Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki jest odpowiednik tej baterii 10 strzałowej za 15zł? To jest zeszłoroczny ''Zeus'' czy jak?

Opublikowano

Zapewne któryś z macro cosmosów

Opublikowano

To jest macrocosmos 2

Opublikowano

No znowu to samo... i te ceny. Jedynie ta kostka JW4083 jest w bardzo dobrej cenie i efekt też całkiem fajny no i zaskoczenie, nareszcie coś nowego.

Opublikowano

Albo nie widzę albo faktycznie brak moździerza

Opublikowano

powie mi ktoś jakie są symbole tych rzymiaków ?

Opublikowano

Słabo... Wręcz tragedia! Jeśli chcę coś kupić np za 50zł to nie ma nic ciekawego i ten brak moździerza.. :X

Opublikowano

Zanim trafię na te fajerwerki w tej gazetce to muszę przejść przez męczarnie typu jakiejś żarówki disco...

Opublikowano

Tyle lat to samo .Mogli by wreszcie coś nowego dać ;)

Opublikowano

No jest nowa kostka ta za 150zł :P

150zł? Może jedna osoba w Polsce kupi tę kostkę.

Opublikowano

Jest też nosferatu, bardzo dobra kostka

Opublikowano

Ktoś miał tą wyrzutie nosferatu?Jak efekty?

Opublikowano

150zł? Może jedna osoba w Polsce kupi tę kostkę.

Czemu tak twierdzisz ? Kostka ma naprawde dobry efekt (jak dla mnie) i jest duzo tańsza niz w necie ;)

Opublikowano

Wrzucam na zewnętrzny serwer, bo za jakiś czas zniknie z opiniodajnia.pl.

Oferta Biedronka 2015

dostępna od 27 grudnia

IxUxdRD.jpg

Opublikowano

Chujnia i drożyzna

Opublikowano

To już nie te czasy, co kiedyś :xmas_sad:

Opublikowano

Ehh, a liczyłem że chociaż biedronka uratuje honor mojego miasta, i kupie moździerz po normalnej cenie, a tu bach! nie ma wcale :(

Opublikowano

Ma ktoś może efekt tych 8 rakiet bo jakoś nie moge nigdzie znaleźć :P

Opublikowano

Ogólnie są średnie. Za obecną cene są według mnie nie opłacalne. Są bardzo zbliżone efektem do perfetów (troche słabsze). W tamtym roku miałem, jakoś mega się nie zawiodłem ale o 5ziko więcej na 2016 to wolę perfecty :P

Opublikowano

Ok dzięki a nie wiesz może czy nie ma perfectów w jakimś supermarkecie albo sklepie ???

Opublikowano

Nie ma. Poza tym, obiło mi się o uszy, że Perfecty w porównaniu do ubiegłych lat w tym roku wypadają bardzo przeciętnie.