Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna fajna 100 strzałów ale co z tego jak kaliber tylko 20 mm efekty jak z tej wyrzutni za 30 zl to lepiej wziąć wyrzutnię tajfun za 99 zl 49 strzałów a kaliber 30 mm :P/>/>

coś za coś ;) . Moim zdaniem ludzie będą się zabijać o tą wyrzutnie , bo jak zobaczą że ma 100 strzałów i do tego za 99 zł to chyba taniej nigdzie nie dostaną .

Opublikowano

Opłaca się brać te 3 rakiety za 12 zł? Dobre są? Mieliście je kiedyś? Jak je oceniacie jak za taką cenę jak macie z nich jakiś filmik to był bnym wdzięczny ! :D

Opublikowano

Fajne są ale lepiej wziąść ten zestaw za 12zł, miałem go i efekty rakiet naprawdę duże i ładne a do tego masz jeszcze troche pierdółek.

Opublikowano

Miałem go dosyć nie dawno nie wiem czy miałem wadliwy egzemplarz czy co dosłownie 5 czerwonych kropek na niebie z tych rakiet ;/

Masz jakieś nagranie tych rakiet?

Opublikowano

Niestety nie ale moge Ci zagwarantować że u mnie miały duże, piękne efekty. Ale tamte rakiety też nie są złe.

Opublikowano

Ktoś wie, co to za rzymiaki 4szt. za 12zł? W pierwszym momencie myślałem, że to są te duże "mistrzowie ognia" 8-strzałowe (złote/srebrne palmy itd) co są zwykle po 3 dychy, ale one były pakowane po 3szt. a tu są 4szt. :P

Opublikowano

Ktoś wie, co to za rzymiaki 4szt. za 12zł? W pierwszym momencie myślałem, że to są te duże "mistrzowie ognia" 8-strzałowe (złote/srebrne palmy itd) co są zwykle po 3 dychy, ale one były pakowane po 3szt. a tu są 4szt. :P/>

Moim zdaniem to JRC5678

Opublikowano

wie ktoś coś dokładniej o tych zestawach ? :xmas_smile: czy już są dostępne w biedronce ? :xmas_wink:

Opublikowano

Lipa trochę bo późno a nie lubię kupować na ostatnią chwile :xmas_sad:/>/>

Woow ! dopiero teraz zauważyłem że jest w tym roku w ofercie biedronki wyrzutnia Planet 10 sh :xmas_w00t:

Od kilku dobrych lat jej nie widziałem ! trzeba ją kupić i jakieś rakiety :fireworks:

Opublikowano

Z filmików ze strony biedry, to ani wyrzutnia planet nie wydaje się ciekawa ani ta mistrzowie ognia za 30 złoty 25 sh :xmas_mad:

Opublikowano

diilpiotrek, obydwie wyrzutnie są naprawdę bardzo dobre. Uwierz mi na słowo, miałem je i polecam. ;)

Opublikowano

Dobrze ojcze chrzestny zaufam, ale chyba wezme dwa moździerze może te 2 wyrzutnie i jakieś rakietki pewnie bo petardy już mam

Opublikowano

Ta wyrzutnia jest niezła:

A który zestaw za te 11,99 wybrać ? Szczerze to nie wiem czym one się różnią, tak jak te zestawy po 3 rakietki i rzymiaki.

Opublikowano

Jak myślicie, 99 zł to dobra cena jak na 100 strzałów 20mm ?

Opublikowano

Zależy jaki efekt bo w necie masz napisane jaki i film + ceny wahają się pomiędzy 90-130zł za właśnie 100sh 20mm

tak więc chyba warto

Opublikowano

Jak zdążysz ją kupić to tak, cena dobra ;-)

Opublikowano

Ta Bateria za stówę opłaca się bardzo :))

Opublikowano

Przecież od dobrych kilku dni oferta tegoroczna była już dodana w tym temacie...

Ale ja dodałem swoje zdjęcie, nie pasuje ci coś ?

Opublikowano

Ale ja dodałem swoje zdjęcie, nie pasuje ci coś ?

Ale pytam się, po co? Rozumiem jakby ie czymś różniła. A skoro Ci emocje podskoczyly to pisz do mnie na priv bo szkoda zaśmiecać forum tego typu postami.

Opublikowano

Ale pytam się, po co? Rozumiem jakby ie czymś różniła. A skoro Ci emocje podskoczyly to pisz do mnie na priv bo szkoda zaśmiecać forum tego typu postami.

To ci odpowiedziałem bo chciałem dodać jeszcze moje zdjęcie :xmas_wink: