownicy jak ja" żałosne, naprawde chłopczyk z 71 postami mówi o użytkownikach idz tam poproś mame żeby Ci picolo kupiła. Cytuj
mtt4 0 Opublikowano 21 Grudnia 2013 A co do fontanny, powinno pisać 7 strzałów + fontanna a nie 8 strzałów. Jeżeli złącze 3 fontanny to będę miał wyrzunie? Raczej nie, więc pomyślcie troche. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 21 Grudnia 2013 A co do fontanny, powinno pisać 7 strzałów + fontanna a nie 8 strzałów. Jeżeli złącze 3 fontanny to będę miał wyrzunie? Raczej nie, więc pomyślcie troche. Dokładnie Cytuj
Mks 2 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Ludzie , porównajcie wymiary Zeusa i Trolle , może wtedy przestaniecie gadać farmazony .. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi