Waldo 0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czyli rozumiem że to samo co rok temu tyle że wartość paragonu ma wynosić 200, a nie 150zł. Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 28 Grudnia 2017 U mnie też zamiast wyrzutni ying yang jest wyrzutnia planet Czyli chcą się pozbyć wyrzutni z tamtego roku ;d Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Panowie z pewnego źródła mam.. Dzięki dobry człowieku trzeba przygotować liste zakupów spożywczych ;P Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czyli rozumiem że to samo co rok temu tyle że wartość paragonu ma wynosić 200, a nie 150zł. Dokładnie zwiększyli próg cenowy od jakiego można skorzystać z rabatu. Cytuj
Arturez93 4 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Napisałem z zapytaniem do biedronki, dostałem taką odpowiedź: Witamy! Pawle, obecnie nie posiadamy takiej promocji. Jeżeli pojawią się rabaty związane z fajerwerkami - poinformujemy o tym na naszej stronie www.biedronka.pl. Zachęcamy do obserwowania, aby być zawsze na bieżąco Cytuj
ravi8 0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jest też info w gazetce od jutra: https://biedronka.gazetki-promocyjne.net.pl/gazetka-promocyjna-biedronka/29-12-2017/13009/1/ Cytuj
Arturez93 4 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Początkowo dostałem błędną odpowiedź, bo nie wpisali jeszcze informacji o tej promocji na stronie www.biedronka.pl. Kilka minut temu dostałem kolejną z odnośnikiem: http://www.biedronka.pl/pl/press,id,g3tm34u2r,title,w-tym-tygodniu-oferta-od-29-12 Oficjalnie i ostatecznie, promocja rozpoczyna się od jutra czyli 29.12.2017 :xmas_smile: :xmas_smile: :xmas_smile: Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Miałem kupić meduzę na tej promocji, ale wczoraj pojechałem po Hydrę. i Dobrze zrobiłem, bo widząc na ile trzeba by zakupy zrobić to ja już podziękuję Biedronkowej "Promocji" . Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zestaw cards i rzymiaki za 12zł przetestowane, cards bardzo słabo ale rzymiaczki jak za 12zł dają radę Testy na kanale Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Taka promocja to żadna tak naprawde ? Jakby dali na wszystko -15-20% to z pewnością więcej by z tego mieli ? Juz widze jak o świętach ktos robi za 200zl zakupy spozywki. Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Dokładnie. Pewnie jeszcze alkochol nie wlicza sie w to 200zl. Jakcmam na siłe cos kupic zeby zaplacic 20zl mniej za piro to dziekuje. Ide do carefoura:) Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Widzę że najlepiej jakby biedronka dała rabat bez niczego w zamian. A przecież żaden problem wydać 200zl na zwykłe zakupy. Cytuj
mazii23 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 W zeszłym roku 150 teraz próg 200 za rok chyba 300 zrobią. Zmuszać się do wydania 200 zeby kupic taniej piro lekka paranoja tym bardziej po swietach. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zamiast robić zakupy co tydzień za 100zł zrobiecie zakupy za 200zł na 2 tygodnie i juz macie piro taniej .... ale macie problemy .... piwo też sie wlicza w tą kwotę 200zł także można sobie zapasy zrobić Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 29 Grudnia 2017 To kupcie piro za 200zł i po problemie Albo jednak nie, piro się nie wlicza ;-; Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 A sklepy piro jak robily promocje to kazaly ci kupic makaronu za 200? Poprostu na naiwniakow liczą. Poza tym w biedronce nie robie praktycznie zakupow. Wole czesciej kupic swieze rzeczy niż wszystko wakowane. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 W sklepach z piro też miałeś że za tyle i tyle kupisz i masz rabatA jak mi wiadomo biedronka nie zajmuję sie pirotechniką tylko głównie artykułami spożywczymi ... to z najkiej razji mają robić takie promocję jak sklepy internetowy które zajmują sie tylko PIROTECHNIKĄ ???Ty myślisz czy piszesz co ci ślina na język przyniesie ? Nie chcesz to nie kupuj i nie wylewaj swoich żali bo to nikogo nie obchodzi Taki typowy polaczek cebulaczek z ciebie który woli wydać 200 cebulionów w lidlu :xmas_laugh: Cytuj
brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Polakowi nigdy nie dogodzisz. A tak wgl radzę czytać ze zrozumieniem tą promocje. W tych 200 zł nie mogą się znaleźć wyroby tytoniowe , alkohol oraz zabawki Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Piwo może być masz w nawiasie wpisane że piwo sie liczy także można zapasy zrobić https://www.fotosik.pl/zdjecie/994ca3c0caac3575 Cytuj
Daniello18 1 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jak dla mnie promocja mega tak czy inaczej muszę zrobić zakupy spożywcze i chemie więc skorzystam. Teraz tylko muszę znaleźć biedre w której bedą mieli meduze i termopile bo już byłem w dwóch i lipa Cytuj
ŁukaszCupiał 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 W sklepach z piro też miałeś że za tyle i tyle kupisz i masz rabat A jak mi wiadomo biedronka nie zajmuję sie pirotechniką tylko głównie artykułami spożywczymi ... to z najkiej razji mają robić takie promocję jak sklepy internetowy które zajmują sie tylko PIROTECHNIKĄ ??? Ty myślisz czy piszesz co ci ślina na język przyniesie ? Nie chcesz to nie kupuj i nie wylewaj swoich żali bo to nikogo nie obchodzi Taki typowy polaczek cebulaczek z ciebie który woli wydać 200 cebulionów w lidlu :xmas_laugh: W lidlu tez nie robie zakupow. Nie znosze tego typu sklepow. Jak chcesz to kup piwo za 200zl. Kto ci broni. Ja nie pale i alkocholu tez nie pije bo mnie to nie cieszy zupelnie. Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 29 Grudnia 2017 W lidlu tez nie robie zakupow. Nie znosze tego typu sklepow. Jak chcesz to kup piwo za 200zl. Kto ci broni. Ja nie pale i alkocholu tez nie pije bo mnie to nie cieszy zupelnie. makaronu za 200zł ? Pytanie czy ty kiedykolwiek robiłes zakupy ? Bo ja byłem dzisiaj w biedrze i zwykłe zakupy bez jakiś nie wiadomo jakich rarytasów i pykło 270zł za same rzeczy użytku codziennego. Wiec polaczki cebluaczki omijajcie biedre,wiecej dla nas za rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi