Kamil911 119 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Jak zwykle na biedronce nie idzie się zawieść. według mnie oferta bardzo dobra jeśli chodzi o markety, mają najtańsze fajerwerki i dobre pod względem efektów. :christmascool: Cytuj
kicajbajceps 0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 Wyrzutnia Fire jest dużo słabsza od super bomby i hydry? Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 A jaka,fire 1,2 czy 3.Miałem rok temu hydrę i nie wywarła ona na mnie większego wrażenia.Moim zdaniem super bomba albo fire Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 22 Grudnia 2016 To już twoja decyzja na youtubie jest dużo filmików tych kostek Cytuj
poncio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Potrzebuje fachowej porady... mam do wydania jakies 250-300zł i nie wiem na co sie zdecydować Bardzo mi sie podoba Jorge Nosferatu oraz Fire 3 natomiast z oferty Lidla podoba mi sie również Harmonie, Kilovka oraz Super Bomba Jakie według Was będzie najlepsze połączenie i najbardziej efektowne? Dzięki! Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Potrzebuje fachowej porady... mam do wydania jakies 250-300zł i nie wiem na co sie zdecydować Bardzo mi sie podoba Jorge Nosferatu oraz Fire 3 natomiast z oferty Lidla podoba mi sie również Harmonie, Kilovka oraz Super Bomba Jakie według Was będzie najlepsze połączenie i najbardziej efektowne? Dzięki! Rozważ też oferte carefurra która ma mega oferte, np top64 za 50 coś zł a hydra w niemożliwej cenie 49.99 z lidla harmonie bardzo dobra kostka, kilovka z lidla zamiasy nosferatu z biedry i do tego np hydra żeby był większy kaliber Cytuj
poncio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ok, czyli: TOP64 HYDRA KILOVKA coś jeszcze? Nosferatu też jest bardzo fajne Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Gdybym był na Twoim miejscu zrobiłbym tak: -JW4083 Exclusive Collection 2 (rok temu gdy odpaliłem ją na finał wszyscy byli zachwyceni) -JW2030 Nosferatu -Hydra Akurat zmieścisz się w cenie i będziesz miał 3 fajne kostki. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Gdybym był na Twoim miejscu zrobiłbym tak: -JW4083 Exclusive Collection 2 (rok temu gdy odpaliłem ją na finał wszyscy byli zachwyceni) -JW2030 Nosferatu -Hydra Akurat zmieścisz się w cenie i będziesz miał 3 fajne kostki. Zamiast nosferatu lepiej kilovke z lidla. Tylko 10zl więcej a ma kątowy układ strzelania który napewno zrobi większe show niż prosty i ogólnie też mega efekty. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 JW4083 Exclusive Collection 2 jest piękne tylko trochę krótkie niestety... JW2030 Nosferatu Napierd... dziela jak dziki osioł biere! Hydra też spoko! biere! Cytuj
poncio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Słuchajcie a gdybym dołożył jeszcze z 60zł to co byście polecili do tych 3 kostek? Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Słuchajcie a gdybym dołożył jeszcze z 60zł to co byście polecili do tych 3 kostek? Fire 3 Niebieską z Biedronki za 59 duże brokatowe korony Cytuj
poncio 0 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Fire 3 jest ładna... nawet bardzo! natomiast co do exclusive... pokazałem kilku osobom i twierdzą, że kiepskie i krótkie jak za taką kase A może pyrotechnic master z oferty Netto? Cytuj
devilll 0 Opublikowano 24 Grudnia 2016 szkoda ze Fire 3 nie ma przynajmniej tych 25 strzałów Trochę krótko trwa jej pokaz, ale efekt ma super. Cytuj
Krzychu93 5 Opublikowano 24 Grudnia 2016 Fire 3 jest ładna... nawet bardzo! natomiast co do exclusive... pokazałem kilku osobom i twierdzą, że kiepskie i krótkie jak za taką kase A może pyrotechnic master z oferty Netto? Jeśli już chciał byś koniecznie 100 strzałów to moim zdaniem Pyrotechnic Master lepsza od Nosferatu ponieważ brokatowe palmy urozmaicają efekt. P.S. jeśli chodzi o Netto to Da Vinci jest przepiękna jeżeli jesteś fanem brokatu Cytuj
poncio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Panowie, jutro sie zaczyna sprzedaż wiec mało czasu zostało... to co w koncu byście polecili do efektu WOW? Najlepiej coś z biedry, netto ew lidla (do lidla mam jakies 10km i nie za bardzo chce mi sie tam jechać) ew coś wysyłkowo Cytuj
poncio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Wymyśliłem 4 zestawy: 1: 309zł Kilovka Hydra Exclusive 2 2: 327zł Pyrotechnic master Harmonie Hydra 3: 327zł Special show Hydra Harmonie 4: 338zł Kilovka Hydra Harmonie Nosferatu Co byście wybrali ew jakies zmiany zrobili? Cytuj
kicajbajceps 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Super Bomb 66 Kilovka 111 Fire 3 60 Hydra 50 Harmonie 80 366zl Cytuj
poncio 0 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Dzięki Wezme chyba: Kilovka Hydra Nosferatu Fire 3 Jakieś propozycję od którego zacząć i jakie następne? Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 26 Grudnia 2016 Fire 3/Hydra/Nosferatu/Kilovka- (to jest kolejność 1/2/3/4) Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Przestań robić spam, do takich pytań służy dział pomoc.Utworzyłeś już jeden temat ,,stuff do 360zl" i robisz spam w dziale z marketami.A odpowiadając na twoje pytanie może być taka kolejność. Cytuj
poncio 0 Opublikowano 27 Grudnia 2016 Owszem robie spam, bo w dziale pomoc nie dostaje sie praktycznie żadnej odpowiedzi a w działach markety bez problemu Moderator może usunąć moje posty - odpowiedź już dostałem stuff już wybrany Dziękuję i pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi